41 yaş 2.hamilelik için gecmi?

Türkiye'nin eski yaş ortalaması 65 iken şimdi 75-80 lere çıktı. Sağlık sektörü de gelişiyor dediğin gibi. Malum insanlar daha çok çalışıyor artık. :)

Tansiyon vs. gibi.bir hastalığınız yoksa geç değil.38 yaşındayım eşim ve çocuklarım 3.yu çok istiyor ama tansiyon hastasıyım.olmasaydim bende düşünebilirdim.

Günümüz Türkiye'sinin farkında olmadığınız gibi yazdıklarınızın da farkında değilsiniz.
Benim onayım için yazmadığınız çok aşikar zaten.

insanların farkındalığını ölçmek için geçerli ölçütler bulmanızı dilerim. iyi akşamlar.

Benim annem kız kardeşimi 38 yaşında doğurdu. Muhakkak bir hekimle görüşüp risk analizi yapmak lazım tabi. Gebelikten önce kilo vermekte fayda var.

Kendine guveniyor musun artik cocugu buyutmus rahata alismisken ilgi bekleyen surekli aglayan gece uyumayan bir bebek olunca ona bakabilecek enerjin var mi ? Enerjin yoksa full time yardim edebilecek biri var mi ? Ben 30 yasimdayim ilk cocugumu dogurdum keske 5 sene once dogursaymisim dedim her tarafim agriyor park yataga egilmekten belim tutuldu oglum agirlasti onu tasimaktan kollarim ağrıyor bi 5 sene onceki ben olsam havada cevirirdim yavruyu :)

Buarada ben 74 le hamile kaldim 82 yle dogum yaptim 1 hafta sonra 72 oldum
Kilo vermek 1 sene daha beklemek demek
Diyetisyenle az kilo alabilirsiniz

Benim bir tanidigim arkasim 25 yasindaydi kardesi de o ara 7 yasindaydi sanirim. Annesi sonradan dogurmus. Arkadasim cok ilgiliydi kardesiyle, kendi cocugummus gibi buyutuyorum diyordu. Bildigin annesine hic bisi yaptirmiyordu, cevreden de senin cocugun mu diyenler oluyormus ama o gulup geciyordu :))

Belçika'da bir akrabam 41 yasinda dogurdu. Gerisinde 19 ve 17 yasinda iki cocugu daha var. Kardeslerine gul gibi de bakiyorlar cok seviyorlar gördüğüm kadariyla. Burda cok yaziliyor kusak farki diye de ben hic oyle bisi hissetmedim. Olmayan da olmuyor :)

40 yas uzeri hamilelik kuzen evliliginden olan hamilelikle esit riskte.

Cocuk dogurmak herseyi kabul etmek demek.
Engelli olabilir, otizmli olabilir, hiperaktif olabilir vs. En zor yaslarda 50 nin uzerinde olacaksiniz. Bunu goze alabiliyorsaniz hamile kalin.

Elbette herseyin yolunda gitme ihtimali daha yuksek ama her yonunden dusunmeden karar vermeyin.

Annem beni 44 yaşında dünyaya getirmiş

Konu sahibi iyi bir kadın doğumcu ile görüşüp mikroenjeksiyon ya da tüp bebek konusunu ve bu konuda fikrini konuşmanızı öneririm.
Bu arada benim de cok tanıdıgım 40 yas sonrası doğurdu çok da mutlu

Benim kv o yaşta son çocuğu (8.) görümcemi doğurmuş yalnız torunuyla aynı yaşta kızı

Merhaba benim bi musterim var ayni sizin gibi ilki 12 2.ci 9 3.cu yu dogurdu 41 yasindaymis sonuncuyu dogurunca gayette memnun :)

Annem en.küçük kardeşimi 42de doğurdu..Gayet de iyi oldu bence.Dogur tabi canım.Allah nasip etsin İnşaAllah hayirlisiyla

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Çocuk bakmak gerçekten zor ve sabır işi.. sizde rahata alıştınız yıllarca kızınızla. Bütün düzeniniz değişecek.. bana kalsa ben 30dan sonra düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…