• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşından sonra univ okumak

Babam liseye göndermedi. Yılmadım 3 sene sonra açıköğretim den liseyi tamamladım. Sonra şehir dışı olmaz dedi üniye yollamadı destek vermedi bende istanbulda 26 yaşında özel üniyi önlisans tam burslu kazandım onur derecesiyle mezun oldum. Şimdi evliyim bir çocuğum var ve 33 yaşındayım dgs ile bebeğimden ötürü açık öğretimden tamamlıyorum. Allah nasip ederse örgün olarakta tamamlayacağım çünkü bu benim hedefim ve hayalim. Sonrada önce öğretmenlik yapacağım daha sonrada yüksek lisans. İlerisi içinde çok hayalim var. Ha birde çocuğumu büyüttükten sonra en azından liseye başladığında birde edebiyat okumak istiyorum yine ünide. Oda keyif okuması olsun :)) okumanın yaşla zerre kadar bağlantısı yok.

Üniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?🙄bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Bana gore yas çok geç değil. Benim 45 yaşında lise bitiren öğrencilerim vardi. İçlerinden üniversiteye gidenler oldu hatta. Hic birsey şey için gec ve imkansız değildir.

Üniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?🙄bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum
Ben yazsam bu kadar olur aynı ben 😊🤭fikirleri merakla bekliyorum takipteyim

Herkesin yorumlarını okudum.desteginiz için teşekkür ederim.ozel sektör malum,belli bir yaştan sonra iş bulmak zor.acikcasi emekliligim de olsun istiyorum.cocugum büyüdüğünde ona örnek de olmak istiyorum.umarim seneye sizlere güzel haberler veririm.😁

Vallah benim arkadasimin annesi 48 yasinda oxford‘da hukuk okudu tabi ki ingiltere yasiyolar 😂 istesen sende okuyabilirsin aslinda okumanin yasi yok

Vallah benim arkadasimin annesi 48 yasinda oxford‘da hukuk okudu tabi ki ingiltere yasiyolar 😂 istesen sende okuyabilirsin aslinda okumanin yasi yok
Okumanın yaşı kesinlikle yok ..ama kpss ile atanmak şartı ile okunması fikri çok sağlıklı olmayabilir.

Eşim icin konu açmıştım geçen sene, kendisi 35 yaşında devlette sağlıkçı, meslek değiştirmek istiyordu.
Üyeler çoğunlukla belirli bir yaştan sonra iş bulamayacağını, yeni mezunların yaşi küçük olanların tercih edildiğini falan yazdılar.
Yanı yaş şartı olmayan kpss den atanabileceginiz bölümleri okumanızda fayda var.

Ne yapacaksın bu saatten sonra boşver.

Birkaç yıl önce 50 yaşında, kızlarıyla aynı, fakülteye giden bir hanımla tanışmıştım. Bunu istiyor ve şimdi geç oldu diye yapmazsanız 45 e geldiğinizde aslında ne kadar da gençmişim neden yapmamışım diyrceksiniz. Bence harika bir fikir ve size başarılar diliyorum 🌸

Nedenmis?herkes destekledi.hatta dün başladım matematiğe.youtube dan videoları ızledim,bilgilerimi tazeledim.aslinda temelim iyidir.dun yapacağıma gerçekten inandim😁
Eee tamam madem aksi görüş kabul etmiyorsunuz neden konu açtınız ? Bir farklılık olsun dedim 😁

Okusanız da o yıllar geçecek, okumasanız da. Okursanız kendinize bir yatırım yapmış olacaksınız öyle veya böyle. Okumanın yaşı yok, aynen devam 😊

34 yaşındayım. Aynı şeyleri düşünüp artık yapamam diye adım atmadım hiç. Kendi içimde bitirdim her şeyi.
Konunuzu görünce kendi adıma utandım 🙊

Ben öğrenciyken sınıfımızda devlette hemşire 2 çocuklu bir ablamız vardı.İkinci öğretimdik.Gunduz çalışır akşam derse girerdi valla nasıl başardı azmetti helal.Bolumüde birincilikle bitirdi.Sonra öğretmen oldu geçiş yaptı.Yani neden olmasın gayette olur

Kpss şartlarını bilmiyorum ama bu yıl bende gireceğim sınava, 45 yaşındayım
Eyt çıkarsa emekli olacağım yeni bir kariyer hedefim yok ama kazanabilirsem üniversiteye gideceğim inş
Bu yaştan sonra sözünü duymamış olayım, nesi varmış 40 yaşın :KK36::KK36::KK36:

Bence olur,imkanın varsa neden olmasın.
Ve bunu moral vermek adına söylemedim.
Ki beni bilen bilir.
Eğer inanmasam olmaz der kestirip atarım.
41+4=45 1 sene kpss 46..
Emeklilik yaşı 60'larda (emin değilim) olduğuna göre 14 senelik bir memuriyet hayatin olabilir bence.

Back
X