- Konu Sahibi Maskeli_balon

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mamaroo aldım ve iade ettik ertesi gün..çünkü oğlum binmek istemiyyor daha doğrusu hemen sıkıldı içinde bende ertsi gün hemen iade etim ucuz bişey değil alışsın diye bekliyim. ama aklımda soru işareti kalmadı değil alışırmıydı acaba diye siz ne dersiniz bu konuya kızlar...
Bizde gecen gun esimle gorduk cok begendik, henuz bebisimiz dunyaya gelmedi ama dogmadan almayi dusunuyoruz. Ben de yorumlari merak ediyorum.
yenidogan için kullanılabılıyor mu?
mesela benım yatak odamda besık koyabılecegım ır yer yok boyle bısey alıp aksam yanımda yatırmak sabah olunca benımle heryere gelmesini sağlamak için ıyı bısey gıbı ama 6 ay oturamıolar bebeler bu yatak gıbı oluyormu kullananlar bılgı verırıse sevınırım :)
bu besikten kullanip (mamaroo) 2.el satmak isteyen varmi acaba? bizde bugun gorduk ve begendik ama sifir alamayacagiz![]()
çok az kullandığımız mamaromuzu satıyoruz ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir
Kac aya kadar kullaniliyor bilgisi olan var mi acaba
Hanımlar sıfırını 400 e buldum ama bebegim 5 aylık en fazla 3 ay kullanıcam 150 ye satan varsa hemen alırım