41 yaş 2.hamilelik için gecmi?

Ben 38 yaşındayım.Bebegim 4 aylık ablasi ise 8 yaşında.Hamileliginde çok bulantı yaşayan biriyim,kızım resmen kendi kendine baktı.Odevini kendi yapip gözümü açabilecek hale geldigimde gösteriyordu.Buzdolabini kendi açıp meyve, havuç,salatalikla karnını doyuruyordu.Simdi de ben bebekle ilgilenirken ödevini yapıyor,oyununu oynuyor akşamda minik şekerimizi hep beraber seviyoruz.Ama kızım kucukken kardeşi olsaydı benim için çok zor olurdu.

Bir hafta önce 42 lik komsum doğum yaptı .. oğlu 9 yasinda . Hic sikayet edip zorlandığını duymadım. Kilo icin bisey diyemem tabi . Oğlum 4 ben 34 iki tane daha istiyorum ins :) bende 40 görürüm gibime geliyor hayırlısı

Genel olarak erkek olan tüm kadın doğum doktorlarının eşleri 40 yaşından sonra doğum yapmıştır.
Hücrelerin yenilenip,gençleşmek için :)
Sizin için de geç değil
Kızınızın tam ergenliğe geçiş zamanı belki biraz iki durumu idare etmekte zorlanabilirsiniz ama kızınız sizin en büyük yardımcınız olur

Genel olarak geç denebilir ama tıpta hastalık yoktur hasta vardır denilir hep.
Bu da onun gibi yani sizin için 41 geç olmayabilir bir başkası için 35 geçtir vs.
Durumunuzun değerlendirilmesi gerek.
40 lı yaşların başında anne olan bir sürü insan var.

Ben 41 yasinda bilerek isteyerek 3 uncuyu dogurdum 20 yaslardaki enerji olmuyor ama, evime nese, hayatima renk geldi .
Ablam ve cogu akrabam 35 ten sonra dogum yapti.Gebeliginizin saglikli gecmesi icin once doktora gidip muayene olun .

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Kiziniz buyumus baya, ergen bir genc kiz oluyor artik sizinle beraber geziyor, sohbet ediyor, kendi de yalniz zaman gecirebiliyordur.
Yani rahata alismissiniz buyuk ihtimalle.
Benim oglum 8 olucak insallah ve ben simdiden gec mi kaldim ki diye dusunuyorum, ama bi yandan da cok istiyorum hayirlisiyla bi kardesi olmasini.
Ote yandan gece uykusuzluklari, bakimsiz ev halleri, gaz,ek gida vs vs hazir miyim en bastan baslamaya yeniden diyorum.
Ama bebis coook guzel bisii evlat cokk guzeel bisi..Yeniden tatmak da istiyorum bu duyguyu..41 bana gore biraz gec ama cevremde duydum 41-42sinde dogum yapan.
Hakkimizda hayirlisi insallah..benim kafa karisik

Beni annem o yaşlarda doğurmuş. Abimle ve ablamla aramda yaklaşık 15 yaş fark var. Neden olmasın yani?

Arkadasimin annesi 48 yasinda dogurdu.
Eger istiyorsaniz neden olmasin ki.
Artik insanlar 35 yasindan once evlenmiyor bile. Haliyle gec anne baba oluyorlar.

Eğer istiyorsanız hiç de geç değil :) ayrıca benim biraz değişik bir bakış açım var bu durumda :) şuan 41 yaşındasınız, şimdi yapsanız 42 yaşına geldiğinizde doğdu diyelim. Evlilik yaşına mininum 25 desek, 67 yaşına dek çocuk yuvadan uçmuyorr :/ Hatta erkeklerde evlilik yaşı genel de iş güç derken 30'u buluyor. Ya tabi diğer türlü de çocuğunuzla görüşürsünüz evlat sonuçta :) ama bu şekilde çocuğunuza daha bir doyarsınız sanki :) malum insan yaşlanınca daha fazla yanında görmek istiyor.. Bence hiçbir sorun yok :)

Benim halam 41 yaşında 2. oğlunu doğurdu. Zaten kiloluydu biraz daha aldı. Sonra çocuğun peşinde koştururken hepsini verdi. Asla pişman değil. Fakat abisiyle arasında 20 yaş var , tek olumsuzluk bu. Çoğu zaman abisini babası, annesini babaannesi sanıyorlar.

Cocuk tabi ki dunyanin en guzel şeyi
Ama bi yaştan sonra insan aliskanliklarin vazgecince bocalayabilir
Zor bir dönem olabilir sizin icin
Çocuk bakmak kolay degil sizde biliyorsunuz :)
Kendinizi en iyi siz taniyorsunuz
Kendinize güveniyosaniz 2.çocugu düşünün

Bir tanıdığım 40 - 41 yaşında doğurdu hatta annemle aynı yaşta, annemin torunu oldu sonra hep diyordu ki yaşıtlarımın torunu oldu benim bu çocuk ne zaman büyüyecek. Ohoo şimdi o çocuk kocaman oldu ve hatta bu bahsettiğim hanımefendi bu çocukla birlikte daha gençleşmeye bile başladı, bir yerde torunu olan anane vasıfına ulaşmış bir kadın bir yerde ilkokula giden çocuğu olan bir kadın. Bence avantajlı bile yanii

Umarım olur çocuğunuz, şahsen ben kardeşlerimi çok seviyorum onlar benim dünyamın en sağlam parçaları koşulsuz sevginin sığınmanın ne demek olduğunu onlarla anlıyor insan..

Ben geç olduğunu düşünüyorum. Kızınız zaten epey büyümüş, artık kardeşiyle paylaşabileceği fazla birşey olmayacaktır. Bakım konusunda size yardımcı olup küçük anne gibi olacak bir nevi...

İkinci çocuk doğup büyüdüğünde ise siz epey yaş almış olacaksınız. Belki pek çok anına tanıklık edemeyeceksiniz. Kuşak farkını daha çok yaşayacaksınız...

Ben olumlu bakamadım maalesef.

Kuzenim 42 yaşında ilk çocuğunu doğurdu , hemde tedavisiz, doğal yolla . Borçları çoktu biraz rahatlayınca çocuğa hakkıyla bakabilince yapacağız dediler ve öylede yaptılar . Millet artık 35 de evleniyor neredeyse . O yüzden hiç takmayın maddi manevi durumunuz müsait ise hemen yapın

O da bişeymi benim kardeşimle aramda 16 yaş var Baldan tatlı oluyorAnnemde 40 yaşına yakındı doğum yaptığında iyiki de yapmış, onsuz olamam çünkü

Ben 47 yaşındayken doktorum çocuk yapmam için yalvardı neredeyse. Kadından kadına değişen bir durum bence. Sizde doktora danışın. Herşey yolundaysa neden olmasın. 41 çok geç değil normalde. 45 yaşında anne olan arkadaşım var. Sizin biyolojik yapınızla ilgili bir şey. Benim daha ileri bir yaşta bebeğimin Olmaması için bir sebep yoktu. gerçi ben çocuk istemedim, eşimle problemlerim olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…