41 yaş 2.hamilelik için gecmi?

O da bişeymi benim kardeşimle aramda 16 yaş var Baldan tatlı oluyorAnnemde 40 yaşına yakındı doğum yaptığında iyiki de yapmış, onsuz olamam çünkü
Ne güzel böyle yorumlar okumak peki annen ara verince yeni bir bebekle nasıl oldu başa dönmek gece uyku vs bez biberon anlatirmisin

Arkadasim 41 de 1. 43 de 2 bebegini dünyaya getirdi, eğer downsendrumu gibi hastalıklardan korkmuyorsanız neden olmasın. ( belirteyimki ben 21 de ilk bebeğime hamile iken Dr. Downsendrumu olma ihtimali yüksek demişti, ve diğer iki hamileliğimdede yaşından dolayı olabilir demişti, 4 sağlıklı evladım var)

Evet cnm Allah bağışlasın evlatlarını gebelikte sorun yok normal herşey bakalım sadece başa dönünce nasıl olur diye korkularım var gece uykuları vs.

Evet cnm Allah bağışlasın evlatlarını gebelikte sorun yok normal herşey bakalım sadece başa dönünce nasıl olur diye korkularım var gece uykuları vs.
Hepsi geçiyor:) hem tecrübelisin şimdi hemde tecrübesiz, bence olgun anne olmakta çok güzel, daha fazla erteleme derim, bak gör iyiki doğurmuşum diyeceksin:), sevmelere doyamayacaksınız

Benim de oğlum 12 yaşındayken kardeşi oldu. Çok istiyordu yıllarca kardeş diye başımın etini yedi. 37 imde anne oldum şu an 4,5 aylık cok zorlanıyoruz eşimde bende bizden geçmiş diyoruz.

Kvalidem 45 nde ikiz dogurdu aşırı derecede zorlanıyor bazen isyan ediyor ama yinede siz blrsnz

Bence bu sana bagli ... tahammülü sabirli enerjik heveslimisin? Yas önemli degil ... ruh ve vücut dayanmali :)

Kvalidem 45 nde ikiz dogurdu aşırı derecede zorlanıyor bazen isyan ediyor ama yinede siz blrsnz
Sizin kayinvalidenizin sizin yasinizda gelini var ama hayatta görmüs cekmis sabretmis bile :) konu sahibinin kizi daha 12 yasinda yani bence farkli

Neden bu kadar beklediniz ki ?
Olan olmuş, bu saatten sonra bu soruyu sormanın anlamı ne?
Geri mi döndüreceksiniz zamanı?

Konuya dönersek, cevabım annem beni o yaşlarda doğurmuş ablamla ve abimle dediğinizden de fazla yaş farkım var. Ve fazladan yetişkin büyüklerim vardı.

Biraz yorulursunuz ama siz eğer kendinizi buna hazır ve enerjik hissediyorsanız çok da güzel olur bence Kızınız da size yardımcı olur ne güzel yaşı da büyük olduğu için aralarında kavga vs olmaz bu açıdan da şans bence. Kızınız ne diyor hevesli mi? Ben ikizler dogana kadar hiç hevesli değildim ne gerek vardi falan diyordum sonra hersey değişti tabii o minnak elleri ayakları görünce :)

Annem yanımda eşim var gündüz evde çoğunlukla istemediğim bir gebelikti bu hazır hissetmiyorum ama dogunca bakılır büyur 50 6p yaşında annelerimiz buyutuyırtar torunlarini oyunlar oynayıp koşturarak enerjiyi Allah bebek nasip ettiyse verir illaki gücünü kuvvetini herkes enerjiye takmış burda nedense eski kadinlar köy yerinde durmadan doğururlarmis enerjiye falan bakmadan kimi genç vardır uyuşuk enerjisi düşük vs ama daha ileri yaştaki fikir fikir pratik herşeye koşan enerji vs açmasın kimse bu konuları yorumun için tşkler

Burada güzel yorum yapanda var can sıkıcı yorum yapanda o yüzden moral bozma şak güzel olur

Bu sizin kişisel ozelliklerinizle alakalı biraz sabirliysaniz ve istiyorsanız tabi olur ne olacak:) ama ileriyi de dusunun derim çocuk tam 20 yaşına gelecek deli cağları gençlik zamanı falan :) siz 62 yaşında olacaksınız? Eğer o yaşta da ilgilenebilecekseniz ne ala çok güzel. Banada erken diyolar mesela ama ben basa çıkabileceğimi düşünüyorum:) bu tamamen sizin kendinizle alakali

Valla 60 yasinda annelerimiz torun bakabiliyorum bizim bakamicaz herkes olumsuz yorum yapacaksa işimiz var burda en iyisi siteye girip kafa karistirmamak

Ben öyle ütopik bir örnek veremeyeceğim 40 küsur yaşta doğuran bir kadın tanıdığım yok, fakat annem 38 yaşında ikinci kardeşimi doğurdu. Sürpriz yumurta oldu resmen. Aramızda 17 yaş fark var... Şu anda 7 yaşında. O kadar seviyorum ki. İyi ki oldu diyorum. İlk başta o kadar karşı çıktım tabii, ergen çığlıklarım yükseldi içimde. Velhasılkelam dediğim şey: eğer hala şansınız varsa olsun derim, hem çocuğunuz yalnız kalmaz -yaş farkı da çok çok olmayacak aralarında- hem de sizin için çok iyi olacak. Kısmetiyle gelecek inşallah.

Tam olarak düşündüklerimi yazmışsınız.
40 41 yaşlarındayken bende ikinciyi düşünmüştüm hatta konu da açmıştım.
Sonuçta riskli gebeliği göze alamadım ve yapmadım.
Şimdi düşünüyorum da iyi ki olmamış demek doğru olmaz.. hayırlısı böyleymiş diyorum.
Şuan kızım 7 yaşında ben de 46 yaşındayım ve inanın anca yetişebiliyorum.
Kızım çok enerjik ve hep bıcır bıcır konuşur :)
Allahtan kızım kardeş istemedi de vicdanen rahatım.
Konu sahibi iyice düşünün tartın öyle karar verin. Hayırlısı olsun.

En küçük teyzem benden 1 yaş büyük annemle aralarında 20 yaş var ananem 40inda doğurmus valla gayet de büyüdü yani hiç sorun olduğunu hatırlamıyorum tamamen kişilige bağlı bence ananem çok tezcanli pratik bi kadındır ve hep der hiç zorlanmadım diye. Kafanıza takmayın yorumları her insan farklı farklı, doğan çocuk büyür he belki çok yorulursunuz bazen isyan edersiniz ama sonuçta günün sonunda sizin kendinizde o enerjiyi bulmaniz önemli gerisi boş. Çok mutlu olursunuz umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…