- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
benim anlamadığım nokta şu,bu adam kaç yaşından sonra üniversite okuyup,varolan işini kapatıp memur olmuş sizinle evlenmek daha doğrusu babanızı razı etmek için...adam daha ne yapsın ?? babanız daha ne istiyor?babam bu kişiyle evlenmemi istemiyor.yardım etmex
ne kadar borçla,kaç yıl ve nasıl bir ev.bunlarda önemli sonuçta.şehirden şehirede çok değişiyor.boyle ev alıp bankalara kaptıranda çok.ödeyemeyince.2.300 gelirle iki yılda ev alanı biliyorum .
herkes için dememiş.bazıları var öyle demiş.yoksa tüm ev kadınları tabiki de yan gelip yatmıyor.Ev hanimlarinin aksama kadar yan gelip yattigini nereden cikardiniz?
dedektif gibisiniz maaşallah.Demişsin 2010'da..
benim anlamadığım nokta şu,bu adam kaç yaşından sonra üniversite okuyup,varolan işini kapatıp memur olmuş sizinle evlenmek daha doğrusu babanızı razı etmek için...adam daha ne yapsın ?? babanız daha ne istiyor?
madem her dediğinizi yaptı bu adam şimdi de yardım edecek..yoksa nişanlınız eskiden ticaret yapıyormuş,daha çok para kazanıyordur mutlaka,eski işine geri dönsün..her halukarda babanızı memnun edememiş baksana..
Benim merak ettim nereye atandi??Herkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
istanbul değil ama büyükşehir miş.Benim merak ettim nereye atandi??
hangi. bölüm bitirdi merak ettim..30 yaşında ünv okudu.şu an oda 34...evet ticaretten çok daha iyi kazanıyordu.herşey sevgili babam yüzünden bu durumlara geldi
zihinsel engelliler öğretmenliğihangi. bölüm bitirdi merak ettim..
maşallahh çok mutlu oldum kendi adıma nedn bilinmez amaeşim 1500 tl maaş alıyor bende çalışıyordum ucu ucuna yetişiyordu ev yok araba yok bi bebeğimiz olsun kısmetiyle gelir dedik 4 üz oldu(maşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar inşallah:) şimdi 6 nüfs 4 ü bebe 1500 maaş nasıl olcek olan borçları hiç demiyorum:)))
maşallahh çok mutlu oldum kendi adıma nedn bilinmez ama
dördüde aynı allah rızkınızı bol eylesin inşaallah
sağlıklı sıhhatli doğsnlar
kocamın yüreğine iner ama kayınpederimde ikiz belki olursizin de olur inşallah diim o zaman..aminnn teşekkürler Allah razı olsun
Herkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
inşallah ..ahahhaah eşimde çok sevindi de benim yüreğime indi asıl..Rabbim kolaylığını verir inşallah..hakkımızda hayırlısıkocamın yüreğine iner ama kayınpederimde ikiz belki olur
çok teşekkür ederim çok güzel dua allah razı olsun
amin canım allah versin kolaylığınıinşallah ..ahahhaah eşimde çok sevindi de benim yüreğime indi asıl..Rabbim kolaylığını verir inşallah..hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?