Millet ev arsa alıomuş .biz bilmioruz ekonomi yi!Canim 4.500 neki bu kadar maaşla zenginlik mi olur hiç. İstanbul burasi hersey ateş pahası kadın tabi borçlarımiz var kira var faturalar var gecinebilirmiyiz diye düşüncek. Ay ben okumadım aç kalsamda ne dusunebilirim ne hesap yapabilirim diye bişey mi var.
evet hayırlısı ile borçlar bitisinde.birikim de olur zamanla umarımBorçlar bitince biriktirmeye başlarsin artık. Ama gecinirsin o kadarda az para değil belki sende calismaya başlarsin dahada rahat edersiniz o zaman
Ben onlari konu sahibi icin soylememistim aslinda konu baska yerlere gitti. Siz demissiniz ya madem okumayip evlenseydin diye, ben de oyle koca parasi derdine dusen kadinlar da var ama ben oyle olamam demek istedim. Aslinda ilk mesajimda da konu sahibi icin soylemiyorum ama şoyle şöyle kadinlar da var demek istemistim ama siz yanlis anlamissiniz. Yoksa tabiki de 4500 zengin olucak bi para degil.Canim 4.500 neki bu kadar maaşla zenginlik mi olur hiç. İstanbul burasi hersey ateş pahası kadın tabi borçlarımiz var kira var faturalar var gecinebilirmiyiz diye düşüncek. Ay ben okumadım aç kalsamda ne dusunebilirim ne hesap yapabilirim diye bişey mi var.
Ev hanimlarinin aksama kadar yan gelip yattigini nereden cikardiniz?Calismayanlarin kocasinin parasinda hakki yok demedim. Sadecd bazi kadinlar sanki kendi paralariymis gibi kurus kurus hesapliyorlar. Sahsen ben ev hanimi olsaydim tamam kocamin parasi ikimiz hep beraber yiyecegiz o parayi ama iste ayy maasi su kadar olsaydi soyle olsaydi boyle olsaydi diye yuzsuzluk yapmazdim ki cok gordum de boyle kadinlari. O adam aksama kadar caliscak ben de evde yatip koca parasiyla hayaller kuracagim. Tamam okuma imkani olmayanlari falan ayri tutuyorum ama sirf koca parasi yemek icin zengin koca arayan da var.
Canim benimde eşim sağolsun çok savurgan dir ama bizim ev arsa araba derdimiz yok. Parayi sırf bişey olursa diye biriktirelim desem de gerek yok diyo biriktirmiyor. Bizim eve 13 binden fazla para giriyor ama sor 500 tl kenarda para yok. Gerçi kocam yerine para bende olsaydı 2 senede gerçekten güzel bi daire alırdım:)Millet ev arsa alıomuş .biz bilmioruz ekonomi yi!
Boşver canım sen okur ayaklarının üstünde durursun başkası okuyamaz yada okumaz yinede güzel bi hayat ister hesap yapmak neyle karsilasicagini bilmek ister. Herkesin kendi tercihi bu tabikide evlenincegin insanın aldığı parayla ev döner mi hesaplicaksin. Sende evlenince istemesende düşünürsünBen onlari konu sahibi icin soylememistim aslinda konu baska yerlere gitti. Siz demissiniz ya madem okumayip evlenseydin diye, ben de oyle koca parasi derdine dusen kadinlar da var ama ben oyle olamam demek istedim. Aslinda ilk mesajimda da konu sahibi icin soylemiyorum ama şoyle şöyle kadinlar da var demek istemistim ama siz yanlis anlamissiniz. Yoksa tabiki de 4500 zengin olucak bi para degil.
yatak odası ve bir kaç beyaz eşyayı alıcak benimkiler.diğerlerini o alıcak
Çünkü konu ev geçimi. Herkes kendinden örnekler vererek anlatıyor.Bizim millet niye hep baskalarinin hayatini kendi hayati ile kiyasliyor ?
Yok yaptigi is yok aldigi maas geliri gideri gelmisi gecmisi vs ? anlayamadim gitti
Demişsin 2010'da..Herkese merhaba.Benim 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var.birbirimizi çok seviyoruz.erkek arkadaşım ticaretle uğraşıyor.ama bunun yanında babasından kalan her ay sabit 1 milyar bir geliri var .Yani Allah korusun işi bozulsa o gelirle geçinilebilir heralde diye düşünüyorum.konuyu aileme açtım.babam kesinlikle vermem dedi.neymiş memur deilmiş.grantisi yokmuş ticaretin...
Canım ona bakarsan hiç bir şeyin garantisi yok ki hayatta nasibinde ne varsa onu yaşarsın bende evliyim eşim ile bir sürü sıkıntı çektik darlandık bunaldım ama şimdi çok şükür evimizde var arabamızda önemli olan "birilk "olmaktırDemişsin 2010'da..
Aynen katılıyorum canımIlk yorumu yapan benim.Arsa alip ev yaparim derken bu paraya cok rahat gecinilir anlaminda esprili bir yorum yapmistim ve oyle anlasilacagini düşünmüştüm.Anlamayanlar olmus,olabilir.Hala da yorumumun arkasindayim.O paraya borcta odenir ev de gecindirilir.Yeni evliyken suandaki kazancimizin yarisiyla geciniyorduk bir de bebegimiz vardi.Suanda cok sukur daha rahatiz ve yine bir bebegimiz var.Tek fark simdi biraz daha rahat yasiyoruz ne bileyim yilda bir tatile gidebiliyoruz.He az varken ona göre harcadik ama cok şükür aç açıkta kalmadik.He bekarliktaki rahatimi arar miyim dersen hic girisme bu işe.Ben hala bekarliktaki yasam kalitemi yakalayamadim ama sikayetim yok...
öğretmen+kira gelirihangi memur 4500 maaş alıyor nişanlınızın mesleği nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?