maşallah .. Allah razı olsunay ne güzel. 41 kere maşallah dördüne birden.
zaten kafa buldugu belli bence asgari ücretle geçinmeye çalışanlar varSiz tartışadurun konu sahibi arazi oldu valla.... Okuyup gülüyodur herhalde şimdi ortalığı kızıştırdım diye...
ahhh kardeş hemde ne kadar stresliKeşke polislerde de ek görev parası olsa, günde 16 saat çalıştığı oluyo anasını satayım
Uzman maasi da olamaz ben uzmanim 2600 aliyorum 4500 diyerek atmis bu arkdskamuda girer girmez 4500 alınacak bir yer olduğunu sanmam. ben mühendisim maaşım o kadar değil.
belki uzman maaşı olabilir ama en başta uzamn değil uzman yardımcısı olarak başlar maaşı yine o kadar olamaz.
aklıma bir tek doktorluk geliyor ama o kadar kazanıyorlar mı bilmiyorum.
bir de doğu hizmeti olan yeni üniversitelerde asistanların maaşı nispeten yüksek diye biliyorum.
konu sahibi işsiz bu arada, erkek arkadaşı çalışmasını istemiyormuş.
Uzman maasi da olamaz ben uzmanim 2600 aliyorum 4500 diyerek atmis bu arkds
siz çalışmıyor musunuz?Herkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
Cevre bakanligindayim ve 2600 aliyorum. Esim muhendis yeni müdürlük sinavini kazandi hala maasa yansimadi 3500 aliyor. 2600 harcirakla ve yurt disina cikma ile artiyor ama her zman degil. ! Bu arkadas neyin kafasini yasadi acaba. Konuya o kdr yazan oldu bi cvp falan yazmadi. Ayrica millet a1500 tl ile ev gecindirior. Ne bu simariklik??? 4500 degil 10000 tl ile bile gecinderemezsin. Ayrica nisanlin degl. Esin degil. Neyin derdi bu . Atamalara baktim suan ogretmen atamasi görünüyor. Hayir yani 4500 tl lik meslek varsa alayımiz oraya yonelelimm ???eh uzman da o parayı almıyorsa enişte adayımızın girdiği kurum türkiye de değil.
1/1 mühendis 3900 alıyor şu an.
öp te başına koy .Bu devirde iyi paraHerkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
İyi güldüm konuyu okurken.
Bunca sayfa konu tek meslek grubu üzerinde dönmüş, ama hâla söz konusu sevgilinin mesleğini bilmiyoruz.
Akıllı kadınlarız vesselam, ihtimallere göre yorum yapılır ( :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?