İlerleyen zamalarda yeni kıyafetler eklenecektir
Diğer 2 konumda kıyafetler görebilirsiniiz
5- the balm fondoten siteden almıştım ama rengi bana açık geldi kullanamadım 10 tl
4- saç köpüğü 1-2 defa kullandım 5 tl
3- avon tonik görülen yere kadar kullanıldı herhangi bi ürünün yanına hediye koycam
2- avon güneş kremi 1 defa kullandım 5 tl
1- neutrogena greyfurt özlü yüz temizleme jeli çok memnun kaldım bundan 2 defa kullandım ama kullanmaya üşeniyorum :))) 10tl
1- lacoste orjinal mi değilmi bilmiyorum ne zaman nerden alındı hatırlamıyorum çiziği sorunu yok 20 tl
2-siteden aldım yüzüme büyük oldu kullanmadım çiziği sorunu yok 10 tl
1- siyah beyaz çanta sorunsuz 10 tl
2- mk orjinal değil amblemi çıktı başka sorunu yok 7 tl
3- laptop çantası etiketi üstünde 20 tl
4- krem rengi çanta 7 tl kullanılmadı
5- kırmızı çanta kullanılmadı 5 tl
1- sinbo düzleştirici sorunsuz 10 tl
2- sinbo saç kurutma makinası sorunsuz 10 tl
3- phılıps düzleştirici performansı çok iyi sadece kalosunda temassızlık var halledip yollıyabilirim 60 tl
4- kodak fotograf makinası sorunsuz 100 tl
1- plaj terliği 39 numara 5 tl
2- terlik 37 numara 10 tl
3- siteden almıştım 5 tl
4- vans orjinal değil taban konulması gerekiyor 38 numara 10 tl
5- sneaker 37 numara 70 tl çok daha fazla fiyatına almştım çok kullanmadım
6- fikret gezerden almıştım 60 tl yine fazla bi fiyata almıştım 38 numara
7- 37 numara 1 defa kullanıldı 15 tl
saatler orjinalmı bilmiyorum begendiğiniz olursa orjinalliğini teyit ettirip öyle fiyat vercem 1.si erkek saati rolex 2 ve 3 bayan saati
İlerleyen zamalarda yeni kıyafetler eklenecektir
Diğer 2 konumda kıyafetler görebilirsiniiz
5- the balm fondoten siteden almıştım ama rengi bana açık geldi kullanamadım 10 tl
4- saç köpüğü 1-2 defa kullandım 5 tl
3- avon tonik görülen yere kadar kullanıldı herhangi bi ürünün yanına hediye koycam
2- avon güneş kremi 1 defa kullandım 5 tl
1- neutrogena greyfurt özlü yüz temizleme jeli çok memnun kaldım bundan 2 defa kullandım ama kullanmaya üşeniyorum :))) 10tl
1- lacoste orjinal mi değilmi bilmiyorum ne zaman nerden alındı hatırlamıyorum çiziği sorunu yok 20 tl
2-siteden aldım yüzüme büyük oldu kullanmadım çiziği sorunu yok 10 tl
Benim yüz için güneş koruyucuya ihtiyacım var onun için sormuştum ama diğer başlıklarınada bakıcam belki birkaç ürün birden beğenirim..
Buarada benim tenim cok beyaz olduğu için sipariş edip kullanamadığım avon bb krem vs gibi ürünler var..aradığın yada ihtiyacın olan birşey varsa bana yazabilirsin bir kozmetiklerime bakarım :)
Benim yüz için güneş koruyucuya ihtiyacım var onun için sormuştum ama diğer başlıklarınada bakıcam belki birkaç ürün birden beğenirim..
Buarada benim tenim cok beyaz olduğu için sipariş edip kullanamadığım avon bb krem vs gibi ürünler var..aradığın yada ihtiyacın olan birşey varsa bana yazabilirsin bir kozmetiklerime bakarım :)