45 kişiye 15 kişilik pasta,yeter mi

Ben 15 yada 20 kişilik arasında kaldım 20 kişiliğin yeteceğini biliyorum da artsın istemiyorum çünkü 20 kişilik pasta diyince pastanelerin koca dilim şeklinde oluyo 20 kişilik 40a kesin yeter bence
Neden? Artsın. Artanı da çocuğunuz ertesi gün yer işte.
Ciddi anlamda cimeilik yapıyorsunuz. Ek dilim isteyen olursa ne diyeceksiniz?
Paranız yoksa 45 kişilik büyük parti işine girmeyin. Pastadan kısmayın

cocuklar az yemez ki tam tersi cocuk dedigin cok pasta yer. cocuklar severler öyle sekerli seyleri, biraz büyüyünce insanin midesini bayar.
bence cok ayip olur 15 kisilik pasta 45 kisiye. yazik, gözü kalir yemeyenin
isterseniz bir seker hamurlu falan normal pasta alin - bir de kendiniz yapin. cocuklsra seker hamurluyu verirsiniz büyüklere sizin pastaci kremasindan olani

Sorduğumda pişman oldum vallaha 20 kişilik pastanın yeteceğini eminim 2ü yaptıracagım sadece 15 mi 20 mi diye ara kalmıştım eminim olun 20 kişilik pasta 40 kişiye kesin rahat yeter
Doğum gününden sonra buraya da yetti yazar mısınız çok merak ediyorum

Sorduğumda pişman oldum vallaha 20 kişilik pastanın yeteceğini eminim 2ü yaptıracagım sadece 15 mi 20 mi diye ara kalmıştım eminim olun 20 kişilik pasta 40 kişiye kesin rahat yeter
kreş çocuğu diye önemsemiyorsunuz da annelere de öyle kuş gibi mi vereceksiniz ?

Ablacigim akil var mantik var, 45kisi gelecek ama ortada 20 kisilik pasta olacak her seyden once abes bir görüntü ... dogrusu 30kisiliktir bence. 20 kisilik yetmez, her yetişkin 1 dilim yese cocuklar açıkta kalır. Cucuk kadar dilim kesicem dersen o zaman olur bak 20kisilik pasta 40kisiye nasıl yetsin Allahin aşkına göz var izan var

5 yaşındaki çocuğun doğumgününe 45 kişi gelecek. Bence abartı bir durum yani ben böyle şeyleri hep çok saçma bulmuşumdur bilmiyorum. Ama konu sahibi parti evde olmayacak dedi, yani komşular rahatsız olmayacak bu çok iyi

Yetmez bence yaa çocuklar olacak diyosunuz sonuçta. Ya bir dilim daha isterlerse ? Eksik olacağına fazla fazla olsun diye düşünürüm ben. Sonuçta doğumgünü deyince akla ilk gelen şeylerden biri pasta. Hele ki çocuklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…