• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 Günlük Kamp ...

papapesim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
119
61
48
36
SELAM ARKADAŞLAR...
Salı günü diyete başlayacağım şu an 78 kiloyum. Daha önce çok defa kilo verip geri aldım. 45 gün sonra benim için özel bir gün, o güne kadar verebileceğim kadar çok kilo vermek istiyorum. 10 kilo hedefim tabii :) Diyet ve spor yapacağım ama daha bir program yapmadım. Her gün tartılıp, tartı fotoğrafını eklemeyi planlıyorum. Kendime güveniyorum, ben bu işi yaparım. Bakalım GÖRELİM...
BAŞLANGIÇ - 29.10.14: 79 KG
1. HAFTA - 05.11.14: 77 KG
2. HAFTA - 12.11.14: 76.5 KG
3. HAFTA - 19.11.14: 75.5 KG
4. HAFTA - 26.11.14:
5. HAFTA - 03.12.14:
6. HAFTA - 10.12.14:
FİNAL - 12.12.14:

Son düzenleme:
diyete başlangıcım 1 gün sarktı ama sıkıntı yok ... bu sabah tartıldım ve 79 kilo ile serüvenim başladı...

1. gün kahvaltı:
1 yumurta (çok az yağ ile tavada), 1 dilim peynir, 2 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, 1bardak ayran...

şimdi biraz ev işi yapıp sonra da spor yapmayı planlıyorum...

Canm bende sana eşlik ederim benimde hedefim 1 ocak ta 59 kilo olmak suan 71 kiloyum tam olarak 12 kilo vermem gerekiyor. 5 gunde 5 kilo diyetini duydun mu hiç. . Yapalım mı beraber

hoşgeldin canım ben belli bir diyet yapmıyorum çok az yediğimde kilo veremiyorum çünkü . 3 ana 3 ara öğün şeklinde yapınca gayet güzel kilo verebiliyorum. belirli bir listeye uyamıyorum, ama sen yaparsan seni takip edebilirim :)

bugün 6 öğün yiyemedim
ara öğün 1 bardak süt

akşam
1kaşık pilav, 3 kaşık yağsız et kavurma, 1 parmak kadar börek ve 3 kaşık yoğurt
şu an acıktım bile
ara öğün olarak ayran ya da cacık olur herhalde :S

bugün tartıldım, 78 kg çıktım ödem vs olaylarından dolayı farklar oluyor sanırım
2. gün
kahvaltı

küçük tam buğday ekmekli tost, 2 kaşık menemen, bir dilim peynir
ara
1 bardak süt, 10 fındık
ara
ayran
akşam
1 kase mercimek çorbası(yağsız), 3-4 kaşık kıymalı ıspanak yemeği(1 tencereye 1 tatlı kaşığı yağ), 2 bardak ayran, yarım dilim tam buğday ekmeği
ara
muhtemelen meyve yerim

Geç yatıp geç kalktığım için öğle yemeği yemem gereken zamanda akşam olmuş oluyor maalesef...

3. gün :)

1. öğün
kepekli tost, az yağda yumurta, azıcık peynir, domates, ayran
2. öğün
1bardak süt, 3 kuru kayısı
3. öğün
1 küçük muz
4. öğün
1 kase çorba, 1 tane nudo (yağsız yaptım 100-110 kal arası), ayran
5. öğün
daha yemedim muhtemelen meyve yerim

3. gün :)

1. öğün
kepekli tost, az yağda yumurta, azıcık peynir, domates, ayran
2. öğün
1bardak süt, 3 kuru kayısı
3. öğün
1 küçük muz
4. öğün
1 kase çorba, 1 tane nudo (yağsız yaptım 100-110 kal arası), ayran
5. öğün
daha yemedim muhtemelen meyve yerim
5.öğün meyve oldu
6.öğün
1 bardak süt 3 kuru kayısı

4. gün

1. öğün
1 kepekli tost, 1,5 yumurta, domates, ayran
2. öğün
4 kuru kayısı
3. öğün
yağsız nudo, ayran
4. öğün
yarım ayva, mandalina
5. öğün
yağsız nudo, ayran
6. öğün
Kocişle azıcık çekirdek :S

nudo(3 dklık noodle) hem az kalorili hem de makarna manyağı beni mutlu ediyor ama protein ağırlıklı beslenmem lazım ne yapalım ...

bu ara trambolin almayı düşünüyorum hem eğlenceli hem de fazla enerji harcatıyor bugün sipariş versem salı-çarşamca ancak elimde olur herhalde...

5. gün

1. öğün
1 küçücük dilim yaş pasta
2. öğün
1 tost, 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 bardak ayran
3. öğün
1 armut
4. öğün
1 kase nudo, ayran
5. öğün
kociş yüzünden azıcık çekirdek

ne tuhaƒ besleniyorum ama ne yapayım normalde bunların 5 katı yerim...
trambolin siparişi verdim gelince spora başlayacağım...

6. gün
bu sabah tartıldığımda 77 kg çıktım :)
1. öğün
1 kepekli tost, bir dilim peynir, domates, biber,4 zeytin, ayran
2. öğün
1 bardak süt, bir muz
3. öğün
iki kaşık pilav, 3-4 kaşık tavuk sote (çok azıcık yağ ile), ayran
4. öğün
armut
5. öğün
daha yemedim bugün çok geç kalktım bu sebeple çok geç yatarsam dayanamam bir noodle patlatırım ama bilemedim işte yersem yazarım yemem inşallah...

7. gün
1. öğün

2 kuru kayısı, 1 bardak su
2. öğün
1 tost ve ayran
3. öğün
2 mandalina
4. öğün
1 kase nudo, ayran
5. öğün
1 bardak süt, 1 muz, 5 fındık

Trambolinim geldi ara sıra üstünde zıpladım ama birden çok zorlamak istemiyorum sonra kötü oluyor çünkü ama 5 dk bile epey zorladı :)) Bundan sonra her gün trambolinle spor yapacağım...

8. gün
1. öğün

2 kuru kayısı, 1 bardak su
2. öğün
kepekli tost, 1 yumurta, 1 zeytin domates, bir dilim peynir,1 bardak ayran
3. öğün
1 kase lahana yemeği, yarım dilim ekmek
4. öğün
1 kase lahana yemeği, 1 dilim ekmek
5.öğün
armut yiyeceğim ve süt içeceğim

5 dk trambolinle durmadan zıpladım, 15 dk da trambolinde dans ve zıplama karıştırdım:) belki azıcık daha zıplarım çok eğlenceli :)

bunlarla biraz yavas verirsin canim kiloyu bende yapiyorum diyet ve daha cabuk veriyorum diyetten sonra cooook dikkatli normale donup sonra almiyorum dikkat edince cabuk alinmiyor uzun sureli diytler piskolojimi bozuyor....:)))

bunlarla biraz yavas verirsin canim kiloyu bende yapiyorum diyet ve daha cabuk veriyorum diyetten sonra cooook dikkatli normale donup sonra almiyorum dikkat edince cabuk alinmiyor uzun sureli diytler piskolojimi bozuyor....:)))
siz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz, aslında geç kalktığım için bir düzene oturtamadım ama spor yapınca güzel kilo veriyorum ama sonradan hiç dikkat etmiyorum maalesef..

siz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz, aslında geç kalktığım için bir düzene oturtamadım ama spor yapınca güzel kilo veriyorum ama sonradan hiç dikkat etmiyorum maalesef..

canim benim diyet biraz zor ac kaliyorum spor ve birde 20 aylik bi kizim var mesela bigun sadece bir bardak meyve suyu icecektim ama onun yerine kola ictim ve bebegimin yemeklerini kontrol amacli bi kac lokma o kadar aksama kadar iki kilo gidiyor zaten otomatik

Back
X