- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
- Konu Sahibi rapunzel77
-
Ölümsüz yorum mu yapmışım pardon?Valla 60 yasinda annelerimiz torun bakabiliyorum bizim bakamicaz herkes olumsuz yorum yapacaksa işimiz var burda en iyisi siteye girip kafa karistirmamak
Artık gitmiyorum psikiyatri ilaç verdi ve annem eşim teyzem çevremdekiler vs psikiyatri ile aynı şeyleri söylüyorlar takma diyor annem yanındayım beraber büyütürüz diyoBu konuyu görünce siz geldiniz aklıma psikoloğa gidiyormusunuz?
Düşünceleriniz hâlâ aynı lütfen bi an önce gidin.
Artık gitmiyorum psikiyatri ilaç verdi ve annem eşim teyzem çevremdekiler vs psikiyatri ile aynı şeyleri söylüyorlar takma diyor annem yanındayım beraber büyütürüz diyoBu konuyu görünce siz geldiniz aklıma psikoloğa gidiyormusunuz?
Düşünceleriniz hâlâ aynı lütfen bi an önce gidin.
Bilmiyorum o kadar zor olacağını sanmıyorum annem 60 yasinda ama çocukla çocuk büyüklere büyük oluyo enerji olmasa annelerimiz nasıl bakar torunlaraİkinciyi 38 yasimda dogurdum , 40 yasinda da dogurulur onda bir sikinti yok
Ancak calisiyorsaniz cok zor oluyor onu soyliyim
İnsanin enerjisi , uykusuzluga tahammulu bu yaslarda bayagi bir zorluyor
Ben hep diyorum ilk cocuguma daha iyi annelik yaptim cunku daha enerjiktim diye , bence dogurmasi sorun degil ama ozellikle 2 yastan itibaren enerjisine yetismek cok cok zor
Kişiye göre değişir abla, benim için geç bir yaşMerhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Ben sıze baska bır konuda yorum yazdım yanlıs anladınız. Yanlıs yorumladınız. Buraya bakıyorum yıne aynı agresıf tahammulsuzsunuz. Ben sıze enerjı degıl de sakınlık dılıyorum.Takılmışsınız enerji meselesine ben bu üyeliğimi nasıl iptal edebilirim unutmayın nasip eden Allah enerjiyi de verir mutlaka konu sahibi sadece rahatlamak için fikir sormuş Allaha havale ettim herkesi
Gerçekten bende anlam veremedim, yazdığım yorumu unutmuşum, kadın bulmuş cevap vermiş 3 ay sonra. Konu sahibi bile tepki vermemişti yani ki tepki verseydi de kibarca açıklardım ona da fikrimi. Valla konu sahibinden çok bu üyenin yorumlarını gördüm herhalde kendisi de aynı durumda olduğu için kendine cesaret/moral verecek bir şeyler aradı bu konu içinde.Ben sıze baska bır konuda yorum yazdım yanlıs anladınız. Yanlıs yorumladınız. Buraya bakıyorum yıne aynı agresıf tahammulsuzsunuz. Ben sıze enerjı degıl de sakınlık dılıyorum.
Yasınıza mı baglı , gebelıgınıze mı bılemıcem. Konunu kapatmanız evet hayrınıza bence de...
Ayrıca annelerımız gunde 6 saat torun bakıyor , hadı 10 saat olsun aksam cuval gıbı yatıyorlar yorgunluktan. 7 gun 24 saat omur boyu bır mesaı bu. Ayrıca ınsanlar konuya yorum yazmıs , sız neden ustunuze alınıyorsunuz hanımefendı.
Annenize masallah , ben 40 yasindayim 2 senedir uyumuyorum ve enerjim yetmiyorBilmiyorum o kadar zor olacağını sanmıyorum annem 60 yasinda ama çocukla çocuk büyüklere büyük oluyo enerji olmasa annelerimiz nasıl bakar torunlara
Söylicek bişey bulamıyorum sizlere hepiniz moral bozmak için yaziyosunuz sanki zaten rahatlaamk için yazıyoruz buraya yazık yaAnnenize masallah , ben 40 yasindayim 2 senedir uyumuyorum ve enerjim yetmiyor
60 yasinda uykusuz bir sekilde cocuk bakiyorsa gercekten bravo diyebilirim annenize
Siz konu sahibi degilsiniz ki ??!!Söylicek bişey bulamıyorum sizlere hepiniz moral bozmak için yaziyosunuz sanki zaten rahatlaamk için yazıyoruz buraya yazık ya
Söylicek bişey bulamıyorum sizlere hepiniz moral bozmak için yaziyosunuz sanki zaten rahatlaamk için yazıyoruz buraya yazık ya
Atletizmemi katilacaz enerji enerji yeter ta siteden iptal edemiyorum uyeligimiBen sıze baska bır konuda yorum yazdım yanlıs anladınız. Yanlıs yorumladınız. Buraya bakıyorum yıne aynı agresıf tahammulsuzsunuz. Ben sıze enerjı degıl de sakınlık dılıyorum.
Yasınıza mı baglı , gebelıgınıze mı bılemıcem. Konunu kapatmanız evet hayrınıza bence de...
Ayrıca annelerımız gunde 6 saat torun bakıyor , hadı 10 saat olsun aksam cuval gıbı yatıyorlar yorgunluktan. 7 gun 24 saat omur boyu bır mesaı bu. Ayrıca ınsanlar konuya yorum yazmıs , sız neden ustunuze alınıyorsunuz hanımefendı.
Cnm benim tşk ederim çok güzel yorumla moral verdin bana ya zatwn 1 ay kaldı doguma benim takıldığım yaşıtların çocuğu büyüdü ben yeniden başlicam ve 17 yaşında kızım var oda kabullendi gerçi seviyor konuşuyor arasira bende ara bu kadar olsun istemezdim ama sartlar vs Allah biliyor vaktini saatini annem korkma bakarım ben sen ise başlayınca diyor ve izindeykende yanındayım bırakmam yardımcı olcam diyor sence çevreden çekinmem gerek varmı ya sonuçta yaşım üstümde yazmıyor ve herkes korkutüyo işte zor olur vs diye bende takiyirum bazen nolur akıl ver
Mune hanıma söylersiniz.üyeliğiniz iptal edilir.Atletizmemi katilacaz enerji enerji yeter ta siteden iptal edemiyorum uyeligimi
ben 38 yasindayim 3 yasinda cocugum var bi tane daha olmasi icin cabalamaya enerjim yetiyo.siz cok simarmayin bence rabbim veriyo kiymetini bilin .biz zor sahip olanlari kiriyo yaptiginiz yorumlar ...Takılmışsınız enerji meselesine ben bu üyeliğimi nasıl iptal edebilirim unutmayın nasip eden Allah enerjiyi de verir mutlaka konu sahibi sadece rahatlamak için fikir sormuş Allaha havale ettim herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?