- 3 Aralık 2024
- 413
- 423
- 18
- 42
- Konu Sahibi happyjumpingbeans
-
Siz ne asamadasiniz peki başladınız mı ignelereBen de İzmir’de tedavi olmak için Milas’tan gidiyorum. Sabah 5’te kalkıp yollara düşüyoruz, 2,5 saat gidiş, 2,5 saat dönüş, sonra iş akşam geç saatlere kadar. Onca yorgunluk üstüne bir de stres. Üstelik sağlıklı besleneceğiz diye neredeyse hep açBizler hayatın mağdur ettiği insanlarız diye düşünüyorum. O yüzden umutluyum, Rabbim verilen bu emekleri ve özlemi görecek inşallah
Sizlerle ilk mesajlarda paylaştığım takviyeleri dün görüştüğüm doktor da onayladı. Ek olarak omnitrope başladık. Teşekkür ederim önerin için @starpatrick
Dinlendirme dönemindeyim. Gelecek ay başlayacak yenidenSiz ne asamadasiniz peki başladınız mı ignelere
Hadi hayirli olsun insAllah yumurta toplama.oldu o zaman dimi kac yumurta oldu genetik test yapıldı mı embriyolaraDinlendirme dönemindeyim. Gelecek ay başlayacak yeniden
Maalesef. Bu başlığın ilk mesajında yazdım hepsiniHadi hayirli olsun insAllah yumurta toplama.oldu o zaman dimi kac yumurta oldu genetik test yapıldı mı embriyolara
Merhaba. Siz İzmir’de nerede oldunuz teda
Merhaba. Siz İzmir’de nerede oldunuz teda
Ben izmirde gecen sene Medical point hastanesinde bi arkadasim in tavsiyesi uzerine dr. Funda gode’ye tedavi olmustum.Merhaba. Siz İzmir’de nerede oldunuz tedavi?
Evet pardon okumuştum orayı ama siz olduğunuzu fark etmemişim insAllah bu sefer her şey çok güzel ilerler Allah yardımcımız olsunMaalesef. Bu başlığın ilk mesajında yazdım hepsini
Olmaz neden olsun ki sanmıyorum bu arada klomen neden kullanıyorsunuz onumuzdeki adette mi naslayacaksiniz ben klomen kullanmamistim ondan merak ettimKızlar bir şey soracağım.Çarşamba günü adet oldum.Adetim 4 gün sürdü.Bugün de leke şeklinde geldi.Yarın tamamen biter.Adet bitince ilişkiye devam ediyoruz.Tüp bebek için dün klomen kullanmaya başladım.Çarşamba gününe kadar kullanıp tahlil yaptıracağım.Bu süreçte ilişki sorun olur mu acaba
Doktor öyle demiş.İlk randevunun ardından tahliller istedi.Tahlil sonuçlarını yolladım.Hemşire arayıp sonuçlarımın iyi çıktığını ve klomene başlamamı istedi.Olmaz neden olsun ki sanmıyorum bu arada klomen neden kullanıyorsunuz onumuzdeki adette mi naslayacaksiniz ben klomen kullanmamistim ondan merak ettim
45 yaş üstüne iğne kullandırmıyor doktor.Olmaz neden olsun ki sanmıyorum bu arada klomen neden kullanıyorsunuz onumuzdeki adette mi naslayacaksiniz ben klomen kullanmamistim ondan merak ettim
Öyle mi siz gobekten igne vurulmayacak misiniz45 yaş üstüne iğne kullandırmıyor doktor.
Yok canım iğne kullanmayacağım ben.İleri yaştakilere iğne kullandırmıyor Aret hoca.Öyle mi siz gobekten igne vurulmayacak misiniz
Anladım canım insAllah yeterli miktarda oluşur.ilacla oluyorsa aslında herkes için bu yöntem kullanılsa daha mantıklı benceYok canım iğne kullanmayacağım ben.İleri yaştakilere iğne kullandırmıyor Aret hoca.
İnşallah canım bakalım nasıl olacak.İnançlı bir insanım Rabbim isterse olurAnladım canım insAllah yeterli miktarda oluşur.ilacla oluyorsa aslında herkes için bu yöntem kullanılsa daha mantıklı bence
Nerde oldun canım ilk tedaviyi ahh ah nasıl verecekler hakkımızı bilmiyorum yani parayı alırken iyi ama olmayınca malesef durum çoğu yerde böyle Aminn amin Allahim yardımcımız olsun hepimizin şimdi iren be miİnşallah canım bakalım nasıl olacak.İnançlı bir insanım Rabbim isterse olurUmarım hepimiz için güzel şeyler olur.2024 ekim ayında tüp bebek tedavisi için 15 gün boyunca göbekten iğneler vuruldum ama yumurta toplama aşamasına bile geçilmedş.Yumurtalarım büyüdü fakat daha sonra küçüldü.Yarıda kaldı tedavi ve hiç arayıp ilgilenmediler.İğne benim yaştakilere uygun değil demek ki.Bu yüzden bu tedaviyi benim için ilk deneme olarak kabul ediyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Bahçeçi tüp merkeziydi.Doktora ilk etapta aşılama yapsanız olur mu demiştim.Ne aşılaması tüp bebek bile çok zor demişti.Moral olarak çok çökmüştüm o andaNerde oldun canım ilk tedaviyi ahh ah nasıl verecekler hakkımızı bilmiyorum yani parayı alırken iyi ama olmayınca malesef durum çoğu yerde böyle Aminn amin Allahim yardımcımız olsun hepimizin şimdi iren be mi
Evet. Herşey kitabına uygun olsun dedik ama nasip değilmiş maalesefEvet pardon okumuştum orayı ama siz olduğunuzu fark etmemişim insAllah bu sefer her şey çok güzel ilerler Allah yardımcımız olsunyumurta bir ya da iki oldu mu aslında genetik öneren doktorlar bile istemiyor risk almamak için yani bir yumurtaymis deneseniz olurdu ama nasip değilmiş ne diyelim
Hangi bahceciydi biz de bursa bahceciyi düşünüyoruz bu denememizde amaBahçeçi tüp merkeziydi.Doktora ilk etapta aşılama yapsanız olur mu demiştim.Ne aşılaması tüp bebek bile çok zor demişti.Moral olarak çok çökmüştüm o andaAret kamarda yaşımdan dolayı gençlere göre daha zor dedi ama en azından umutsuz konuşmadı.Çok babacan yaklaştı.Nasipte varsa olur
Diyarbakır bahçeciydi Bitliste kaldığımız için en yakın yer orası idi.Bazen vazgeçmek istiyorum her şeyden.Bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.Hangi bahceciydi biz de bursa bahceciyi düşünüyoruz bu denememizde amainsAllah bu sefer olur sizin de bizim de evet moral çok önemli ben 40da evlendim genel kontrole gittim tahlil vs doktor demişti ki devlette yani sen bu yaşta doğal hamilelik mi bekliyorsun yıkıldım o an sonra zaten düştük yollara birkaç daha bu tarz durumlarla karşılaşınca.. ki her şeyim aslında normaldi ama gel de doğal hamile kal sonrasında Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?