4500 tl ile geçim?

evlendikten sonra ne yapmayı planlıyorsun

baban o kadar okutmuş neden çalışmanı istemedi.

vallahi ben de anlamadım hiç.
açıkcası kağıt toplayıp çocuk okutanlar varken geçinemiyorum demeye utanıyorum.
borçtu harçtı vs zorluyor ama alıyorum da borcum oluyor.
kurumu öğrenebilsek tayin dilekçesini yazarız yarın

Öğretmenmiş canım artı bide kira gelirleri varmış...

Saka mi bu cok zenginsin galiba ailenin geliri 30bin vardir aylik anlasilan vay be .4500 u yetistirebilirmiyiz diyo soruyosun O paraya ben 12ayda bir ev alirim ertesi yila 2araba ohhhh valla

Milltet 1000lirayla hem kira oduyor hem colugunu cocugunu okutuyorsa sen bu parayla taksitlerini oder ustune kuafore de gider birde disardan yemeklerini de yiyip turlara da cikarsin .

Yani asgari ücretin 1000 tl olduğu bu ülkede bu soruyu sormak gerçekten çok havalı olmuş.1000 tl ile geçinilen ülkemde sizde hesabınızı bilirseniz geçinirsiniz tasalanmayın

Keşke polislerde de ek görev parası olsa, günde 16 saat çalıştığı oluyo anasını satayım
Zerre kadar vermiyorlar birde psikoljik ve sosyal boyutuda dusunursen.. izin gunleri calisirlar kac izin gunu kimbilir bayramda calisirlar seyranda calisirlar.. 5 gun izni toplamda iptal olsa sifir ek maass.. millet patirtisi gurultusu.. polissiz yapamazlar ama polisi de topa tutarlar. Neyse sukur diyip yutup kenara cekiliyorlar

Yani asgari ücretin 1000 tl olduğu bu ülkede bu soruyu sormak gerçekten çok havalı olmuş.1000 tl ile geçinilen ülkemde sizde hesabınızı bilirseniz geçinirsiniz tasalanmayın
yani ülkede asgari ücret 1000 olabilirde herkesin hayat standartı farklı sonuçta.birileri çok kazanırken birileri az kazanıyor malesef durum böyle.o yızden ben kendi hayatım için sordum

babanızın mesleğini merak ettim? memur damat istiyor ama kendisi bu kadar zenginliği memuriyetten yapmadı heralde??

Saka mi bu cok zenginsin galiba ailenin geliri 30bin vardir aylik anlasilan vay be .4500 u yetistirebilirmiyiz diyo soruyosun O paraya ben 12ayda bir ev alirim ertesi yila 2araba ohhhh valla
sanırım ben beceremioyorum.bıkadar bi paarayla bunlar nasıl yapılabilio?cidden anlamıyorum

Babam kendi prensipleri var.otoriter biri.çalışmamı istemedi.eğitime öne veren biri o yüzden okuttu ama iş hayatında olmanı istemiyorum dedi
ishayatında yiyorlar mıymış insanı? dünyanın bin türlü hali var,şu an bi başınıza kalsanız,ne iş yapabilirisniz mesela?tek başınıza ??

sanırım ben beceremioyorum.bıkadar bi paarayla bunlar nasıl yapılabilio?cidden anlamıyorum
evlendikten sonrada baban çalışma diyor çalışmayacakmısın yada 4500 tl gelir kira hariç ne kadar taksit iniz olacak keşke fazla yüklenmeseydiniz damat adayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…