4yaşındaki kızını komşunun kocasına bırakan annede hiç suç yokmu yani...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Dün bir arkadaş bahsetti üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım.bir kadın ve bu kadının görüştüğü tek komşusu var.dışarıda işi olduğu zaman 4 yaşındaki kızını komşusuna bırakp gidip işini hallediyor.yine bir gün işi olduğunda komşusuna kızı bırakmaya gitmiş kapıyı komşusunun eşi açmış eşinin markete gittiğini geleceğini söylemiş.kadın kızını bırakıp işini halletmeye gitmiş.dönüp kızını almış kız evde fenalaşmış hastahaneye kaldırmışlar ve kızın tecavüze uğradığı anlaşılmış.bu olay istanbulun bir semtinde gerçekleşiyor.peki ben iki kız çocuğu olan bir anne olarak soruyorum.burda o annenin hiç suçu yokmu yani bütün suç o adamdamı.bir anne kız yada erkek evladını komşusunun kocasına teslim edip gidebilirmi böyle bir lüksü varmı yani.bence o kadın o adamdan daha suçlu ve o adamla beraber yargılanmalı çocuk ihmalinden.hatta kısırlaştırılmalı bence bu sorumsuz karakterle bir daha çocuk sahibi olmasın onlarında başına bunlar gelmesin diye.çokmu gaddarım yoksa? .böyle anneleri duydukça insan insanlığından utanıyor.kötükedihüso

ayyy çok kötü oldum yaa
yorum yapamıcam şimdi
Allah kahretsin

kimsemi yapmiyo cocugunu komsusuna birakip gitmiyo
belki kac yillik komsusu guvenip birakmisdir

kiiii oyle zamandayizki baba dedigin kisi bile tecavuz edebiliyosa sag gozun sol gozune inanmiycagi bir devire gelindiyseki geldik gozunun onunden ayirmiycaksin yavrunu...

okuyunca tüylerim ürperdi ben kızımı hiçkimselere güvenmem
Allah cezasını versin böyle adamların

o annenin hergün ne işi varmış öle ya kızını getiremicek kadar allah öyle insanlara çocuk nasip etmesin ya olan çocuklara oluyo hayatları mahvoluyo bence annedede suç var zaten suç ona başlıyo adamda bitiyo ya hergün sen 4 yaşındaki kızı neye güvenerek bırakıyosun komşuna bilmem benim aklım almıyor nasıl insanlar nasıl yapıyolar ne sorumsuzluk ya offff klava:

Son derece üzücü ve ne yazık ki utanç verici bir hadise..
Ne olacak şimdi..Yüreği,ruhu,bedeni virane minicik bir kız,büyüdükçe onunla büyüyecek acıları belki de acımsızlığı..
Hepimizin evladı var Allah bağışlasın işte çocuk yetiştirmek bu kadar basit değil Allah cc bizlere emanet etmiş onları,tertemiz,pıırıl pırıl..
Saçlarını okşamaya,ipek tenlerine dokunmaya dahi kıyamıyoruz bazen..
O kadar için acıdı ki..Cennet vaadedilmiş annelerin ayakları altına,layıkıyla çocuk yetiştirme davasında..
Bilhassa kız çocukları,o kadar narin ve şeffaflar ki..
Kadife kutuda saklayasım geliyor bazen kızımı bu talihsiz olaylara şahit oldukça
Hz Ali der ki Çocuklarınızı kendi zamanınıza göre değil Onların zamanına göre yetiştirin
malesef bu zamanda insanlık git gide değerini yitiriyor..
Allah kolaylık versin sabır versin
Sözün bittiği yer..

Allah göstermezin okurken cok fena oldum.
Ben cocugumu hicbiryere birakmam ben nereye gidiyorsam oda benimle gelir.
O kadinda istemezdi, aklindan bile gecmezdi kizinin böyle bisey basina geleceginyi.
Asil suclu bence o sapik ibretti alem icin o seyini keziniceksin öyle gebersin pislik.
Allahim kimsenin basina vermesin.

Yurt disinda yasiyorum. Bakin burada cocuklara ne ogutluyorlar. Kiz cocugu, erkek farketmez. Eger kaybolurlarsa, erkek bir guvenlik gorevlisine degil, bayan olanina gitmelerini tembihliyorlar. Paranoyak oldum bu insanlar yuzunden, birak kiz cocugunu, oglumu bile emanet edemem bir erkege sanirim.

Hic te gaddar degilsin Tatli Cadi. Bence kisirlastirilmaktan bile fazlasini hakediyor bu gibi pislikler, hasta bir ruhlari var cunku, boyle bir adam her firsatta zarar verecektir etrafina. Hem sallandiracaksin ucbes tanesini, diger pislikler de korksun, cesaret edemesin.

Malesef saka gibi tecavuz ile ilgili cezalar ulkemde. Hem kucucuk cocuklarin psikolojisi de bozulmuyor biliyorsunuz, 70 yasinda dede taciz edince.

Burda fisliyorlar bu insanlari, herkes te ya yasadigi adresi ya da cevreyi biliyor, bocek gibi yasiyorlar.

annelik demek bir çok şeyi düşünmek demektir.
insan hiç komşunun kocasına bırakır mı???
ülkemizde bu kadar ensest ilişki varken

haberi okuyunca dondum
başıma ağrı girdi vallah
allah belasını versin bu insanların ya
of offfffffff offffffffffffff dünya nereye gidiyor ya
offffffff
be anneçik işin ne olursa olsun neden yavrunuda yanında getirmedin yasenağlama
benim iki oğlum var her yere gittiğim yerlere ikisini sepet gibi taşıdım
kimseye bırakmadım amcalarına eltilere bilem yeri geldi kayınvalideme bile
k.valideli dr lere götürdüğüm zamanlardada yanımda taşıdım mikrop kapacaklarını bildiğim halde
şimdi bilem gitsem ufaklıkla b.oğlanın okul çıkışına kadar evde oluyorum
of of anneler yanınızda taşıyın yavrularınızı

3 yaşında bi oğlum var.bırak komşuya bırakıp dışarı gitmeyi,karşı dairemde oturan komşuma bile ben olmadan bırakmam.
annenin büyük ihmali var.
o aşşağılık adam kadar değil tabi ama ihmali var.
bu kadar olaylar okuyup görüyorken hala birilerine bu kadar güvenmek büyük ihmal...

of Allahim ya... ne kadar kötü 4 yasinda ki cocuk icin...
Allahim ona saglikli bir evlad olmayi nasip eyler insallah...
bu durum o kadar cok oluyor ki hayatta ama cogu zaman ruhumuz duymuyor...
tabi ki bence annenin ihmali agir basiyor...
ama belkide annede komsusunun iyi niyetine inanmis...
belli ki o herifin ne kadar sapik oldugundan haberi yokmus...
bilmiyorum ne söyleyebilirim bilmiyorum...

Allahim sadece o kücük kizi korusun insallah diyorum..
herkes hakk ettigini bulacaktir...

Allahım okurken fena oldum yine.Bu tür yaratıkları hadım edeceksin, bir de hepsini bir yerde toplayıp yaşatacaksın ki , üzüntüden ölsünler ve insan içine çıkamasınlar.
Annesi de istemezdi elbet, nerden bilsin ki böyle bişey olabileceğini,ama inanın bir erkek çocuk annesi olarak ben bile kimselere emanet etmemeye çalışıyorum.
İnsanların hangisinin normal hangisinin sapık olduğu belli olmuyor maalesef...

hiç kimseyi kınamam kendime edindiğim yol bu,ama bu durum bambaşka...
nasıl bir anne çocuğunu bir erkeğe teslim eder,anlayamadım,
benim üç saatlik sınavım için annem 7 saatlik yoldan geldi,
benimde komşularım var,bırakın işim için,ben oyun için bile göndermiyorum,
biz çocukken gittik,ama zaman bizim çocukluğumuzdaki zaman değil ne yazıkki,
yine kendimden örnek vericem,kızımı o oda sıcak diye kış aylarında misafir yatak odasında yatırırım,
ben amcası geldiğinde bile kızımı başka odaya alıyorum,
ha amcasıda asla öyle bir insan değil,
ama olsun,ben anneyim tedbiri alayımda gerisinide allaha emanet ederim,
bunu yapanın aşşağılık olduğu konusunda herkes mutabık,
ama annede akıl almaz bir ihmal var,buda şüphesiz ne yazıkki...

isi düsebilir illaki güvendigi tanidigi saydigi bir komsusudur yeri gelir brakir ne büyük konusmak nede kinamak isterim asla ama kizim 3bucuk yasinda daha anneme brakmisligim yokdur oda güvensizligimden diil hem annem cok rahatsiz hemde kizim bana asiri düskün bensiz kamiyo hic bir yerde ama annedeki hata bence en azindan beklemeliydi karisi gelene kadar gözü kapali 40yillik komsusu dahi olsa bir erkege nasil teslim edebilir ya hicmi görmedi duymadi bilmiyo bu devirde olan bitenleri
kessinlikle katiliyorum ilk basda annenin sucu cok büyük sonrada o piskopat pislikde el kadar bebege sapikligida geciyo bu ya allahim en iyisini bilir ama cesasinida belasinida versin ya
sok oldum korkdum dondum gözlerim doldu
allahin verdigi en güzel hediyeye nasil kiyilir ya nasil
melek gibi cocuga masum ve günahsiz yasi kücük olabilir ama akli eriyo hayatini mahfetmeye ne hakki var
kiyamam o melege insallah gelecegi parlak olur ve allahim gönlüne göre verir
ve hem annesi hem o piskopat sapik cesanini cekerler

kadını hemen suçlamak doğru değil arkadaşlar. demekki çok güvendiği bir aileydi. ya ufacık çocuğa nasıl yaparlar anlamıyorum. ailemin evi kreş gibiydi sanki komşularımız hep bize bırakırdı çocuklarını. anneleri babaları gelene kadar çok dikkat ederdik sürekli peşlerinde gezerdik. emanete hıyanet edilmez biz bunu öğrendik. çok kötü bir olay allahım küçük büyük herkesi bu tür insanlardan korusun...

:1no2:aman allahım,
oğlan kız farketmez....çoçuğumu annem dahi kimseye bırakmam
alllah korusun........ama cevremde çok var birbirine gvenip çoçuk bırakan ......ama ben bırakmazdım annne suçlu gözüküyor gerçi ihmalden o çoçuğu yanından alabilirler... çoçuk esirgeme kurumuna verirler takip kararı çıkar 1 kaç yıl anneden uzaklaşır çoçuk...........yasalar çoçuklara korumak içindir.....

ayyy Allah korusun...
ama ya gerçekten çocuğunu başkasına bırakıp da gitmek zorunda kaldıysa...
bazen insanın eli kolu bağlanıyo...
ama eğer keyfi bırakmaya değmeyecek bişeyse bencede suçu çok...
ben babasının yanındayken bile endişelenirim......
oysaki çok dikkatli çok titiz bakar...

canım kadının kızını komşusuna bırakıp gitmesi değil olay benimde karşı komşum kısa bir işi olunca bana bırakır kızını kendi evladımdan ayırmam onun evladını yediririm içiririm kavga çıksa kendi kızlarımı azarlarım o misafir ne derse olur kavga yok diye kızarım.ama olay komşu değil ne komşularım oldu benim kendi ailemden daha yakın.ama olay evde karısı yokken kızını adama teslim edebilmesi.bunu hazmedemedim gamyoncuiremsuben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…