• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 günde 8 kilo verebilirmiyim :(

zburuk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
228
0
316
Diyarbakır
1,70 boyunda, 86,5 kg ağırlığındayım. 1 Temmuzda düğünüm var ve ben yeterince incelemedim :(
Ocaktan beri diyetteyim ve şimdiye kadar 15kg verebildim.
Bu günden itibaren hedefim 45 günde 8 kg. Elimden gelen gayreti göstericem. Şişman bi gelin olmak istemiyorum.. 78 kilo olsam da hala fazlalarım olacak ama biraz daha iyi görünürüm diye düşünüyorum..

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

canım zaten düğün stresiyle 3-5 kilo veriyor insan
ben bile nişan düğün arası dikkat emmemiş olmama rağmen 2 ayda 3 kilo vermiştim
sen az gayretle verirsin
birde kiraz ye akşamları bol bol
hamilelik döneminde kiraz yiyerek 5 haftada 4 kilo verdim
diğer yediklerimide kısmadan

Son düzenleme:
diyetisyene gitmeden yola çıkmamanı tavsiye ederim bi sürü tahlilin yapılmış olacak

Diyetisyene gittim nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum :) Tahlillerimi de yaptırmıştım değerlerim normal çok şükür.
Ama bu dönemde biraz daha sıkı yapmam lazım.. Şu anda pek inmedi kilom..

inşallah başarırsın istedikten sonra yapabileceğini düşünüyorum şimdiden mutluluklar....

bende 'zayıflayamıyordum ama bir mucizeyle zayıfladım..merak edenler hemen buraya 'topiğine katıldım sende orayı bir oku derim...

1,70 boyunda, 86,5 kg ağırlığındayım. 1 Temmuzda düğünüm var ve ben yeterince incelemedim :(
Ocaktan beri diyetteyim ve şimdiye kadar 15kg verebildim.
Bu günden itibaren hedefim 45 günde 8 kg. Elimden gelen gayreti göstericem. Şişman bi gelin olmak istemiyorum.. 78 kilo olsam da hala fazlalarım olacak ama biraz daha iyi görünürüm diye düşünüyorum..
ideal olan haftada 1 kilo vermek ama 45 günde de rahatlıkla 8 kilo verilebilir.

Evet.
Kahvaltıda bolca meyve ve süt.
Öğle ara ikindi akşam çorba. 1kase..
Ama çorba hazır alacaksan arkadaki besin degerinden kalorisine bak..
Şehriyeli tavuk çorbası düşük kalorili mesela.
Ben yazdıklarımı aynen yapıp ikindide tost yememe ragmen 10 günde 2.5 kilo veermiştim.

Akşam yemeklerini geç saate bırakmıyorum, bi düzene girdim çok şükür. Bugün yine tartıldım. 83.8 kg.
Gelinliğimi de hallettim gibi, biraz rahatladı içim :)

Back
X