Vallahi biz de iki maaşla geçinemiyoruz bundan fazla parayla. Söylesem taslarlar diye bu yoruma kadar sustum. Borç, kredi olmayacak ki "hah tamam" diyelim .4500 tl öyle ahım şahım bir para değil. Evet asgari ücretin 4.5 katı ama aman aman bir para değil. asgari ücret zaten açlık sınırının altında. yani kıyasınız asgari ücret olmamalı bence.
Sen çalışmaz isen zorlanırsın güzelim. 2+2 4 eder.
750 kira 1500 taksit 800 fatura (kış gelior )
3050 tl kalan 1450 tl de çok rahat evin diğer giderleri koca ay.
ama kıyafet-eğlence gezme tozma tatil şu durumda sıkıntılı. çoluk çocuk olursa yandı gülüm keten helva.
şimdi taşlıcaklar çıkacak beni ama fikirlerimiz uyuşmuyorsa yapabileceğim bir şey yok.
yeterli beslenme için gereken maaş en az 4000 tl bence. (borçsuz harçsız sadece kira dahil para)
Devlette 13 yıllık öğretmenim, maaşım bunun yarısı. Özel sektör bu parayı veriyorsa ben de gideyimYok ogretmenmis))))
Bnde 2600 tl alıyorm bnde hemen oraya gidicemDevlette 13 yıllık öğretmenim, maaşım bunun yarısı. Özel sektör bu parayı veriyorsa ben de gideyim
Esimle ikimiz toplamda 5000civari maas aliyoruz. 7aylik evliyiz. Ve ev alip 10yillik borca girdik kazandigimizin yarısı ona gidiyo. Su an istedigimiz gibi yaşıyoruz bebegimiz olacak. Ve ben hic acaba gecinebilir miyiz demiyorum. Gözun hic korkmasin gercekten seviyosan karsilikli fedekarlikla olur bu is. Bu arada bende cok rahat buyuyen biriydimHerkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
Bende aynen böyle düşünüyorum şaka gibisiniz valla siz konu olsun diyemi actınız bu konuyu bura Türkiye farkındasındır inşallahMillet asgari ucretle nasıl geciniyor peki oyle olsa kimle evlenemez herkes ac kalirdi hesabini bildin mi az parayla da gecinilir. Herkesin aileden mali mulku yok kendi hadi en fazla 1400 le esi asgari ucret alan veya her iki tarafin da asgari ucret alip gecinmeye calisanlar ölsün o zaman.
Halkla İlişkiler uzmanıymis konu sahibi ama sevgilisi calistirmiyormusSiz ne kadar katkı sağlayacaksınız bundan haber verin. Siz de 3000 lira getirin madem adamın parasını beğenmiyorsunuz, o zaman geçinirsiniz.
Sanki adam sizi sırtında taşımak zorunda?? Suç bu hatunda da değil aslında, böyle kadınlara değer veren erkeklerde.
Halkla İlişkiler uzmanıymis konu sahibi ama sevgilisi calistirmiyormus
Allah daha cok versin sizede asgari ücret Türkiye nin bi gercgi demogoji de neyin nesi insanlar örnek veriyo sadece bunun nesi demogoji oluyo allah aşkınaBenim maaşım bunun yarısından biraz fazla ve rahat geçiniyorum. Gelir ne kadar çok oldukça gider de o derece artar. Boşuna asgari ücretle nasıl geçiniliyor diye demagoji yapmayın herkesin hayat standartı farklı. He ama 4500le geçinemiyorum diye ağlayacağına bir işe girip sende çalışabilirsin.
Siz neden çalışmıyorsunuz?ben çalışmıyorum.ailemin maddi durumu iyi.ama beni yanlış anladınız.ben taksitler bitene kadar anlamında sormuştum
Esim yurt içi kargoda mudurdu cok sorun yasadi psikolojisi bozuldu resmen. Istifa etti hatta ben istedim ama ise girecek tabi bu geçici bir durum.eşiniz neden işten çıktı, ne iş yapıyodu? yazık değil mi size evin yükü size kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?