41 numara ayakları olanlar (koca ayaklar) :)

Bir koca ayak daha geldi

Cok zorluk cekiyorum ayakkabi konusunda, bir tek Deichmann'da bulabiliyorum oranin da kalitesi bazen cok cok iyi bazen de idare eder bir durumda oluyor. Yani tamamen sans isikaydirigubbakcemile3

Ben yurtdisinda dogdum büyüdüm,hic zorluk cekmedim ayakkabi konusunda ama türkiye inanilmaz zor ya.

hehe hem boy var hem ayak dogaldır bence bende 40 no giyiyorum ama genetik bizim

boyum 1.79 ayak 41 hiç istedigim gibi bişey bulamıyorum yaaaabayanssulusmileboshayallersmile

Ben de 40 numara giyiyorum bi de benim uzun da değil 1.60:) bu boya bu ayak biraz saçma ama neyse

benimde 40 ama boyum 1.80 :) herhalde bu boyu 36 numara taşımazdı dimi :):)

39,40 giyiyorum,boyum 1,78
bence gayet normal,hani boyum kısa olsa farklı bir duruö olabilirdi ama ,bu boyuda 36 taşımazdı herhalde...

bende 1,75 boyundayım 39-40 arası giyiyorum.
Birde ayaklarım ince ve uzun bu daha da kötü

Zara da kalıplar kucuk altına 41 diye basıyorlar ama.... bende 41 giyiyorum ama pek bulamıyoırum. nine west diyen arkadas fiyatı gectimde 41-42 var mı orada???

kızlar 40-41 giyinen bayanlar sakın babet giyinmeyin yaa bu benim şahsi fikrim ama çok çirkin duruyor,yanlış anlamayın sakın,topuklu daha çok yakışıyor büyük ayaklara

kızlar bende kışın 40 numara çizme alıp giyebiliyorum ama yazlık ayakkabılarda 40 numara ayağıma olmuyor,küçük geliyor.Kendime göre babet bir türlü bulamıyorum.2-3tane yazlık ayakkabım var sürekli onları giyiyorum boyumda 1.80 kumaş pantolon bulmakta da çok zorlanıyorum.Benimle aynı problemleri yaşayan arkadaşlar var mı?

benimde ayaklarım problemli ve büyük. boyum 1.70 + civarı. DESAda aresole bana çok iyi geliyor. bunun için indirimlerini bekliyorum ama değer doğrusu... hamur gibi yumuşacık bir derisi var aresole'un. tavsiye ederim.

kızlar 40-41 giyinen bayanlar sakın babet giyinmeyin yaa bu benim şahsi fikrim ama çok çirkin duruyor,yanlış anlamayın sakın,topuklu daha çok yakışıyor büyük ayaklara

bence zaten boy varsa daha da yüksek ökçe ile vurgulamak hoş bir görüntü olmuyor. zaten çok da rahatsız ve de sağlıksız 6 cmden fazlası.. mesela binbir gecde Şehrazat hep giyiyordu babet benim çok da hoşuma gidiyordu.
tam tersine kısa boylu bayanlar babet giyince tuhaf kaçıyor... bu da benim fikrim a.s.

41'den sonrası daha da zor.Özel yaptırmak lazım.
Boyum 1.82 net olarak.
41 numara giyiyorum.
41 kere maşallah.kaydirigubbakcemile
Zara'dan,ınci'den,Bambi'den,yurt dışı kaynaklı bazı sitelerden,converse'den rahatlıkla alışveriş yapıyorum.Tabi 40-41 numaralar az geldiği için sezon başı hemen gidip almak lazım.
Bu arada topuklu ,topuksuz,babet ne varsa giyiyorum.zemuszemus

Selam,ben de 1.80 lik afetlerdenimbayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

Normalde 40 numara giyiyorum ama fantezi ayakkabı olacaksa 41 numara...

bugün iş yerinde bi teyze yakındı durdu onunda ayağı 34-35 numaraymış seneler önce bi ayakkabı buldum bi daha da bulamadım diyodu:roflol::roflol:

bende 35 giyiyorum. ayakkabı bulamama ,sizlerde olduğu gibi bendede var maalesef..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…