45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Kizlaaar ilk defa yumurtalarim çoğalmış. 9 tane toplandı. 6.tanesi döllenmiş bugün aradılar. İnşallah 5.gune ulaşırlar
Ah kizlar bugün 3.gun embriyolarımın hala 6sida canlıymis. Perşembe günü 5.gun için arayacaklar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, bunları yazarken ezan başladı hepinize dua ediyorum. Evlat sahibi olmak isteyen herkesin kolaylıkla kucağı doluversin

Ayyy Maşallah maşallah İnşallah 5. Günü De sapasağlam görürler Bu yolculuk sizin çok güzel sonuclansin inşallah eh o zaman da gebe dualarımizi ayrica isteriz gebelerin duası olurmuş derler ya

Ayyy Maşallah maşallah İnşallah 5. Günü De sapasağlam görürler Bu yolculuk sizin çok güzel sonuclansin inşallah eh o zaman da gebe dualarımizi ayrica isteriz gebelerin duası olurmuş derler ya
Ay hergun ederim ki dua, yeterki olsun, gelsin kurabiyem artıkbiz şimdi de edelim, bu yolda yarı anne sayılırız hepimiz

Ay hergun ederim ki dua, yeterki olsun, gelsin kurabiyem artıkbiz şimdi de edelim, bu yolda yarı anne sayılırız hepimiz
Hadi inşallah çok aminnnn Ben de iple çekiyorum şu ilaç bitse adet olsam yumurta görünecek mi hadi gorundu büyüyecek mi hadi buyudu içi dolu olcak mı hadi oldu dollencek mi o da oldu yasayacak mi tutacak mı doğacak miiiii ahhh ahhh ben bu kurabiyenin yolculuğuna daha adım atamadım çok duaya ihtiyacim var

Aşkım bende de 3.toplama. 5.gune gider mi gitmezmi belli değil, gitse pgt den olumlu gelecek mi. Tutunsa dusecekmi kimyasal mi dış gebelik mi. O yüzden diyorum ya biz yari ana sayılırız. Ne yarısı hatta daha çok anayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…