Sizce yeter mi?Merhaba arkadaşlar 5 yaşında oğlumun doğumgününü yapacagım 45 kişi olcak hepsi yetişkin değil ama, yarısı cocuk yarısı yetişkin 15 kişilik pasta,yeter mi ufak ufak cunku cok büyük kesilmiyor ve yenmiyorda fazla baska ikramlıklarda olacak
pastalar kg ile mi satılıyor artık ? ilk defa duydumGeçen hafta kızımın doğumgünü için 17 kişiye 2.5 kiloluk pasta aldım.45 kişiye 15 kişilik asla yetmez.ince bile kesseniz en az 35 kişilik olmalı.
Valla bana da az geldi.Geçen hafta kızımın doğumgünü için 17 kişiye 2.5 kiloluk pasta aldım.45 kişiye 15 kişilik asla yetmez.ince bile kesseniz en az 35 kişilik olmalı.
Bizim bulundugumuz şehirde pastanın fiyatını sorunca kilosu şu kadar diyorlar yada şu kadar kişilik diyorlar.genelde büyük pasta bile olsa az kişi söylerler.pastalar kg ile mi satılıyor artık ? ilk defa duydum
Çocukların en sevip merak edeceği şey o.ben olsam yapmam yada yapacaksam adam akıllı yaparım.baya pahalı olacak 45 kişi cokValla bana da az geldi.
Anneannem artmadan yetmez derdi. Çok doğru. Yani yetmedi diyeceğime artmasını tercih ederim.
Konu sahibi 45 kişilik doğumgünğ düzenliyorsan pastadan tasarruf etmeye kalkmamalısın. En edilmeyecek kısım o çünkü
Olmaz bence ya hiç vermesin daha iyi.
Ikramlıklar da varsa şu şekil dilimleme yöntemleri kullanabilirsiniz
Belki maddi gücü buna yetmiyor olabilir .Şuan pastalar da masum değilOlmaz bence ya hiç vermesin daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?