45 kişiye 15 kişilik pasta,yeter mi

En az 20 kişilik olmalı bence

Sizce yeter mi?
Ya daha büyük pasta yaptırın, yada o kadar kalabalık değil daha az kişiyi davet edin.

İnternette oyle dilimleme teknikleri varki imkanin yoksa her sekilde yetirirsin

Sanırım siz resimli özel bi parta yaptırcaksınız pasta büyüdükçe fiyatı da büyüyor biraz da ücret konusundan dolayı mı acaba çok büyük yaptırmak istemiyorsunuz eğer öyle düşünüyorsanız eğer bir tane daha pasta alırsınız yanına normal bir şekilde hani atıyorum kakaolu hani çeşit olsun gibisinden öyle de yapabilirsiniz

Geçen hafta kızımın doğumgünü için 17 kişiye 2.5 kiloluk pasta aldım.45 kişiye 15 kişilik asla yetmez.ince bile kesseniz en az 35 kişilik olmalı.
Valla bana da az geldi.
Anneannem artmadan yetmez derdi. Çok doğru. Yani yetmedi diyeceğime artmasını tercih ederim.
Konu sahibi 45 kişilik doğumgünğ düzenliyorsan pastadan tasarruf etmeye kalkmamalısın. En edilmeyecek kısım o çünkü

Çocukların en sevip merak edeceği şey o.ben olsam yapmam yada yapacaksam adam akıllı yaparım.baya pahalı olacak 45 kişi cok

15 cok az bence, cocuklar icin en cazip olan da pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…