41 yaş 2.hamilelik için gecmi?

Allah verdikten sonra neden olmasın.... Hayırlısıyla inşallah olur

İkinciyi 38 yasimda dogurdum , 40 yasinda da dogurulur onda bir sikinti yok
Ancak calisiyorsaniz cok zor oluyor onu soyliyim
İnsanin enerjisi , uykusuzluga tahammulu bu yaslarda bayagi bir zorluyor
Ben hep diyorum ilk cocuguma daha iyi annelik yaptim cunku daha enerjiktim diye , bence dogurmasi sorun degil ama ozellikle 2 yastan itibaren enerjisine yetismek cok cok zor

Bu konuyu görünce siz geldiniz aklıma psikoloğa gidiyormusunuz?
Düşünceleriniz hâlâ aynı lütfen bi an önce gidin.
Artık gitmiyorum psikiyatri ilaç verdi ve annem eşim teyzem çevremdekiler vs psikiyatri ile aynı şeyleri söylüyorlar takma diyor annem yanındayım beraber büyütürüz diyo

Bu konuyu görünce siz geldiniz aklıma psikoloğa gidiyormusunuz?
Düşünceleriniz hâlâ aynı lütfen bi an önce gidin.
Artık gitmiyorum psikiyatri ilaç verdi ve annem eşim teyzem çevremdekiler vs psikiyatri ile aynı şeyleri söylüyorlar takma diyor annem yanındayım beraber büyütürüz diyo

Bilmiyorum o kadar zor olacağını sanmıyorum annem 60 yasinda ama çocukla çocuk büyüklere büyük oluyo enerji olmasa annelerimiz nasıl bakar torunlara

Takılmışsınız enerji meselesine ben bu üyeliğimi nasıl iptal edebilirim unutmayın nasip eden Allah enerjiyi de verir mutlaka konu sahibi sadece rahatlamak için fikir sormuş Allaha havale ettim herkesi

Kişiye göre değişir abla, benim için geç bir yaş
Ama bir başkası için normal bir yaş olabilir tabiiki
42yaşında 2nciyi doğuran akrabamız var
İlk çocuğunu 40 yaşında doğurdu ikinci çocuğunu 42 yaşında

Takılmışsınız enerji meselesine ben bu üyeliğimi nasıl iptal edebilirim unutmayın nasip eden Allah enerjiyi de verir mutlaka konu sahibi sadece rahatlamak için fikir sormuş Allaha havale ettim herkesi
Ben sıze baska bır konuda yorum yazdım yanlıs anladınız. Yanlıs yorumladınız. Buraya bakıyorum yıne aynı agresıf tahammulsuzsunuz. Ben sıze enerjı degıl de sakınlık dılıyorum.
Yasınıza mı baglı , gebelıgınıze mı bılemıcem. Konunu kapatmanız evet hayrınıza bence de...

Ayrıca annelerımız gunde 6 saat torun bakıyor , hadı 10 saat olsun aksam cuval gıbı yatıyorlar yorgunluktan. 7 gun 24 saat omur boyu bır mesaı bu. Ayrıca ınsanlar konuya yorum yazmıs , sız neden ustunuze alınıyorsunuz hanımefendı.

Gerçekten bende anlam veremedim, yazdığım yorumu unutmuşum, kadın bulmuş cevap vermiş 3 ay sonra. Konu sahibi bile tepki vermemişti yani ki tepki verseydi de kibarca açıklardım ona da fikrimi. Valla konu sahibinden çok bu üyenin yorumlarını gördüm herhalde kendisi de aynı durumda olduğu için kendine cesaret/moral verecek bir şeyler aradı bu konu içinde.

Bilmiyorum o kadar zor olacağını sanmıyorum annem 60 yasinda ama çocukla çocuk büyüklere büyük oluyo enerji olmasa annelerimiz nasıl bakar torunlara
Annenize masallah , ben 40 yasindayim 2 senedir uyumuyorum ve enerjim yetmiyor
60 yasinda uykusuz bir sekilde cocuk bakiyorsa gercekten bravo diyebilirim annenize

Annenize masallah , ben 40 yasindayim 2 senedir uyumuyorum ve enerjim yetmiyor
60 yasinda uykusuz bir sekilde cocuk bakiyorsa gercekten bravo diyebilirim annenize
Söylicek bişey bulamıyorum sizlere hepiniz moral bozmak için yaziyosunuz sanki zaten rahatlaamk için yazıyoruz buraya yazık ya

Söylicek bişey bulamıyorum sizlere hepiniz moral bozmak için yaziyosunuz sanki zaten rahatlaamk için yazıyoruz buraya yazık ya
Siz konu sahibi degilsiniz ki ??!!
Ben size birsey yazmadim , siz beni alintiladiniz , siz kimsiniz ki??
Konunuz nedir , ne alaka uzerinize aliyorsunuz yorumlari?
İkinci uyelik mi aldiniz , konu sahibi siz misiniz??

iyi de kadın kendi deneyimini yazıyor

ben 38 de doğurdum çalışıyorum da zorlandım diyor

sen zorlanmazsan sorun olmaz

bu neden moral bozmak olsun ki

kaldı ki her çocuk farklı her anne farklı her ortam farklı

sitede de farklı fikirler var neden moral vermek gereksin ki

siz olumsuz etkileniyor iseniz çıkarsınız siteden, size göre olumsuz olan yorum sahibine göre sadece deneyimini dile getirmekten ibaret olan yorumları okumazsınız

sağlıkla kucağınıza alın

Atletizmemi katilacaz enerji enerji yeter ta siteden iptal edemiyorum uyeligimi

Kişiye göre değişir bana göre çok geç ki kardeşler arası yaş da çok arkadaş gibi olmuyorlar kendimden biliyorum.

Başkası yazınca kötü geliyor herhalde, enerjiniz yeterse yapın diyoruz alınıyorsunuz.

Yukarıda ki mesaj sizin

Atletizmemi katilacaz enerji enerji yeter ta siteden iptal edemiyorum uyeligimi
Mune hanıma söylersiniz.üyeliğiniz iptal edilir. Mune
Ve ayrıca psikolojik destek mutlaka almalısınız.. çünkü takıntılı gibi hep aynı şeyleri yazıyorsunuz. Sizin sıkıntınız sanki hamilelik değil de altta yatan başka şeyler var gibi. O yüzden mutlaka psikoloğa gidin. çevrenizi dinlemeyin.

ben 38 yasindayim 3 yasinda cocugum var bi tane daha olmasi icin cabalamaya enerjim yetiyo.siz cok simarmayin bence rabbim veriyo kiymetini bilin .biz zor sahip olanlari kiriyo yaptiginiz yorumlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…