- Konu Sahibi rapunzel77
-
Ne güzel böyle yorumlar okumak peki annen ara verince yeni bir bebekle nasıl oldu başa dönmek gece uyku vs bez biberon anlatirmisinO da bişeymi benim kardeşimle aramda 16 yaş varBaldan tatlı oluyor Annemde 40 yaşına yakındı doğum yaptığında iyiki de yapmış, onsuz olamam çünkü
Evet cnm Allah bağışlasın evlatlarını gebelikte sorun yok normal herşey bakalım sadece başa dönünce nasıl olur diye korkularım var gece uykuları vs.Arkadasim 41 de 1. 43 de 2 bebegini dünyaya getirdi, eğer downsendrumu gibi hastalıklardan korkmuyorsanız neden olmasın. ( belirteyimki ben 21 de ilk bebeğime hamile iken Dr. Downsendrumu olma ihtimali yüksek demişti, ve diğer iki hamileliğimdede yaşından dolayı olabilir demişti, 4 sağlıklı evladım var)
Hepsi geçiyor:) hem tecrübelisin şimdi hemde tecrübesiz, bence olgun anne olmakta çok güzel, daha fazla erteleme derim, bak gör iyiki doğurmuşum diyeceksin:), sevmelere doyamayacaksınızEvet cnm Allah bağışlasın evlatlarını gebelikte sorun yok normal herşey bakalım sadece başa dönünce nasıl olur diye korkularım var gece uykuları vs.
Kvalidem 45 nde ikiz dogurduMerhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Sizin kayinvalidenizin sizin yasinizda gelini var ama hayatta görmüs cekmis sabretmis bile :) konu sahibinin kizi daha 12 yasinda yani bence farkliKvalidem 45 nde ikiz dogurduaşırı derecede zorlanıyor bazen isyan ediyor ama yinede siz blrsnz
Olan olmuş, bu saatten sonra bu soruyu sormanın anlamı ne?Neden bu kadar beklediniz ki ?
Biraz yorulursunuz ama siz eğer kendinizi buna hazır ve enerjik hissediyorsanız çok da güzel olur benceNe güzel hemde ikiz büyümüş ler dır şimdi cnm benim kızım 17 yaşında ben 41 yasindayim çok şükür bir sorun yok hamileliğimde sence nasıl çokmu geç 41 yas 37 38 gibi istedim olmadı 41 im şimdi ve kızım severmi nasıl olur bakim vs çok zorladım ı anneni ikiz daha zor tabiki ama
Annem yanımda eşim var gündüz evde çoğunlukla istemediğim bir gebelikti bu hazır hissetmiyorum ama dogunca bakılır büyur 50 6p yaşında annelerimiz buyutuyırtar torunlarini oyunlar oynayıp koşturarak enerjiyi Allah bebek nasip ettiyse verir illaki gücünü kuvvetini herkes enerjiye takmış burda nedense eski kadinlar köy yerinde durmadan doğururlarmis enerjiye falan bakmadan kimi genç vardır uyuşuk enerjisi düşük vs ama daha ileri yaştaki fikir fikir pratik herşeye koşan enerji vs açmasın kimse bu konuları yorumun için tşklerBiraz yorulursunuz ama siz eğer kendinizi buna hazır ve enerjik hissediyorsanız çok da güzel olur benceKızınız da size yardımcı olur ne güzel yaşı da büyük olduğu için aralarında kavga vs olmaz bu açıdan da şans bence. Kızınız ne diyor hevesli mi? Ben ikizler dogana kadar hiç hevesli değildim ne gerek vardi falan diyordum sonra hersey değişti tabii o minnak elleri ayakları görünce :)
Valla 60 yasinda annelerimiz torun bakabiliyorum bizim bakamicaz herkes olumsuz yorum yapacaksa işimiz var burda en iyisi siteye girip kafa karistirmamakBu sizin kişisel ozelliklerinizle alakalı biraz sabirliysaniz ve istiyorsanız tabi olur ne olacak:) ama ileriyi de dusunun derim çocuk tam 20 yaşına gelecek deli cağları gençlik zamanı falan :) siz 62 yaşında olacaksınız? Eğer o yaşta da ilgilenebilecekseniz ne ala çok güzel. Banada erken diyolar mesela ama ben basa çıkabileceğimi düşünüyorum:) bu tamamen sizin kendinizle alakali
Tam olarak düşündüklerimi yazmışsınız.Dogum bir sekilde gerceklesir cok var o yasta dogum daha da yaygin hatta
Ama bence yas kadar yapiniz onemli mesela o cocuk dogup ilkokula geldiginde siz 48 e geliyisunuz okulu odevi ilginize en cok ihtiyaci olan donemi sizin sabriniz gucunuz yeter mi bu onemli mesela o lisede ortak biseyler paylasmak istediginde ablasiyla arasinda kusak farki olacak siz deseniz yas iyice ilerleyecek hani ben cok enine boyuna dusunurdum cunku dogmasiyla bitmiyor yas ilerledikce sorumluluk artiyor guc sabir ilgi kosturmaca butun bunlar bana zaten uyar diyosaniz dogum kismi en kolayi bi anlik sonucta..devami omurluk olan
Bu konuyu görünce siz geldiniz aklıma psikoloğa gidiyormusunuz?Burada güzel yorum yapanda var can sıkıcı yorum yapanda o yüzden moral bozma şak güzel olur
En küçük teyzem benden 1 yaş büyük annemle aralarında 20 yaş var ananem 40inda doğurmus valla gayet de büyüdü yani hiç sorun olduğunu hatırlamıyorum tamamen kişilige bağlı bence ananem çok tezcanli pratik bi kadındır ve hep der hiç zorlanmadım diye. Kafanıza takmayın yorumları her insan farklı farklı, doğan çocuk büyür he belki çok yorulursunuz bazen isyan edersiniz ama sonuçta günün sonunda sizin kendinizde o enerjiyi bulmaniz önemli gerisi boş. Çok mutlu olursunuz umarım :)Annem yanımda eşim var gündüz evde çoğunlukla istemediğim bir gebelikti bu hazır hissetmiyorum ama dogunca bakılır büyur 50 6p yaşında annelerimiz buyutuyırtar torunlarini oyunlar oynayıp koşturarak enerjiyi Allah bebek nasip ettiyse verir illaki gücünü kuvvetini herkes enerjiye takmış burda nedense eski kadinlar köy yerinde durmadan doğururlarmis enerjiye falan bakmadan kimi genç vardır uyuşuk enerjisi düşük vs ama daha ileri yaştaki fikir fikir pratik herşeye koşan enerji vs açmasın kimse bu konuları yorumun için tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?