.

Hep aynı şeyi yapıp sonuç alamıyorsun madem neden yapmaya devam ediyorsun?

neden sürekli peşinizden koşsunlar istiyorsunuz acaba?
geçmişte bir olay olduda bunu bir komplex haline getirmiş olabilirmisiniz?
ilişkiyi olduğu gibi yaşamak varken..sürekli trip atan tiplerden kimse hoşlanmaz..
öncelikle bir sonraki ilişkinizde yalvarma kelimesini bir çıkarın kelime haznenizden..ne siz yalvarın..giden gitsin..nede yalvartmaya çalışın..egonuzun buna ihtiyacı yok bunu kabul edin önce..
oluruna bırakın..her olayda trip atmayın..eminim düzelicektir..

sürekli deniyorum yapmamayı ama her defasında bir öncekisinden daha beter oluyorum .umarım düzelir çünkü artık iyice sinirimi bozuyor bu durum.yaşamak için söz verilen herşey içimde kalıyor...
çok teşekkür ederim buarada sağolun

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

tam olarak aradığınız insanı bulunca, düzelir belki sizin de durumunuz, ne bileyim belki de gerçekten beklentilerinizi karşılamıyodur. nicelik olarak değil, nitelik olarak bahsediyorum aslında. yani birinin sizinle ne akdar değil, nasıl ilgilendiği önemlidir çoğu zaman bence. belki de bu yüzden sıkıntı yaşıyorsunzdur

karşına aşık olduğun gerçekten seveceğin senin için değerli olacak özelliklere sayip biri çıkarsa bu huyunuzda bitecektir değişeceksinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…