- Konu Sahibi beautiful_
Kizlar merhaba. Benim bi sorunum var. Ben tam 47 kilo verdim. 18 yasindayim. Suan 50 kiloyum. Vucudumda o kadar kilo verdikten sonra dogal olarak sarkma ve catlaklar olustu. Catlaklar sadece karin, bel, gogus bolgesinde. Onlar icin yapabilecegim bisey yok sanirim hic bi sekilde gecmiyormus. Bide karin bolgemde ve kollarimda biraz sarkma var. Bu sarkmalar cok canimi sikiyor. Ozellikle karin bolgem. 47 kilo az degil sporla falan gecmiyor deri sarkiyor. Bunun icin bu yaz lazer lipo yaptirmak istiyorum. Arastirdim en etkili cozum bu galiba. Bi cok krem kullandim ama gecmiyor. Lazer lipo islemi sadece buyuk sehirlerde mi yapiliyor? Ankara, Istanbul, Izmir gibi sehirlerde yasamiyorum malesef.
Herhangi bi sehirde de yapiliyor mu bilgisi olan var mi? Arastirdim kaldigim sehirde bi kac estetik merkezi var bolgesel incelme uygulamasi yapildigi yaziyor sitede. Yarin arayacagim ama once sizden fikir almak istedim. Insallah hayalime kavusurum. Birde ameliyata gerek kalmadan bildiginiz etkili yontemler var mi sarkmalar icin? Herkese tesekkurler.