45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Gluteni kesemiyorum yardım
Kesmeyi düşündükten iki dakika sonra börek gömüyorum belki siz beni motive edersiniz
Glutenli gıdaların eve girişini ve evde üretimini minimuma çektik. Ben de tamamen bırakamadım tabii ki. Biz kadınlar karbonhidratlara karşı zayıfız maalesef. Çareyi lokma/porsiyon küçültmekte buldum. Ayrıca çok güzel glutensiz ama lezzetli ürünler üreten butik işletmeler var. Ekmek ve benzeri ürünlerde çoğunlukla onları tercih etmeye başladık. Ufaklık daha ortada bile yokken onun sayesinde galiba hiç olmadığımız kadar dikkatliyiz ve sağlıklı besleniyoruz :)

Ama dondurma ve genetik test de yaptıracağız o yüzden yaş 40 olunca genetik testi istiyorlar ama yaptırmasam mı diye düşünüyorum yumurta dondurma kesin ama
Doktorunuz sizi daha doğru yönlendirecektir mutlaka. Ama 5. güne gelen embriyo sayınız fazla olursa bence en azından 1 ya da 2'si için hiç düşünmeden genetik testini de yaptırın. İçiniz rahat olsun.

Öncelikle herkese merhaba hanımlar çok sevindim burayı bulduğuma ben de sizdenim40imda evlendim 41yasin 4.ayinda ilk tüp bebek negatif 42ye girdim şimdi yine başladık sürece psikolojim çok bozulmuştu şükür toparlandim insAllah bu sefer olur hepimizi sevindirdin Rabbim siz nerde tedavi oldunuz peki hayirli olsun bu arada Rabbim hepimize nasip etsjn

Hayirli olsun nerde oldunuz

Hanımlar nerde tedavi görüyorsunuz memnuniyet ya da şikayetlerimizi birbirimizle paylaşalım önerileri vs ya çok iyi oldu sizlerle karsilasmam

Ne iyi etmişsin bu başlığı açarak.Ben de 47 yaşındayım iki yıllık evliyim .İlk defa bu ay tüp bebek için doktora gittim.Aret Kamar a randevu aldık.Tahliller yaptırdı.Dün sonuçlarımı attım.Hemşire arayıp sonuçlarımın iyi çıktığını klomene başlamamı söyledi.Bugün itibarıyla başladık.Ayrıca folik asite başladım.Yumurta kalitesini arttırmak için bi ilaç verdi.Sabah kapsül akşam toz şeklinde.

İstanbul Aret Kamarda başladım.Şimdilik memnunum
InsAllah güzel sonuçlar alırsınız sisli memorila bruksel tup bebek cem celik ve bulent urmani duydum bende ama bursada karar kıldık gibi balikesirirde olunca zor olacakti hayırlısı insAllah

Hayirli olsun Rabbim hepimizi sevindirsin adı nedir takviyenin acaba

InsAllah güzel sonuçlar alırsınız sisli memorila bruksel tup bebek cem celik ve bulent urmani duydum bende ama bursada karar kıldık gibi balikesirirde olunca zor olacakti hayırlısı insAllah
Tas Bitlisten gittik.Bizim için zor olacak ama bakalım.Çok umutlu değilim hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar adetin 2. günü Merional 75 başladık bugün 6. günü iki yumurta halen 1 cm altı pazartesi yine gidicem kontrole ama ne yapabilirim vitamin alıyorum havuç avakado. Bu tedavi olmazsa bir daha olamayacağım doktorumun yaş sınırı var çünkü 46 yaşıma giriyorum. Ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…