- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Aynenn kurumu ogrenmek gerekvallahi ben de anlamadım hiç.
açıkcası kağıt toplayıp çocuk okutanlar varken geçinemiyorum demeye utanıyorum.
borçtu harçtı vs zorluyor ama alıyorum da borcum oluyor.
kurumu öğrenebilsek tayin dilekçesini yazarız yarın
Herkes birbirinin hayatını kaydırmaya çalışıyormuş.korumacı bir yapısı var ailemin.ishayatında yiyorlar mıymış insanı? dünyanın bin türlü hali var,şu an bi başınıza kalsanız,ne iş yapabilirisniz mesela?tek başınıza ??
Öğretmen ve ek gelir hmmm. O zamn sukret otur derim. Diplomanida yatak odasina asarsin. Sen ne okudun?yukarıda açıklamayı yazdım..ama tekrar editim .öğretmen ve artı kira geliri var
daha alışverişe bailamadık.yani sanırım 750 tl kira olucak.2.500 de mobilya vs taksitlerine gitse 1250 kalıyor.oda faturalar olsa 400 ü.geriye ne kalıyorkievlendikten sonrada baban çalışma diyor çalışmayacakmısın yada 4500 tl gelir kira hariç ne kadar taksit iniz olacak keşke fazla yüklenmeseydiniz damat adayına
halkla ilişkiler mezunuyumÖğretmen ve ek gelir hmmm. O zamn sukret otur derim. Diplomanida yatak odasina asarsin. Sen ne okudun?
hahha çok komik nekadar kapsamlı espri yeteneğine sahipsinizMilllettt herkes öğretmenlik okusuuunnnn 4500 aliyoruz kosunnnn !! :)))))))
ne diyeyim ALLAH yardımcın olsundaha alışverişe bailamadık.yani sanırım 750 tl kira olucak.2.500 de mobilya vs taksitlerine gitse 1250 kalıyor.oda faturalar olsa 400 ü.geriye ne kalıyorki
daha alışverişe bailamadık.yani sanırım 750 tl kira olucak.2.500 de mobilya vs taksitlerine gitse 1250 kalıyor.oda faturalar olsa 400 ü.geriye ne kalıyorki
yok ben o konuda size hak veriyorumsanırım ben beceremioyorum.bıkadar bi paarayla bunlar nasıl yapılabilio?cidden anlamıyorum
taksitiniz çoksa biraz idareli davranırsınız baktınız olmuyor sizde çalışırsınızben çalışmıyorum.ailemin maddi durumu iyi.ama beni yanlış anladınız.ben taksitler bitene kadar anlamında sormuştum
o hayatını kaydırmak değil "ayağını kaydırmak"...:)Herkes birbirinin hayatını kaydırmaya çalışıyormuş.korumacı bir yapısı var ailemin.
Yaa benim espiri anlayisim cok kapsamli . Millet neler yasiyor 1600 tl ile 4 kisi yaşıyor. Bize ne ki senin 4500 tl nden. Herkes maaşını yazsin gecinirmiyiz die sorsun. Gecinmekte senin elinde gecinmemektehahha çok komik nekadar kapsamlı espri yeteneğine sahipsiniz
bu kadar dertleneceğine aylık 2500 lira vereceğin eşyaları değil 1500 lira vereceklerini al.. zaten tayincisin.. ne gerek var .. bi oturma odası yatak odası bide beyaz eşya hayli hayli görür işini.. abartmaya gerek varmı.. yok...daha alışverişe bailamadık.yani sanırım 750 tl kira olucak.2.500 de mobilya vs taksitlerine gitse 1250 kalıyor.oda faturalar olsa 400 ü.geriye ne kalıyorki
aileler yardım edecek mi eşyalar konusunda hem senin ailen hem sevgilinin ailesidaha alışverişe bailamadık.yani sanırım 750 tl kira olucak.2.500 de mobilya vs taksitlerine gitse 1250 kalıyor.oda faturalar olsa 400 ü.geriye ne kalıyorki
Ya lüx alabilir bnde tayinciyim ve en iyisini aldim. Ama esyayi iyi aldiysam gezmeden feragat ettim . Gezmiyorum. Evimde pişiriyorum disaridan yemiyoruz.evimde yiyoruz.bu kadar dertleneceğine aylık 2500 lira vereceğin eşyaları değil 1500 lira vereceklerini al.. zaten tayincisin.. ne gerek var .. bi oturma odası yatak odası bide beyaz eşya hayli hayli görür işini.. abartmaya gerek varmı.. yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?