- Konu Sahibi happyjumpingbeans
-
Cem Çelik hiç tavsiye etmem. Bana “embriyolarını İspanya’ya yollayacağız. Sağlam olanı transfer ederiz. %90 tutar” dedi. Bir tane sağlam geldi, tutmadı. Yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. Sonra rahmimden parça aldı. Meğer enfeksiyon varmış ve antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. Ben de dedim “madem böyle bir risk vardı, neden baştan ona göre hareket etmedik” Tüp bebek sektöründe olaya ticari bakan çok doktor var. O yüzden popüler olanlara değil, bu mesleği hakkıyla yapanlara gidin.Tamam canım değerlendireceğim teşekkürler evet cem celik çok popüler orda ama çok yoğun vs diyor yorumlarda hayırlısı inşAllah
Yaa öyle mi diyorsunuz ah ahh geneli böyle malesef nasıl bulacağız hakkıyla yapanıCem Çelik hiç tavsiye etmem. Bana “embriyolarını İspanya’ya yollayacağız. Sağlam olanı transfer ederiz. %90 tutar” dedi. Bir tane sağlam geldi, tutmadı. Yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. Sonra rahmimden parça aldı. Meğer enfeksiyon varmış ve antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. Ben de dedim “madem böyle bir risk vardı, neden baştan ona göre hareket etmedik” Tüp bebek sektöründe olaya ticari bakan çok doktor var. O yüzden popüler olanlara değil, bu mesleği hakkıyla yapanlara gidin.
Ben Cem Çelik’e ve Bülent Traş’a gittim. İkisini de tavsiye etmem. Bülent Urman’da histereskopi ameliyatı oldum. Onu önerebilirim. Ama Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’ndaki denemem de hamile kaldım. Mükemmel bir doktor. Bütün süreçle bizzat kendi ilgilendi. Allah bin kere razı olsun ondanYaa öyle mi diyorsunuz ah ahh geneli böyle malesef nasıl bulacağız hakkıyla yapanısizin var mı onereceginiz biri
Bulent urmani da çok duydum evet olabilir çok iyi oldu duyduğum sizden de Antalya uzak olur da yine de değerlendirelim çok teşekkür ederim sizin yaşınız kaçtı pozitifi ne zaman aldınız Allah tamamına erdirsinBen Cem Çelik’e ve Bülent Traş’a gittim. İkisini de tavsiye etmem. Bülent Urman’da histereskopi ameliyatı oldum. Onu önerebilirim. Ama Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’ndaki denemem de hamile kaldım. Mükemmel bir doktor. Bütün süreçle bizzat kendi ilgilendi. Allah bin kere razı olsun ondan
Ben 5 tüp bebek denemesi ve 5 operasyon sonucu 42 yaşımda doğum yaptım. İlk önce yumurtalık kistim vardı. Onun için laparoskobi oldum. Ardından Ankara’da babamın arkadaşı Ahmet Bostancı’da ilk denememi yaptım. Genart Labrotuarını kullandı. Bunları da tavsiye etmem. Sonra rahmimi traşladı. Embriyonun daha kolay tutunacağını söyledi. Yine sonuç vermedi. Rahmimde yapışıklık varmış. Bunun için Bülent Urman’da histeroskobi oldum. Onda tüp bebek denemedim. İstanbul’a Cem Çelik’e gittim. Bahçeci’de çalışıyordu. Onda da negatif gördüm. Rahmimden parça aldı. Enfeksiyon olduğunu söyledi. Akabinde Bülent Traş’a gittim. 2 başarısız denemede burda oldu. Bülent Traş embriyoların kalitesiz olduğunu söyleyerek transfer yapmadı. Yumurtalıklarıma Prp yaptı. Amh değerim 0,9 iken 1,1 e yükseldi. Bunun yararlı olduğunu düşünüyorum. En sonunda Antalya Ivf’de Murat Berkanoğlu’na gittim. Genetik teste yollamayacağını. Direk transfer edeceğini. Embriyonun sağlıksız olma durumunda yüksek ihtimal zaten tutmayacağını, eğer hamile kalırsam 10.haftada kanımı Amerika’ya yollayacağımızı ileri yaştan dolayı çocukta kromozomla bir bozukluk olma ihtimalinde en kötü kürtaj olacağımı söyledi. Allah’a şükür testim temiz geldi ve yavrumu kucağıma aldım.Bulent urmani da çok duydum evet olabilir çok iyi oldu duyduğum sizden de Antalya uzak olur da yine de değerlendirelim çok teşekkür ederim sizin yaşınız kaçtı pozitifi ne zaman aldınız Allah tamamına erdirsin
Çok güzel yazmışsınız detaylarıyla Allah razı olsun Allah bağışların evladinizi ah bu yollar zorlu Rabbim kolaylastirsin peki bulent trasda neden devam etmediniz prp den sonra ya da bulent urmanda histereskopiden sonra.nasildi bulent urmanBen 5 tüp bebek denemesi ve 5 operasyon sonucu 42 yaşımda doğum yaptım. İlk önce yumurtalık kistim vardı. Onun için laparoskobi oldum. Ardından Ankara’da babamın arkadaşı Ahmet Bostancı’da ilk denememi yaptım. Genart Labrotuarını kullandı. Bunları da tavsiye etmem. Sonra rahmimi traşladı. Embriyonun daha kolay tutunacağını söyledi. Yine sonuç vermedi. Rahmimde yapışıklık varmış. Bunun için Bülent Urman’da histeroskobi oldum. Onda tüp bebek denemedim. İstanbul’a Cem Çelik’e gittim. Bahçeci’de çalışıyordu. Onda da negatif gördüm. Rahmimden parça aldı. Enfeksiyon olduğunu söyledi. Akabinde Bülent Traş’a gittim. 2 başarısız denemede burda oldu. Bülent Traş embriyoların kalitesiz olduğunu söyleyerek transfer yapmadı. Yumurtalıklarıma Prp yaptı. Amh değerim 0,9 iken 1,1 e yükseldi. Bunun yararlı olduğunu düşünüyorum. En sonunda Antalya Ivf’de Murat Berkanoğlu’na gittim. Genetik teste yollamayacağını. Direk transfer edeceğini. Embriyonun sağlıksız olma durumunda yüksek ihtimal zaten tutmayacağını, eğer hamile kalırsam 10.haftada kanımı Amerika’ya yollayacağımızı ileri yaştan dolayı çocukta kromozomla bir bozukluk olma ihtimalinde en kötü kürtaj olacağımı söyledi. Allah’a şükür testim temiz geldi ve yavrumu kucağıma aldım.
Bülent Traş tam bir para tuzağı. Her gittiğimde başka bir şey önerdi. Kendisini sadece ilk görüşmede gördüm. Daha sonrasında ya hemşireleri ya da asistanları devam etti. Güvenim kalmadı. Sonrasında Antalya’ya taşınmak zorunda kaldık. İstanbul’da kalsaydım Bülent Urman’da denerdim. Amin cümlemizin. Doğum kadının tüm vücudunu yeniden yapılandırıyormuş. İlk kızımı doğurduktan 4 ay sonra kendiliğinden ikinci kızıma hamile kaldım. İnancınızı hiç bir zaman kaybetmeyin ve çok araştırın.Çok güzel yazmışsınız detaylarıyla Allah razı olsun Allah bağışların evladinizi ah bu yollar zorlu Rabbim kolaylastirsin peki bulent trasda neden devam etmediniz prp den sonra ya da bulent urmanda histereskopiden sonra.nasildi bulent urman
Ben ilk tüp bebek tedavisine 41 yaşında Ankara medicanada (o zaman Sevtap Kılıç vardı) yaptırdım. Hem süreç hem de sonuç büyük hayal kırıklığı oldu. Sonra Aygül Demirol hocaya gittim, onunla beşinci ya da 6. Denememde oğlumu 44 yaşımda sağlıkla kucağıma aldım. 2021 aralıkta hocayla ilk kez görüşüp başladık ve 3 yııl sonunda bebeğime kavuştum. Aygül hoca ile 2 kere genetiği normal embriyom tutunmadı. Daha sonra 21.haftada gebelik sonlandırmak zorunda kaldım. Çok sıkıntılı ve zorlu süreçlerdi.Yaa öyle mi diyorsunuz ah ahh geneli böyle malesef nasıl bulacağız hakkıyla yapanısizin var mı onereceginiz biri
Ben de bulent urmani düşünüyorum ama kafamız çok karışıyor işte sisli memorilai duydunuz mu bulent trasi bir arkadaşım pozitif aldı ısrarla öneriyordu bu yazınızı okuyacağım ona çok teşekkür ederim darısı bizlere insAllahBülent Traş tam bir para tuzağı. Her gittiğimde başka bir şey önerdi. Kendisini sadece ilk görüşmede gördüm. Daha sonrasında ya hemşireleri ya da asistanları devam etti. Güvenim kalmadı. Sonrasında Antalya’ya taşınmak zorunda kaldık. İstanbul’da kalsaydım Bülent Urman’da denerdim. Amin cümlemizin. Doğum kadının tüm vücudunu yeniden yapılandırıyormuş. İlk kızımı doğurduktan 4 ay sonra kendiliğinden ikinci kızıma hamile kaldım. İnancınızı hiç bir zaman kaybetmeyin ve çok araştırın.
Allah bagislasin masallah ne mutlu peki neden bu kadar uzun sürdü 3sene kadar surec bu asamada negatifler mi oldu nerede doktorunuz ankarada miBen ilk tüp bebek tedavisine 41 yaşında Ankara medicanada (o zaman Sevtap Kılıç vardı) yaptırdım. Hem süreç hem de sonuç büyük hayal kırıklığı oldu. Sonra Aygül Demirol hocaya gittim, onunla beşinci ya da 6. Denememde oğlumu 44 yaşımda sağlıkla kucağıma aldım. 2021 aralıkta hocayla ilk kez görüşüp başladık ve 3 yııl sonunda bebeğime kavuştum. Aygül hoca ile 2 kere genetiği normal embriyom tutunmadı. Daha sonra 21.haftada gebelik sonlandırmak zorunda kaldım. Çok sıkıntılı ve zorlu süreçlerdi.
Tüm bu süreçte acaba diyeceğim hiç bir şey olmadı. Aygül hoca her zaman bilimsel ve etik olarak ne yapılması gerekiyorsa yaptığı için içimizde hiç bir şüphe yoktu, kısmet değilmiş diyebildik. Kendisi en büyük şansımız oldu, ne kapı kapı doktor dolaştık ne de başka çare aradık. Bu yoldaki herkese hele de ileri yaştaysa içim rahatlıkla doktorumu öneriyorum
Kizlaaar ilk defa yumurtalarim çoğalmış. 9 tane toplandı. 6.tanesi döllenmiş bugün aradılar. İnşallah 5.gune ulaşırlaray kızlar 3.tüp bebek denemem, cuma yumurta toplanacak dua edin
Ayy maşallahKizlaaar ilk defa yumurtalarim çoğalmış. 9 tane toplandı. 6.tanesi döllenmiş bugün aradılar. İnşallah 5.gune ulaşırlar
Çoook teşekkür ederim. Hepimize güzel sonuçlar olsunAyy maşallahçok hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah yürekten diliyorum...Amh kacti özel birşeyler yaptınız mı ben de Eylul 16 sini bekliyorum bir yumurta bile görse sevinecegim, denediginiz birşey varsa paylaşir misiniz
Teşekkürler bilgi icin...Vitamin takviyem var benim de ama Dr başka birşey verdi onu iciyorum.olmazsa bu sizin kullandığınızi da denerim, maalesef balık yiyemiyorum bir türlü balık yağı alsam iyi olacak. .Yaban mersini bulamıyorum pek.Digerlerini ben de yemeye özen gösteriyorum umarım bende de bir farklılık olur.Benim Amh 0,01 çok vasat durumdayım menapoz degerlerindeyim..Dualarinizi beklerim gerginim yaaaa bir yumurta dahi çıksa sağlam olarak , ona bile okeyim yani.Çoook teşekkür ederim. Hepimize güzel sonuçlar olsunAmh 0.13 aşkım İkinci toplamada yumurta sayın düşünce ben beslenmeye özen gösterdim biraz. Somon, mevsim balığı olduğu için sardalya, avokado, yaban mersini, yumurta,badem ceviz findik çok sık tükettim. Birde felixon verdi doktorum. Bütün vitaminler var içinde. Kalite arttırıciymis.
Buradaki bebek isteyen herkes için dua ediyorumTeşekkürler bilgi icin...Vitamin takviyem var benim de ama Dr başka birşey verdi onu iciyorum.olmazsa bu sizin kullandığınızi da denerim, maalesef balık yiyemiyorum bir türlü balık yağı alsam iyi olacak. .Yaban mersini bulamıyorum pek.Digerlerini ben de yemeye özen gösteriyorum umarım bende de bir farklılık olur.Benim Amh 0,01 çok vasat durumdayım menapoz degerlerindeyim..Dualarinizi beklerim gerginim yaaaa bir yumurta dahi çıksa sağlam olarak , ona bile okeyim yani.
Ayyy çok mutlu oldum Allah razı olsun dua en kıymetli hediye..Ne güzel bir duaBuradaki bebek isteyen herkes için dua ediyorumyaban mersininin dondurulmuş yada kurusu da var. Doğal kurutulmuş olanı da kullanabilirsiniz. Çok güçlü bir antioksidan. Bana doktorum ilk 0.13 u görünce yumurtalarimin degerime göre iyi olduğunu söylemişti. Bu bağlamda bunlar sadece birer sayıdan ibaret gibi düşünmek lazim. Üstelik burada 0.01 ile pozitif görenleri de gördüm. Hatta benim gittiğim merkezdede vardı. Pes etmeden sağlıklı beslenip devam etmek lazım. Bol bol dua edicem senin için. Çok güzel yumurtaların olsun, blast olsun, bebiş olsun çoook amin inşallah
Ayy hadi masallah 5.gune gelsin sağlıklı bebisler olsun insAllah çok güzelKizlaaar ilk defa yumurtalarim çoğalmış. 9 tane toplandı. 6.tanesi döllenmiş bugün aradılar. İnşallah 5.gune ulaşırlar
Aminnn canım inşallah, bu beklemeler de olmasa, telefonuma oyun indirdim oyalanmak için tetris oynuyorumAyy hadi masallah 5.gune gelsin sağlıklı bebisler olsun insAllah çok güzel
Aminn aminn aminnnnAyyy çok mutlu oldum Allah razı olsun dua en kıymetli hediye..Ne güzel bir duaBen de yürekten diliyorum o toplanan yumurtalar size çok sağlıklı çok hayırlı evlatlar olarak geri gelsinler bebislerinize kavuşun Bekleyen herkese inşallah Rabbim yardımcımız olsun
Aa mantikliAminnn canım inşallah, bu beklemeler de olmasa, telefonuma oyun indirdim oyalanmak için tetris oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?