45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Siz ne asamadasiniz peki başladınız mı ignelere

Maalesef. Bu başlığın ilk mesajında yazdım hepsini
Evet pardon okumuştum orayı ama siz olduğunuzu fark etmemişim insAllah bu sefer her şey çok güzel ilerler Allah yardımcımız olsunyumurta bir ya da iki oldu mu aslında genetik öneren doktorlar bile istemiyor risk almamak için yani bir yumurtaymis deneseniz olurdu ama nasip değilmiş ne diyelim

Ben de Metformin, D Vitamini, Aktif B vitaminleri, Myoinositol, NAC, çinko, C vitamini kullanıyorum. Geçen aylarda DHEA, Hayıt ve Arı sütü kullanmıştım tedavi sırasında zarar verir diye bunları kullanmıyorum şimdi.

Kızlar bir şey soracağım.Çarşamba günü adet oldum.Adetim 4 gün sürdü.Bugün de leke şeklinde geldi.Yarın tamamen biter.Adet bitince ilişkiye devam ediyoruz.Tüp bebek için dün klomen kullanmaya başladım.Çarşamba gününe kadar kullanıp tahlil yaptıracağım.Bu süreçte ilişki sorun olur mu acaba

Olmaz neden olsun ki sanmıyorum bu arada klomen neden kullanıyorsunuz onumuzdeki adette mi naslayacaksiniz ben klomen kullanmamistim ondan merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…