evlendikten sonra ne yapmayı planlıyorsunSabahtan beri yazdığınız yorumları okuyorumda yani neladar hayal aleminiz genişmişdiye güldüm.saolun yazmadığınız dalgaya almadığınız şey kalmamış.evet evleneceğim kişi öğretmen olarak atandı .ayrıyeten kira geliri var.toplamda 4.500.ayrıca çalış demişsiniz.babam çalışmama müsade etmedi.insanların hayatlarını ilmeden yargılamanız hiç hoş deil.keyfimden yan gelip yatmadım.babam istemio die babamın sözünü dinledim.yinede cvp yazıo kafa yoran herkese tş ederim
Sabahtan beri yazdığınız yorumları okuyorumda yani neladar hayal aleminiz genişmişdiye güldüm.saolun yazmadığınız dalgaya almadığınız şey kalmamış.evet evleneceğim kişi öğretmen olarak atandı .ayrıyeten kira geliri var.toplamda 4.500.ayrıca çalış demişsiniz.babam çalışmama müsade etmedi.insanların hayatlarını ilmeden yargılamanız hiç hoş deil.keyfimden yan gelip yatmadım.babam istemio die babamın sözünü dinledim.yinede cvp yazıo kafa yoran herkese tş ederim
Cevre bakanligindayim ve 2600 aliyorum. Esim muhendis yeni müdürlük sinavini kazandi hala maasa yansimadi 3500 aliyor. 2600 harcirakla ve yurt disina cikma ile artiyor ama her zman degil. ! Bu arkadas neyin kafasini yasadi acaba. Konuya o kdr yazan oldu bi cvp falan yazmadi. Ayrica millet a1500 tl ile ev gecindirior. Ne bu simariklik??? 4500 degil 10000 tl ile bile gecinderemezsin. Ayrica nisanlin degl. Esin degil. Neyin derdi bu . Atamalara baktim suan ogretmen atamasi görünüyor. Hayir yani 4500 tl lik meslek varsa alayımiz oraya yonelelimm ???
vallahi ben de anlamadım hiç.
açıkcası kağıt toplayıp çocuk okutanlar varken geçinemiyorum demeye utanıyorum.
borçtu harçtı vs zorluyor ama alıyorum da borcum oluyor.
kurumu öğrenebilsek tayin dilekçesini yazarız yarın
araştırmacı k.k. üyeleri var. dün sadece öğretmen atamaları olduğu için öğretmen dedik gitti
Saka mi bu cok zenginsin galiba ailenin geliri 30bin vardir aylik anlasilan vay be .4500 u yetistirebilirmiyiz diyo soruyosun O paraya ben 12ayda bir ev alirim ertesi yila 2araba ohhhh vallaHerkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
kira getirisi olduguna gre heralde kendileri kirada oturmayacaklardırÖğretmenmiş canım artı bide kira gelirleri varmış...
yukarıda açıklamayı yazdım..ama tekrar editim .öğretmen ve artı kira geliri varİyiymiş : )
Konu sahibi uğrar umarım, cidden merak ettim.
Zerre kadar vermiyorlar birde psikoljik ve sosyal boyutuda dusunursen.. izin gunleri calisirlar kac izin gunu kimbilir bayramda calisirlar seyranda calisirlar.. 5 gun izni toplamda iptal olsa sifir ek maass.. millet patirtisi gurultusu.. polissiz yapamazlar ama polisi de topa tutarlar. Neyse sukur diyip yutup kenara cekiliyorlarKeşke polislerde de ek görev parası olsa, günde 16 saat çalıştığı oluyo anasını satayım
Babam kendi prensipleri var.otoriter biri.çalışmamı istemedi.eğitime öne veren biri o yüzden okuttu ama iş hayatında olmanı istemiyorum dedibaban o kadar okutmuş neden çalışmanı istemedi.
kira gelirimiz var ama artık memur olduğunuzdan kirada oturucaz.başka şehirdeyiz.3 sene sonra yine başka şehre yollarlar.o yüzden kirakira getirisi olduguna gre heralde kendileri kirada oturmayacaklardır
yani ülkede asgari ücret 1000 olabilirde herkesin hayat standartı farklı sonuçta.birileri çok kazanırken birileri az kazanıyor malesef durum böyle.o yızden ben kendi hayatım için sordumYani asgari ücretin 1000 tl olduğu bu ülkede bu soruyu sormak gerçekten çok havalı olmuş.1000 tl ile geçinilen ülkemde sizde hesabınızı bilirseniz geçinirsiniz tasalanmayın
Arkadaşım bekadar abartmışsın yawMilltet 1000lirayla hem kira oduyor hem colugunu cocugunu okutuyorsa sen bu parayla taksitlerini oder ustune kuafore de gider birde disardan yemeklerini de yiyip turlara da cikarsin .
sanırım ben beceremioyorum.bıkadar bi paarayla bunlar nasıl yapılabilio?cidden anlamıyorumSaka mi bu cok zenginsin galiba ailenin geliri 30bin vardir aylik anlasilan vay be .4500 u yetistirebilirmiyiz diyo soruyosun O paraya ben 12ayda bir ev alirim ertesi yila 2araba ohhhh valla
evlendikten sonrası için hiçbir planım yok.yaş 34 oldu sanırım bebek düşünücemevlendikten sonra ne yapmayı planlıyorsun
ishayatında yiyorlar mıymış insanı? dünyanın bin türlü hali var,şu an bi başınıza kalsanız,ne iş yapabilirisniz mesela?tek başınıza ??Babam kendi prensipleri var.otoriter biri.çalışmamı istemedi.eğitime öne veren biri o yüzden okuttu ama iş hayatında olmanı istemiyorum dedi
evlendikten sonrada baban çalışma diyor çalışmayacakmısın yada 4500 tl gelir kira hariç ne kadar taksit iniz olacak keşke fazla yüklenmeseydiniz damat adayınasanırım ben beceremioyorum.bıkadar bi paarayla bunlar nasıl yapılabilio?cidden anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?