- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi rapunzel77
-
Maşallah özenmedim değil.babannem küçük halamı 55 yaşında doğurmuş gayet de zehir gibi akıllı uzun boylu güzel bir kadındır yani. ki bu dediğim 60 sene önce. şimdiki tıp teknolojisi de yok.
neden olmasın
Ne zaman ne olacağını Allah bilir cnm düşüncene saygı duyuyorum ama biraz can sıkıcı ve moral bozucuBence doğurmak için geç degil bakmak için geç.1. Bakımı kafa kaldırmaz artık eskisi kadar dinç degil siniz. 2. Aranızda çok yaş farkı var çocugu anlamayacaksınız için sjenerasyon farklı çok olacak. 3.yaş farkı çok saglık sorunlarınız başladığında çocuk daha genç bile olmayacak ona agor gelecek. Bence geç saface kendi isteginizi düşünüp çocuk yapmayın. Çocuguda düşünün. Anne olursunuz sonrada hepsi başa gelir Allahı taktiri yani parasızlık.,hastalık ,kaza, bela yada geç evlenmişsindir yada olmamamiştir ama bile bile lades demek bana bencillik geliyor..
Diüşünceme saygı duymanıza takdir ettim. Kendim yaşamadım bir tane örnek birinden tanık oldugum şeyleri paylaştım. Ben olumsuz örnege denk geldim olumlu yazanlar daha fazla. Umarım sizin için hayırlı güzel şeyler olurNe zaman ne olacağını Allah bilir cnm düşüncene saygı duyuyorum ama biraz can sıkıcı ve moral bozucu
Cnm benimde 17 yaşında kızım var 41 yaşındayım ve hamileyim supriz bir gebelikti ve aldırmayı hiç düşünmedim enerjiye gelince takılmışsınız enerjiye benim annem 42 yasinda annane oldü büyük kızımı büyüttü yerine göre çocuk öldü buyku oldu halada enerjisi var yiğenim bakıyor inanki 60 yasinda ama ondaki sabır enerji kimsede yok dün dedi ben bu yaşta hala uğraşıp bakıyorsam sende bakarsın dedi donusum yok artik az kaldı doguma ama rahatlamaya ihtiyacım var sence geç bi yaş değil degilmi nolur gerçekleri şöyle 38 39 yada 41 ne farkederki kötüyüm biraz kızımda kabülkeni annem teyzem hep yanındayız diyor eşimde yardımcı olacak tabii hiç zor olmaz diyor annem karnı tok altı temiz olduktan sonra uyur zaten diyor senin düşüncen ne55 yasında torun beklerken hamile kalan bir anne biliyorum.. çocugu suanda 10 yaslarında tam fırlama :) aynı sekılde lise sona giderken hatırlıyorum da bir arkadaşımın 1,5 yas cıvarı kız kardesı vardı aralarında 17 yaş vardı tam tamına. İnanın 41 bence hıc gec degıl, kızınızla arasında 12 yas olması da gec degıl. Sadece suna bakın, kendınızde bu enerjıyı goruyorsanız saglıgınız da el verıyorsa hıc bır problem oldugunu dusunmuyorum
Kesin ya böyle yorumlar yapacaksanız girmeyin arkadaşımız sadece danışmak için soru sormus bellimi biraz morale ihtuyaci var bende 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var nolmuşki yani be annelerimiz 60 yasinda torun bakıyor ve insanlar şimdi gayette dinç lerBence şuan çocuk doğurmanız kızınız için bir artı değil, aralarındaki yaş farkı çok fazla olacağı için kızınızla kardeşi belli bir müddet aynı çizgiyi tutturamayacaklar iletişimlerinde. Belki siz doğurduğunuzda mutlu olacaksınız ama bir düşünün, 51 yaşındayken 10 yaşındaki çocuğunuzla uğraşacak enerjiniz olacak mı?
Allah hayırlı dogumlar nasıp etsınCnm benimde 17 yaşında kızım var 41 yaşındayım ve hamileyim supriz bir gebelikti ve aldırmayı hiç düşünmedim enerjiye gelince takılmışsınız enerjiye benim annem 42 yasinda annane oldü büyük kızımı büyüttü yerine göre çocuk öldü buyku oldu halada enerjisi var yiğenim bakıyor inanki 60 yasinda ama ondaki sabır enerji kimsede yok dün dedi ben bu yaşta hala uğraşıp bakıyorsam sende bakarsın dedi donusum yok artik az kaldı doguma ama rahatlamaya ihtiyacım var sence geç bi yaş değil degilmi nolur gerçekleri şöyle 38 39 yada 41 ne farkederki kötüyüm biraz kızımda kabülkeni annem teyzem hep yanındayız diyor eşimde yardımcı olacak tabii hiç zor olmaz diyor annem karnı tok altı temiz olduktan sonra uyur zaten diyor senin düşüncen ne
Cnm benim tşk ederim çok güzel yorumla moral verdin bana ya zatwn 1 ay kaldı doguma benim takıldığım yaşıtların çocuğu büyüdü ben yeniden başlicam ve 17 yaşında kızım var oda kabullendi gerçi seviyor konuşuyor arasira bende ara bu kadar olsun istemezdim ama sartlar vs Allah biliyor vaktini saatini annem korkma bakarım ben sen ise başlayınca diyor ve izindeykende yanındayım bırakmam yardımcı olcam diyor sence çevreden çekinmem gerek varmı ya sonuçta yaşım üstümde yazmıyor ve herkes korkutüyo işte zor olur vs diye bende takiyirum bazen nolur akıl verAllah hayırlı dogumlar nasıp etsınben asla gec gormuyorum yukardada yazdıgım gıbı daha bırsuru bunun gıbı ornek duymusumdur cevremden suana kadar hatta ornek verdıgım arkadasın annesı ve babası sırf bız bebek kokusu ozledık diye karar verıyorlar mesela. Hiiiç stres yapmayın dogdugunda bosuna kendınızı sıktıgınızı anlayacaksınız. yukarıdakı arkadasların dedıgı gıbı artık 35 inden sonra evlenıp 40 ında ılk cocuklarını doguruyor ınsanlar, bakıın ne guzel sıze her daım yardım etmeye hazır aılenız var arkanızda endişe duymayın.
Neden cekineceksin çekinecek durummu var ortada güzel ablam yapma bu dusunceler yer bitirir senin beynini, ne varmıs yaşında gunumuzun standartlarına bakınca gayet normal insanların dediklerine aldırış etme onlar konusur sen boşver, o senin bebegin senin hayatın kimin ne haddine dogumuna 1 ay kalmış kadını korkutmakCnm benim tşk ederim çok güzel yorumla moral verdin bana ya zatwn 1 ay kaldı doguma benim takıldığım yaşıtların çocuğu büyüdü ben yeniden başlicam ve 17 yaşında kızım var oda kabullendi gerçi seviyor konuşuyor arasira bende ara bu kadar olsun istemezdim ama sartlar vs Allah biliyor vaktini saatini annem korkma bakarım ben sen ise başlayınca diyor ve izindeykende yanındayım bırakmam yardımcı olcam diyor sence çevreden çekinmem gerek varmı ya sonuçta yaşım üstümde yazmıyor ve herkes korkutüyo işte zor olur vs diye bende takiyirum bazen nolur akıl ver
Cnm benim tşk ederim tabiki kimseyi ilgilendirmez sadece istemediğim bir gebelikti yani 2. Bebegi silmiştim aklımdan 3 sene önce istedik olmadı Allah şimdi nasip etti vakti saati buymuş demekki bebek kimine göre zor kimine göre kolaydır tabi annemle çok yakın oturuyoruz hiç korkma yanındayım diyor gecede zaten arkamı dönüp uyuyayım demiyorum tabiki nasibi varmış dünyada ben 52 olunca 10 yaşında olcak emekli olurken de 18 olcak ama düşünme bunları diolar kimin ne kadar ömrü var bilinmez Allah sağlık versin sence çokmu yaşlı oluruz ama kendine iyi baktığı sürece ne kadar dinç insanlar var çevrede 65 im diyor ama genç hayat meselaNeden cekineceksin çekinecek durummu var ortada güzel ablam yapma bu dusunceler yer bitirir senin beynini, ne varmıs yaşında gunumuzun standartlarına bakınca gayet normal insanların dediklerine aldırış etme onlar konusur sen boşver, o senin bebegin senin hayatın kimin ne haddine dogumuna 1 ay kalmış kadını korkutmakaynen boyle kapat kulaklarını kımseyi duyma bile. Ben sana akıl veremem ablamsın ama kardes tavsıyesı olarak bıl
belki içinizi bir nebze rahatlatabilirim umuduyla mesaj yazmaya karar vermiştim fakat mesaj kutunuzu kapattınız heralde yazamadım. Bdv köşesine o kadar cok yazılıyor ki hamileyim eşimden ayrıldım yada ayrılmak uzereyım, veya yardım eden kımse yok bunaldım vs gibi gunde bin tane yazıyorlar böyle , sen şükret abla eşin yanında ailen arkanda, şayet tecrubelı bır annesın sen kımseye ıhtıyacın yok, deneyip yıllarca cocuk sahıbı olamayanlar var doktorlara ellerınde avuclarında ne varsa dökenler bunun ıcın kredı bile cekenler var.. o kadar zorluga sonucunun bellı bıle olmadıgı bır umut ıcın katlanan ınsanlar dolu, garip garip kürler yapanlar, ameliyat olup sonuc alamayanlar.. ne şanslısın ki süpriz bir bebegin olmuş bunun ıcın guclu dur işte. inan uzerınde koskocaman yaşın dahi yazsa dimdik dur bebeginin arkasında agzı olan konusuyor ıste poset degılkı buzesın. Son ayını kendıne zehır etme kimseye de kulak verme.Cnm benim tşk ederim tabiki kimseyi ilgilendirmez sadece istemediğim bir gebelikti yani 2. Bebegi silmiştim aklımdan 3 sene önce istedik olmadı Allah şimdi nasip etti vakti saati buymuş demekki bebek kimine göre zor kimine göre kolaydır tabi annemle çok yakın oturuyoruz hiç korkma yanındayım diyor gecede zaten arkamı dönüp uyuyayım demiyorum tabiki nasibi varmış dünyada ben 52 olunca 10 yaşında olcak emekli olurken de 18 olcak ama düşünme bunları diolar kimin ne kadar ömrü var bilinmez Allah sağlık versin sence çokmu yaşlı oluruz ama kendine iyi baktığı sürece ne kadar dinç insanlar var çevrede 65 im diyor ama genç hayat mesela
Tşk ederim burdan doğum sonrası da yazarım cnm haklısın Server harcayanlar var bebek olsun diye Allah bana doğal yoldan nasip etti belki bu bebekle hayatım daha güzel olcak bereketiyle gelecek benim komşum 47 yaşıma kadar tedavi gördüm olmadı diyor mesela o a göre benim yaş erken daha yani 50 yaşta bile uğraşıyorlar Allah ömür versin güzelce yetiştirelim yaş konusunda ne diosun 52 olunca 10 62 olunca 20 olcak ama yarının garantisi yokkibelki içinizi bir nebze rahatlatabilirim umuduyla mesaj yazmaya karar vermiştim fakat mesaj kutunuzu kapattınız heralde yazamadım. Bdv köşesine o kadar cok yazılıyor ki hamileyim eşimden ayrıldım yada ayrılmak uzereyım, veya yardım eden kımse yok bunaldım vs gibi gunde bin tane yazıyorlar böyle , sen şükret abla eşin yanında ailen arkanda, şayet tecrubelı bır annesın sen kımseye ıhtıyacın yok, deneyip yıllarca cocuk sahıbı olamayanlar var doktorlara ellerınde avuclarında ne varsa dökenler bunun ıcın kredı bile cekenler var.. o kadar zorluga sonucunun bellı bıle olmadıgı bır umut ıcın katlanan ınsanlar dolu, garip garip kürler yapanlar, ameliyat olup sonuc alamayanlar.. ne şanslısın ki süpriz bir bebegin olmuş bunun ıcın guclu dur işte. inan uzerınde koskocaman yaşın dahi yazsa dimdik dur bebeginin arkasında agzı olan konusuyor ıste poset degılkı buzesın. Son ayını kendıne zehır etme kimseye de kulak verme.Bebeğini saglıcakla kucagına al ınsallah guzel haberlerını ıletırsen cok sevinirim. Her yaşın bir güzelliği var tadını çıkar hayatının
Ne güzel hemde ikiz büyümüş ler dır şimdi cnm benim kızım 17 yaşında ben 41 yasindayim çok şükür bir sorun yok hamileliğimde sence nasıl çokmu geç 41 yas 37 38 gibi istedim olmadı 41 im şimdi ve kızım severmi nasıl olur bakim vs çok zorladım ı anneni ikiz daha zor tabiki ama13 yaşımdayken ikiz kardeşlerim oldu harika bi sey ben 2. anneleri gibiyim doğduklarindan beri, bayılıyorum onlara :) küçükken tek çocukken çok yalnızdım hep birileri kuzenlerim falan gelip bizde kalsın isterdim kardeşlik dünyanın en güzel seyi cidden. Artı olarak anneme de çok yardımım oldu o da 35 civarıydı dogduklarında.
Ne güzel peki kaç yaş fark var kardeşlerinle aranda ve annen için nasıl oldu yeniden bebeklerle ikiz zor olmuştur ama paylasirmişin sen nasıl karşıladın evde bebekleribenim ikiz kardeşlerim var 17 yasındalar
annem 41 yasında dogurdu ikiz kardeşlerimi
Milattan önce yaptığım yorum için "kesin" demeye hakkınız yok.Kesin ya böyle yorumlar yapacaksanız girmeyin arkadaşımız sadece danışmak için soru sormus bellimi biraz morale ihtuyaci var bende 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var nolmuşki yani be annelerimiz 60 yasinda torun bakıyor ve insanlar şimdi gayette dinç ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?