Neden? Artsın. Artanı da çocuğunuz ertesi gün yer işte.Ben 15 yada 20 kişilik arasında kaldım 20 kişiliğin yeteceğini biliyorum da artsın istemiyorum çünkü 20 kişilik pasta diyince pastanelerin koca dilim şeklinde oluyo 20 kişilik 40a kesin yeter bence
Sabah erkenden kalkıp aç karına yemenin tadını hiçbir şey vermezahh ahha kahvaltıda pasta yiyebilen gurmeler anlar sadece bunu
Şimdi burda ben evde nasıl olur vs diye sormadm ki evde değil, belediyenin mahalle evleri var her mahallede orda yapıyoruz kreşçe hep
Dimi dimi :) gün ertesi , dogumgünü ertesi en sevdiğim şeyyyyyyahh ahha kahvaltıda pasta yiyebilen gurmeler anlar sadece bunu
Yetmez hiç yeter mi?Merhaba arkadaşlar 5 yaşında oğlumun doğumgününü yapacagım 45 kişi olcak hepsi yetişkin değil ama, yarısı cocuk yarısı yetişkin 15 kişilik pasta,yeter mi ufak ufak cunku cok büyük kesilmiyor ve yenmiyorda fazla baska ikramlıklarda olacak
Doğum gününden sonra buraya da yetti yazar mısınız çok merak ediyorumSorduğumda pişman oldum vallaha 20 kişilik pastanın yeteceğini eminim 2ü yaptıracagım sadece 15 mi 20 mi diye ara kalmıştım eminim olun 20 kişilik pasta 40 kişiye kesin rahat yeter
Unutmazsam yazarm ama 15 değil 20 yaptıracagımDoğum gününden sonra buraya da yetti yazar mısınız çok merak ediyorum
kreş çocuğu diye önemsemiyorsunuz da annelere de öyle kuş gibi mi vereceksiniz ?Sorduğumda pişman oldum vallaha 20 kişilik pastanın yeteceğini eminim 2ü yaptıracagım sadece 15 mi 20 mi diye ara kalmıştım eminim olun 20 kişilik pasta 40 kişiye kesin rahat yeter
Yetmese de yetti yazar yetmedi der mi hiçDoğum gününden sonra buraya da yetti yazar mısınız çok merak ediyorum
Ben olsam evde yapardım :)Pahalı olduğunu biliyorum ama dediğim gibi ya evde yapılsın yada herkese yetsin.cocuklarin en sevdiği şey pasta olacak.videodaki gibi küçücük olursa dilim bile sayılmaz
Yazar mı sence :) yetmese de yetti der .Doğum gününden sonra buraya da yetti yazar mısınız çok merak ediyorum
Gayette yazarm sizin gibi değilimYetmese de yetti yazar yetmedi der mi hiç
Sorduğumda pişman oldum vallaha 20 kişilik pastanın yeteceğini eminim 2ü yaptıracagım sadece 15 mi 20 mi diye ara kalmıştım eminim olun 20 kişilik pasta 40 kişiye kesin rahat yeter
Yaptır bacım misafir senin sonuçtaUnutmazsam yazarm ama 15 değil 20 yaptıracagım
Neyseki yüzyüze değiliz yoksa ağzım bozulurduYazar mı sence :) yetmese de yetti der .
Bi dilim daha alabilir miyim diyeme yok denecek .
O değil küçüçük incecik bir dilim utanılır yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?