- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi rapunzel77
-
Ben 41 yasinda bilerek isteyerek 3 uncuyu dogurdum 20 yaslardaki enerji olmuyor ama, evime nese, hayatima renk geldi .Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Eğer istiyorsanız hiç de geç değil :) ayrıca benim biraz değişik bir bakış açım var bu durumda :) şuan 41 yaşındasınız, şimdi yapsanız 42 yaşına geldiğinizde doğdu diyelim. Evlilik yaşına mininum 25 desek, 67 yaşına dek çocuk yuvadan uçmuyorr :/ Hatta erkeklerde evlilik yaşı genel de iş güç derken 30'u buluyor. Ya tabi diğer türlü de çocuğunuzla görüşürsünüz evlat sonuçta :) ama bu şekilde çocuğunuza daha bir doyarsınız sanki :) malum insan yaşlanınca daha fazla yanında görmek istiyor.. Bence hiçbir sorun yok :)Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
O da bişeymi benim kardeşimle aramda 16 yaş varMerhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
Ben 47 yaşındayken doktorum çocuk yapmam için yalvardı neredeyse. Kadından kadına değişen bir durum bence. Sizde doktora danışın. Herşey yolundaysa neden olmasın. 41 çok geç değil normalde. 45 yaşında anne olan arkadaşım var. Sizin biyolojik yapınızla ilgili bir şey. Benim daha ileri bir yaşta bebeğimin Olmaması için bir sebep yoktu. gerçi ben çocuk istemedim, eşimle problemlerim olduğu için.Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?