• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 4Moms Babysitter mamaRoo Beşik

Maskeli_balon

Naz'ın Annesi.
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
136
27
48
İstanbul
$MamaRoo.webpArkadaşlar bub cihazı yeni aldım sayılır yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve inanılmaz kurtarıcı özelliği var,, 5 farklı şekilde sallıyor 5 farklı hızı var ve 5 farklı anne karnı sesi çıkarıyor.. İnanın benim bebeğim gibi huysuz bir bebeği zapt edebilen tek araç,, neler aldık işe yaramadı.. Şimdi bile kızımı karşımda sallıyor ve uyuttu( ben bir saat mücadele etmiştim ama muaffak olamadım =)),, benim gibi bu cihazı kullanıpta memnun kalanlar yorumlarınız bekliyorum .. Ve kesinlikle tavsiye edebilirim =))

Son düzenleme:
Bizde gecen gun esimle gorduk cok begendik, henuz bebisimiz dunyaya gelmedi ama dogmadan almayi dusunuyoruz. Ben de yorumlari merak ediyorum.

bende mamaroo aldım ve iade ettik ertesi gün..çünkü oğlum binmek istemiyyor daha doğrusu hemen sıkıldı içinde bende ertsi gün hemen iade etim ucuz bişey değil alışsın diye bekliyim. ama aklımda soru işareti kalmadı değil alışırmıydı acaba diye siz ne dersiniz bu konuya kızlar...

bende mamaroo aldım ve iade ettik ertesi gün..çünkü oğlum binmek istemiyyor daha doğrusu hemen sıkıldı içinde bende ertsi gün hemen iade etim ucuz bişey değil alışsın diye bekliyim. ama aklımda soru işareti kalmadı değil alışırmıydı acaba diye siz ne dersiniz bu konuya kızlar...

Canım valla bu cihaz benim elim ayağı,, bu olmasa inan kafayı yerdim.. Benim bebişi çok güzel oyalıyor, uyutuyor. Ben alıştırdım öyle çok uğraşmadım ama 3-4 günümü aldı. Keşke vermeseydin,, alışırdı kesin buna inanıyorum. 2. insan görevini görüyor bana o derece memnunum yani =)

yenidogan için kullanılabılıyor mu?
mesela benım yatak odamda besık koyabılecegım ır yer yok boyle bısey alıp aksam yanımda yatırmak sabah olunca benımle heryere gelmesini sağlamak için ıyı bısey gıbı ama 6 ay oturamıolar bebeler bu yatak gıbı oluyormu kullananlar bılgı verırıse sevınırım :)

yenidogan için kullanılabılıyor mu?
mesela benım yatak odamda besık koyabılecegım ır yer yok boyle bısey alıp aksam yanımda yatırmak sabah olunca benımle heryere gelmesini sağlamak için ıyı bısey gıbı ama 6 ay oturamıolar bebeler bu yatak gıbı oluyormu kullananlar bılgı verırıse sevınırım :)

Canım bu fotoğraftaki görüntüsü en dik pozisyonu dahada eğilebiliyor ama dümdüz yatak gibi bir zemin oluşuşturmuyor, benim kızım şuan 2 buçuk aylık yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı,, ama sadece gündüzleri oyalanması için ve uyuyamadığı zamanlarda uyuması için. Gece yattığı yatağı ayrı. Bence sende ayrı bir yatak al derim çünkü bu çok yatak gibi kullanılıcak yani bebeği 7/24 üzerinde tutabileceğin bir ürün değil =/

verdiğim her kuruşa değdi, müthiş bi alet.

kızım da çok seviyor, mamaroo sayesinde yemeklerimizi bile rahat rahat yiyoruz.

almayı düşünen herkese şiddetle öneririm.

konuyu güncellemek istedim bende almak istiyorum bu üründen ama çok pahalı oldugu için tereddütteyim kullananlar biraz daha bilgi verebilirmi mesela kaç aya kdr oyaladı bebişlerinizi yada bu ürünümü yoksa fisher price akvaryumu mu alsam nedersiniz..

$Fisher-Price-Akvaryum-Salincak_8311_2.webp

oğlum dört gün sonra 4.ayını dolduruyor .
2.ayını doldurduğunda bu ürünü aldık , keşke daha önce alsaydım diye hayıflandım .
günden güne bebeklerin huyu değişiyor aldığımdan beri kullanıyorum hele şu günlerde onun sayesinde uyutabiliyorum bebeğimi .
en düz halinde bence gayet rahat yatak gibi oluyor. kollarını yarım kundak yapıp emziğinide ağzına verip koyuyorum mamaroo ya en azından bir süre uyuyor . benim oğlum gibi uykusuz bir bebeğiniz olursa ya da varsa çok işinize yarayacaktır

Kac aya kadar kullaniliyor bilgisi olan var mi acaba

merhaba,
urunun tasıma kapasitesi 12 kg. bebeğiniz 12 kg'ı aşana kadar kullanabilirsiniz. bu da 1 yaşı geçiyor genelde...

bizim durmaksızın ağlayan bir bebeğimiz vardı. nette bu urunu görünce bizim kurtarıcımız bu dedik ve oldukça yüksek fiyatına rağmen hiç düşünmeden aldık. ancak ilk 1 ay pişmanlık ile geçti. çünkü bebeğimiz üzerinde max 15 dakika duruyordu yine ağlıyordu. ama sonra o kadar sevdi ki geceleri bile onunla uyuttuk.

bebeğim en ufak bir sese bile uyanıyor ancak 4 moms'ın üzerindeyken uyanırsa gözünü tekrar kapatıp uyuyor. o açıdan özellikle sabahları işe gitmek için hazırlanırken ona yatırıyoruz :)

bebeğimiz 9 kg'ı geçti ve 12 kg olunca ürünü satmayı düşünüyorum. çünkü evimiz küçük, kolisinde saklayabileceğim yer yok ve böylesine değerli bir cihaz da ortada dursun istemiyorum. bu arada ürün çok kaliteli malzemeden yapıldığı için taş gibi sapasağlam duruyor ve bebeğin yattığı şilte ve oyuncaklar tamamen çıkarılıp makinede yıkanabiliyor. 2. el almayı düşünenler hijyen açısından içiniz rahat olsun. ürünü istediğiniz gibi temizleyebilirsiniz.

ilgilenen arkadaşlar msj atabilirler. ancak dediğim gibi bebeğim 12 kg'ı geçince satacağım çünkü kızım 4moms'ı çok seviyor...

4MOMS MAMAROO'YU SATMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ÇÜNKÜ evimiz küçük, kolisinde saklayabileceğim yer yok ve böylesine değerli bir cihaz da ortada dursun istemiyorum. bu arada ürün çok kaliteli malzemeden yapıldığı için taş gibi sapasağlam duruyor ve bebeğin yattığı şilte ve oyuncaklar tamamen çıkarılıp makinede yıkanabiliyor. 2. el almayı düşünenler hijyen açısından içiniz rahat olsun. ürünü istediğiniz gibi temizleyebilirsiniz.

ilgilenen arkadaşlar ürünü sahibinden.com İlan No 144057422'den inceleyebilir :):nazar:

ben bu beşiği kızım daha bir aylıkken filan almıştım işime hiç yaramadı bende iade ettim. biraz büyüyünce kullansaydım belki işime yarayabilirdi ama içine sığmazdı bu seferde çünkü içi çok küçük.. birde yenidoğan içinde kayıyor bunun, baş desteği, omuz desteği, kaydırmayacak ped filan hiçbirisi yoktu..

mamaroo sallanan beşik koltuk hakkındaki yorumlarımı burda yazmıştım daha önce..

not: link silinirse google'da birkafadanherses prensesimin 0+ oyuncakları yazın çıkar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X