- Konu Sahibi EU1
-
Dün bir arkadaş bahsetti üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım.bir kadın ve bu kadının görüştüğü tek komşusu var.dışarıda işi olduğu zaman 4 yaşındaki kızını komşusuna bırakp gidip işini hallediyor.yine bir gün işi olduğunda komşusuna kızı bırakmaya gitmiş kapıyı komşusunun eşi açmış eşinin markete gittiğini geleceğini söylemiş.kadın kızını bırakıp işini halletmeye gitmiş.dönüp kızını almış kız evde fenalaşmış hastahaneye kaldırmışlar ve kızın tecavüze uğradığı anlaşılmış.bu olay istanbulun bir semtinde gerçekleşiyor.peki ben iki kız çocuğu olan bir anne olarak soruyorum.burda o annenin hiç suçu yokmu yani bütün suç o adamdamı.bir anne kız yada erkek evladını komşusunun kocasına teslim edip gidebilirmi böyle bir lüksü varmı yani.bence o kadın o adamdan daha suçlu ve o adamla beraber yargılanmalı çocuk ihmalinden.hatta kısırlaştırılmalı bence bu sorumsuz karakterle bir daha çocuk sahibi olmasın onlarında başına bunlar gelmesin diye.çokmu gaddarım yoksa? .böyle anneleri duydukça insan insanlığından utanıyor.kötükedihüso
Dün bir arkadaş bahsetti üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım.bir kadın ve bu kadının görüştüğü tek komşusu var.dışarıda işi olduğu zaman 4 yaşındaki kızını komşusuna bırakp gidip işini hallediyor.yine bir gün işi olduğunda komşusuna kızı bırakmaya gitmiş kapıyı komşusunun eşi açmış eşinin markete gittiğini geleceğini söylemiş.kadın kızını bırakıp işini halletmeye gitmiş.dönüp kızını almış kız evde fenalaşmış hastahaneye kaldırmışlar ve kızın tecavüze uğradığı anlaşılmış.bu olay istanbulun bir semtinde gerçekleşiyor.peki ben iki kız çocuğu olan bir anne olarak soruyorum.burda o annenin hiç suçu yokmu yani bütün suç o adamdamı.bir anne kız yada erkek evladını komşusunun kocasına teslim edip gidebilirmi böyle bir lüksü varmı yani.bence o kadın o adamdan daha suçlu ve o adamla beraber yargılanmalı çocuk ihmalinden.hatta kısırlaştırılmalı bence bu sorumsuz karakterle bir daha çocuk sahibi olmasın onlarında başına bunlar gelmesin diye.çokmu gaddarım yoksa? .böyle anneleri duydukça insan insanlığından utanıyor.kötükedihüso
lanet olsun ya
bu tür haberleri ne kadar fazla duyar olduk
be adam 4 yaşındaki bebekten ne zevk aldın
ona nasıl şeyin kalktı anlamadım
bu kadarmı aşağılık biri, bu kadarmı aciz bi insan
yazık yavrucağa
Allahım neler çekti kim bilir o yavrucak
içim parçalandı
bu tür adamları öldürmek ödül olur,keseceksin şeyini, yap bakalım bi daha nasıl yapıyosan diyeceksin.
hadi bu olayda annenin ihmali olabilir ama sokakta oynayan çocuğu kaçırıp yapanlar var, okuldan gelirken kaçırıp yapanlar var.
cennet yüzü göremeyecek bu iğrenç herifler
çocuk dünyaya gelirken ille erkek olsun diyen analara ibret olsun
ille erkek olsun demeyeceksiniz, hayırlı evlat olsun diyeceksiniz öncelikle.
başıma ağrılar girdi sabah sabah
Allahım sen evlatlarımızı koru.
tabi dikkatli olmakta fayda var ama bu olay bana pek inandırıcı gelmedi herşeyden önce annesi kızı alırken kızda hiçbirşey yok eve gidince fenalaşıyor? niye fenalaşiyor? hastaneye kaldırılacak kadar hemde??? kalp krizi mi geçirdi ne oldu o yaşta çocuğa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?