45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Başka doktora gidin 47 de yapıyorlar incir yiyin bol bol hurma ceviz çiğ fındık insAllah oldursun Rabbim

Tas Bitlisten gittik.Bizim için zor olacak ama bakalım.Çok umutlu değilim hakkımızda hayırlısı olsun.
Bitlis'ten mi geldiniz istanbula Allah yardımcınız olsun neden umitli değilsiniz sonuçlarınız iyiymiş olmaz baştan böyle olumsuz umitsiz olursanız Allah korusun olmaz umitli umutlu olun vercek olanRabbim

Bitlis'ten mi geldiniz istanbula Allah yardımcınız olsun neden umitli değilsiniz sonuçlarınız iyiymiş olmaz baştan böyle olumsuz umitsiz olursanız Allah korusun olmaz umitli umutlu olun vercek olanRabbim
Aynen canım Rabbim ol derse olur Yaştan dolayı ümitsizim.Arayan hemşire çok güzel konuştu aslında.Sonuçlarınız çok güzel çıkmış dedi.Ses tonuna bile umutlanıyor insan Evet Bitlisten geldik.Kaç gün otellerde kaldık.Alışık değilim bu duruma.Sonu güzel olacaksa sıkıntılar gelip geçicidir

Rabbim oldursun lutfen olumsuz olmayın size diyorum gerçi bende de gelgitler oluyor ama kimi duysam ne zaman pozitif olduysa o zaman olmuş tabi Rabbim ol derse olur vesileler yaratsjn hepimizi sevindirsin Rabbim emeklerimizi zayi etmez zaten inaniyorumsiz de umutlu ümitli olun

Merhaba, bende ayni durumdayim geç evlendim 41 yasindayim 3 yildir olmuyor. Endometriosis hastasiyim AMH 0.89 gecen sene 1 tup bebek denedik izmirde 6 yumurtam cikti 2. Tanesi dollendi ve 3 . Gun embriyotransfer oldu ama malesef tutmadi. Moralim cok bozuldu. Yurt disinda yasiyoruz ve haziran da tekrar sil bastan tup bebek yaptirmak icin gelicez. Rabbim isteyen herkesin bebegine kavusturur insallah

Amin kuzucum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah

Aminn Rabbim hepimizi sevindirsinbenim de sebepsiz olmadı tup bebekte öyle yani doktor yaş yaş dedi dursa da bahanesiydi o Her şeyim normaldi hayırlısı insAllah şimdi nasip olur yeni yeni toparlaniyltum psikolojim bozulmuştuRabbim kolaylastirsin bundan sonrasını güzel etsin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…