4500 tl ile geçim?

Millet ev arsa alıomuş .biz bilmioruz ekonomi yi!

Ben onlari konu sahibi icin soylememistim aslinda konu baska yerlere gitti. Siz demissiniz ya madem okumayip evlenseydin diye, ben de oyle koca parasi derdine dusen kadinlar da var ama ben oyle olamam demek istedim. Aslinda ilk mesajimda da konu sahibi icin soylemiyorum ama şoyle şöyle kadinlar da var demek istemistim ama siz yanlis anlamissiniz. Yoksa tabiki de 4500 zengin olucak bi para degil.

Ev hanimlarinin aksama kadar yan gelip yattigini nereden cikardiniz?

Millet ev arsa alıomuş .biz bilmioruz ekonomi yi!
Canim benimde eşim sağolsun çok savurgan dir ama bizim ev arsa araba derdimiz yok. Parayi sırf bişey olursa diye biriktirelim desem de gerek yok diyo biriktirmiyor. Bizim eve 13 binden fazla para giriyor ama sor 500 tl kenarda para yok. Gerçi kocam yerine para bende olsaydı 2 senede gerçekten güzel bi daire alırdım:)

Boşver canım sen okur ayaklarının üstünde durursun başkası okuyamaz yada okumaz yinede güzel bi hayat ister hesap yapmak neyle karsilasicagini bilmek ister. Herkesin kendi tercihi bu tabikide evlenincegin insanın aldığı parayla ev döner mi hesaplicaksin. Sende evlenince istemesende düşünürsün

Bizim millet niye hep baskalarinin hayatini kendi hayati ile kiyasliyor ?
Yok yaptigi is yok aldigi maas geliri gideri gelmisi gecmisi vs ? anlayamadim gitti

Biz İstanbulda yaşıyoruz 15 senedir. Annem çalışıyor anne babam ayrı. Annem hep asgari ücret aldı.Tek fark ev kira değildi ailemize aitti. Bu şekilde abim ve beni okuttu ikimiz de anadolu lisesi kazandık. 2 vesaitle gidip geliyorduk. Biz geçindiysek siz de geçinirsiniz yeter ki parayı idare etmeyi bilin. En önemli kısmı bu

En basta ki yorumlari okudum sasirmadim degil arsa alinip evler bile yapilmis bizim eve daha yuksek miktar giriyor fakat arsa alip ev bilemedim.
Konu sahibi arkadasim onemli olan aylik sabit giderinizin ne olacagi onu tam bilsek yorum yapm sansi olabilir.Arkadaslar cok buyutmus 4500 u ama hayat pahali heleki digun borcu vb olunca

millet 1000 tl ile gecinmeye calisorken 4500 tl ile gecinilir mi demeniz garip geldi. sanirim gundemden vs hic haberiniz yok.

Bence 4500 iyi para benim esim esnaf bazen 20 30 lirayla dukkan kapattigi oluyor gun geliyor 400 500 sabit bi para gelmesi iyi enazindan o ay ne geleceği kesin bende homeofis seklinde çalışıyorum esimin urunlerini netten satiyorum benimkide belli olmuyor ..ama ev kira dukkan kira 1 çocuk var faturalar yeme icme hic kenara para atamaiyoruz(

Demişsin 2010'da..

Bu konu ne ara bu kadar sayfaya ulasti ya? Dert bile degil. Bu bdv gercekten garip. Bazen gercekten onemli sorunlari olan insanlara bu kadar yazilmiyor. Hatta neredeyse hic yazilmiyor falan.

Demişsin 2010'da..
Canım ona bakarsan hiç bir şeyin garantisi yok ki hayatta nasibinde ne varsa onu yaşarsın bende evliyim eşim ile bir sürü sıkıntı çektik darlandık bunaldım ama şimdi çok şükür evimizde var arabamızda önemli olan "birilk "olmaktır

Ilk yorumu yapan benim.Arsa alip ev yaparim derken bu paraya cok rahat gecinilir anlaminda esprili bir yorum yapmistim ve oyle anlasilacagini düşünmüştüm.Anlamayanlar olmus,olabilir.Hala da yorumumun arkasindayim.O paraya borcta odenir ev de gecindirilir.Yeni evliyken suandaki kazancimizin yarisiyla geciniyorduk bir de bebegimiz vardi.Suanda cok sukur daha rahatiz ve yine bir bebegimiz var.Tek fark simdi biraz daha rahat yasiyoruz ne bileyim yilda bir tatile gidebiliyoruz.He az varken ona göre harcadik ama cok şükür aç açıkta kalmadik.He bekarliktaki rahatimi arar miyim dersen hic girisme bu işe.Ben hala bekarliktaki yasam kalitemi yakalayamadim ama sikayetim yok...

Aynen katılıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…