• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşından sonra hamilelik...

Orası öyle, ayıplayanda çok fazla duyduğum gördüğüm kadarıyla
[/QUOTE]
39 yaşında anne oldum kimse beni ayiplamadi aksine herkes çok mutlu oldu. Artık 2020 yılındayız insanlar geç evlenip geç çocuk sahibi oluyorlar. Ayiplama eskidenmis. Hiç ayiplayan duymadım. Ayiplayanlar kaldıysa cahil eğitimsiz kişilerdir. Bu yaşta ilk evladıma sahip olduğum için çok memnunum. Hayatımı gençliğimi doya doya yaşadım. Okudum meslek sahibi oldum çok şükür siz de çevrenizde böyle kişileri barindirmayin bence o düşünceler cooook eskilerde kaldı

Kafanız kaldıracaksa, enerjiniz kalacaksa ve diğerleri büyüdüğü için alıştığınız hayattan geri kalmak size koymayacaksa elbete doğurabilirsiniz. Ama artık rahatlamışken, çocuklarla konuşarak bir şeyleri çözebiliyorken tekrar 8 sene öncesine gitmek cesaret işi. Ben yaşınıza takılmıyorum aslında. Gençsiniz daha. Ama hayata da bir kez geliyoruz. Ben diğer 2 çocuğunuz, hem eşiniz ve en çok da kendiniz için mantikli dusunmenizi tavsiye ederim. Umarim en guzeli olur sizin için.
Aldırsın diyorsunuz yani ?

Ben yeni dogum.yaptim 3,5 aylik ikizler var ,bende sok oldum hamile kalinca ,oluyor insan bir sekilde idare ediyor

İstersen neden olmasın
Ben 2.Cocuk düşünmüyorum ama gerçekten boyle arasında 16 17 19 yaş olan kardeşler harika bence. Oyle olsa isterim sanki.Daha az olunca kıskançlık oluyor. Ama çok bilen kv dedi ki oyle olunca anne herseyi unutuyor cok zor gibisinden :) bence çok güzel ama bu zor oldu tup bebekle o yasa yumurta kalır mı ki :) aklımda deli sorular..

Ben 2.Cocuk düşünmüyorum ama gerçekten boyle arasında 16 17 19 yaş olan kardeşler harika bence. Oyle olsa isterim sanki.Daha az olunca kıskançlık oluyor. Ama çok bilen kv dedi ki oyle olunca anne herseyi unutuyor cok zor gibisinden :) bence çok güzel ama bu zor oldu tup bebekle o yasa yumurta kalır mı ki :) aklımda deli sorular..
Annem hamile kaldığında regl olmuyordu. Hep hapla korunmuştu. Menopoz a girdim diye hapı bırakmış. O hafta hamile kalmış 😁😁 öğrendiğimize 8haftalık hamileydi
Valla mükemmel baktı annem. Eminim siz de öyle bakarsınız

Annem hamile kaldığında regl olmuyordu. Hep hapla korunmuştu. Menopoz a girdim diye hapı bırakmış. O hafta hamile kalmış 😁😁 öğrendiğimize 8haftalık hamileydi
Valla mükemmel baktı annem. Eminim siz de öyle bakarsınız
Masallah masallah masallah 🧿 olacağı varsa menapoz hap hepsi hikaye oluyor Aslında hapı bırakıp hemen hamile kalması hemde regl olmazken valla mucizeymis🥰😍

Hiç zorlanmadım 38 + 5 de sezaryen oldum oğlum şimdi 7 aylık inanın iyi ki bu yaşımda anne olmuşum diyorum şimdi. 32 ve 35 yaşlarında iki dusugum oldu. 38 yaşında basarız bir tüp Bebek tedavisi ve 6 ay sonra kendiliğinden geldi mucizem çok şükür.
Ne güzel,darısı bana

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Arkadasim hayirli olsun bundada vardir bir hayir umarim aldirmayi falan dusunmessin.

Teşekkür ederim, 35 daha iyi olurdu aslında. 40 psikolojik sınır işte. Hep hesaplıyorum 10 yaşında 50 olurum, 20 yaşında 60 olurum diye...
Ay aynı ben😃 Doğurana kadar hep böyleydi. Doğduktan sonra öyle büyülendim ki hesap kitap kalmadı. Şimdi üç yaşında minnoşum. Bense 43😉

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
:D ayy hiç gözüm almadı şu an. Ama çoook kolay bir hamilelik ve çok uyumlu bir bebek olur umarım. Bir meslektaşım 41 ya da 42 yaşında doğum yaptı ilk bebeğiydi. Biraz enerjisinin yetmediğini söylüyor ama sizde bebeğe severek bakacak 2 abla var rahat edersiniz

nasıl korunuyorsunuz sorması ayıp olazsa.benimde 2 çocuk biri hatta bebek daha 31 yaşındayim 3.ye bakamam diyorum hep Allah yardım etsin.

Gecen bir belgesel izledim kadin 49 yasinda dogal yolla ikizlere hamile kaliyo. 50. yasinda 5. ve 6. cocugunu doguruyor. Kizlari saglikli suan 16 yasindalar. Kadin hala calisiyor hemde kendi sirketiydi. Taktir edilecek bir insandi, ilgili iyi bir anneydi. 25 yasinda olupta 3 cocuk olupta ilhilenmeyen bakamayan var. 40 yasinda hemde cok guzelmolur

Back
X