41 numara ayakları olanlar (koca ayaklar) :)

yurtdışı kaynaklı siteler demişsin,bu sitelerin adını söyleyebilir misin?

kışın çok fazla problemim yok aslında ama yaz gelince o koca ayaklarıma terlik yada sandalet giymek istemiyorum sürekli burnu kapalı terlik giyiyorumm :) sizinde böyle bi takıntınız var mı?

sizin boylarınız da uzundur maşallah
ben de ayağıma uygun ayakkabı,özellikle de terlik zor buluyorum 35 en fazla 36 giyiyorum çünkü

dertliyim bu konuda

bende 38 39 zaman zaman 40 da oluyor hiç sorun yaşamadım en kolay alılşveriş ayakkabı benim için sizde bulamıyorsanız özel yaptırın derim ben tarlabaşında çok yerler var yapan hem uygun fiyata hemde ucuza kaliteli ayakkabı almış olursunuz

kızlar o zaman ben size süper bir iyilik yapıyım, ben de 40 giyiyorum ve gittigidiyorda bir dükkanda (celebrity candy shop) US10 - 41 numaraya kadar satan bi dükkan buldum başka bir topicte de yazdım son olarak 2 çift aldım inanamazsınız güzelliklerine..

hani böyle ayakkabı mağazasının vitrininden bakarsınız ve bi model çok hoşunuza gider bi hevesle girersiniz içeri satış elemanı karşılar sizi gülerek buyrun der, beğendiğiniz modeli gösterirsiniz , ayak numaranızı sorar söylersiniz 'o numaraya kadar üretilmiyo' der hayal kırıklığıyla çıkarsınız.... ahhh ne derin yaramdır sormayın önce modeli beğenerek almak değilde ayak numaranıza göre olan modelleri söyleyip onların arasında seçmek ayakkabınızı mafoldumben

Zara da kalıplar kucuk altına 41 diye basıyorlar ama.... bende 41 giyiyorum ama pek bulamıyoırum. nine west diyen arkadas fiyatı gectimde 41-42 var mı orada???

Ninewest te 41 numara ayaga 10M cok rahat oluyor :)

ama parasi cok can yakiyor :)

demek deıchmanndaki 41 numaraları bitiren hatunlar sizsiniz alsanaalsanasmile
geçen senelerde hep oluyordu 41 numara ama şimdi sorduğumda şuan büyük çoğunluk 41 giyiyor ondan çabuk bitiyor ayakkabı diyolar haksızlıkkk :1ninca: bizim burda bi ayakkabıcı var 10 liraya aman allahım ne güzel babetler satıyorlar ama gel görki nomerrooo yokkk kafamçokkarıştı

benimde boyum 1.75 ve ayaklarım 40..ama bazı mağazalarda 40 numara olmuyor 41 soruyorum ve aldığım çoğu cevap : malesef 40 numaraya kadar ayakkabı var..o nasıl 40 numaraysa sanki 38 in altına 40 basmışlar gibi(..mesela nine west'in de 40 numarası bana büyük geliyor..orayı tercih edebilirsiniz..ama biraz pahalı :S bugün ayakkabı alışverişine çıktım ve elim boş döndüm yinee..ahh adidas converse falan olmasa napıcaz bilmem :))) her ayakkabı alışverişi sırasında içimden ettiğim masum küfürler yüzünden kendimden utanıyorum bazeen

İnci'nin 40 numarası bana oluyor.Kalıpları küçük değil.

yyaaa bende 40 giyiyorum ayakkabı almak tam bir işkenceeee:84: ne olurdu 38 giyseydiimmm :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…