4yaşındaki kızını komşunun kocasına bırakan annede hiç suç yokmu yani...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu millet nereye gidiyo böyle bişey olurmu anne cahil belki böyle bişey aklına gelmedi benimde 4 yasında bir oğlum var ama o tecavüz edene insan diyesim gelmiyo bunun hiç çocuğu anası babası yokmu ne biçim bir zihniyet ne iğrençlik söyliyecek kelime bulamıyorum nolur herkeze ders olsun kimseye haddinden fazla güvenmeyin dikkat edin herkeze

adamın yaptığı zaten başlı başına sapıklık iğrençlik rezillik hiç bir şekilde insanlığa sığmaz....bana kalırsa idam edilmeli....

adamın suçlu olduğu ve en ağır şekilde cezalandırılması gerektiği gün gibi aşikar...

anneye ne demeli..?

ben de anneyim, babasız bir başıma çocuk büyüttüm...evladımı yanımdan 1 dakika ayırmadım tabiri caizse çanta gibi yanımda taşıdım...gündüz bensiz bakıcısına kapı açmak bile yasaktı...dolap dolu çok önemli birşey olursa beni ara derdim...mutlaka hapis değil bunun hem kendi emniyeti için hem de bebeğimin emniyeti için olduğunu biliyordu.

bir de yurtdışında anneler çocuklarını konu komşuya asla emanet etmezler...takarlar evlatlarına emniyet mekanizmasını tıpış tıpış götürür yanında çarşı pazar.

tabi ki suç adamda, o kadarcık bebeye adamın bu şekilde davranacağını nerden bilsin, karşımızdakileri de kendimiz gibi bilip insan zannediyoruz, o kadıncağızda bu şekilde düşünmüş olmalı.nerden bilsin adamın afedersiniz ama şerefsiz olduğunu..

annedede var suc ama ne biliim cok kötü bi durum öyle oturdugum yerden laf yapamıcam :S
Allah hepimizi sevdiklerimizi korusun

doğru arkadaşlar anne ihmalkar ama bazen biranlık bir dikkatsizlk bile yetiyor.komşumun anlattığı bir olayı anlatacağım kadın sağlık ocağına giderken 5 yaşındaki oğlunu annesine bırakmış annanne de çocuğu kapının önüne bırakmış ama gözünü hiç ayırmıyor. ev giriş kattaymış 5dk.bişey almak için içeri giriyor o arada çocuk ortadan kaybolmuş telaşla kadıncağız ararken anneside geliyor çocuğun o arada sokaktaki çocuklar evlerinin yakınındaki inşaatta buluyorlar çocuğu altına kaka yapmış ağlıyor anneside kaka yaptığım için korktuğunu sanıyor.ama kanı görünce doktora götürüyorlar.neyazıkki tecavüze teşebbüs edilmiş tam olmamış zaten olsaydı ölürdü çocuk demişler .demekki oarada sesleri duyup kaçmış ahlaksız sapık .yani arkadaşlar allah korusun çocuklarımızı bir anlık ihmal bile herşeye sebeb olabilir.

daha çok yeni anneyim tam 2 haftamız bitti ikiz annesiyim
allahın izni ile iki erkek evlat yetiştireceğim şuan bile çok yoğun başlayan
bakım tempomuz var .....çalışmıyorum ama yardıma ihityacım var
bakıcı asla tutamam güvenemem yanımda dahi olsa ben odadayken ne yapar mamasını verirmi benim gibi sabırla beslermi altını açarmı? hep bu sorular var annem yanımda gözümün önünde bakıyor
onu yaptınmı bunu yaptınmı diyorum.........ki birine bırakıp asla gitmem
birine bişeymi oldu birini sırtıma bağlarım ötekini kucağıma alır giderim gideceğim yere
ama asla akrabama ve komşuma asla bırakmam devir çok kötü babama bile güvenmem ben

işte örnek bir anne...

bu arada bizim bakıcımız aynı zaman da akrabalık olan 50 yaşında annemden çok sevdiğim, dert ortağım, sıkıntılı zamanlarımda başımı omzuna dayayarak ağladım haddinden fazla güvendiğim Allah korkusundan emin olduğum çoluk çocuk sahibi kocaman yetişkin aklı başında namazın da bir kadın...aksi halde ben de güvenmedim...kadıncağıza yalvar yakar kabul ettirmiştim senden başkasına asla emanet edemem, yuvaya başlayana kadar diye oğlumu çok sevdiği için kabul etti...

diyeceğim bakıcıya da emanet edilmez...bana göre bakıcılar evin içinde ki patlamaya hazır el bombasıdır...eğer güvenilebilecek bir bakıcı bulunamazsa ne yapıp edip yakın akrabaya emanet edilmelidir...tabiki çocuğun yaşadığı evde.

kesinlikle katılıyorum ben kızımı karşı komşuma oynamaya bile yollamıyorum benle giderse ancak...
geçen eşim aynı hatayı yaptı karşı komşuya eşi evde yok adam 2 küçük oğluna bakıyor kızım kapıda gördü tutturdu onlara gideceğim diye bende içerde oturuyorum eşim yok der zannettim bir baktım git dedi adam evde yalnız eşim de polis böyle şeyleri daha iyi bilmesi gerekir delirdim o anda nerdeyse eşim elimde kalacaktı çok kötü bağırdım bir daha yollamayacaksın diye tamam 6 yıllık komşumuz ama yinede ne olursaolsun eşim hatasını farketti haklısın dedi kimseye güven yok babaannesinden başkasına bırakmam

tabiiii bu arada hemen bir bahane bulup gidip kızımı aldım allah korusun

cok yazık bırakın kız çocugunu ben oğlumu bıle teslım etmem kımselere artık böyle bır devıre geldık ne yazıkkı

cok yazık bırakın kız çocugunu ben oğlumu bıle teslım etmem kımselere artık böyle bır devıre geldık ne yazıkkı

canım benim çok iyi yapıyorsun...

küçük erkek çocuklarına taciz ve tecavüz kız çocuklara olanlardan çok daha fazla...

erkek çocuklarına 14 yaşlarına kadar taciz tecavüz var 14 yaşlarından itibaren bu suçlar ağırlıklı olarak kız çocuklarına karşı işleniyor...

yani kız erkek demeden çocuklarımızı her daim ve her dönem den daha fazla çok daha fazla korumamız kollamamız gerekiyor.

alalh korusun anneninde tabiki suçu var ama belkide uzun yıllar tanıyordur komşusunu.biizmde amca abi dedigimiz yıllardır aynı binada oturdugumuz güvendigimiz komşularımız olmuştur bilemezsinizki o insanın gerçek yüzünü melek yüzlü şeytanları tanımak kolay degil..

...herkes kendine göre haklı ama öyle durumlar oluyoki yanınızda ne bi anne ne bi baba oluyo mecbur bırakılıyo anneyide bu kadar suçlamayın arkadaşlar o kadının halini düşünemiyorum o zaten kendini yeterince suçlamıştır insanlarımız ilişkilerimiz ne hale geldi burda on kapıyız onumuzundanda haberimiz yok ölsek kimsenin haberi olmayacak acaba çocuklarımız büyüdüğünde ne olacak nasıl bi hayat onları bekleyecek artık korkudan insanlar ne evine misafir kabul ediyo nede dışarı çıkabiliyo..of offf ne oldu bize arkadaşlar anlamıyorum inanın...

yabancılar bile böyle öğütlüyrsa ....
nasıl böyle birşey yapabliyor bu vicdansız adamlar,nasıl bir zevk.Allah'ım ya...sinir oldum.nasıl bir dünyada yaşıyoruz....offf.
haklısın canım ya anasına sormak lazım,elin adamına niye bıraktın cocugu diye.gebrdn mi işini halletmeye gitmişmiş...nolcak o yavruya şimdi...

Allahımmm nasıl bir dünyadayız yaa....
Söylenicek söz bulamıyorumm.....
Çok yazıkkk çok....
Rabbim herkesiz evlatlarını korusun inş...

Ya cok safsin yada dünyadan haberin yok...hicmi gazete haber okumuyor izlemiyorsun....

Nasil annede suc yok ya?? Insanlar bugüne bugün kendi akrabalarindan ailelerinden neler görüyorda elin adamina nasil güvenir?

Madem komsu kadin evde yok...kizinida alip gitseymis markete...Burda en büyük kabahat annede. ne olursa olsun ufacik derdini bile anlatamayan evladini elin adamina birakamaz....bu vicdan azabida ona bir ömür yeter...

okurken bile tüylerim ürperdi.sinirlerim bozuldu.bende iki kız çocuğu annesiyim.belki bana deli de diyebilirsiniz yuh artık bukadarda olmaz diyenlerde olabilir.onlarıda anlayabilirim.ama öyle bir dünyada yaşıyoruzki sağ gözünü sol gözünden esirgiceksin.ben kıslarımı babasından ,dayısından ,amcasından bile esirgiyorum.değil komşuya bırakacam.ben anneme bile güvenip bırakamıyorum.büyük kısım 9 yaşına girdiği günden buyana daha babasının kucana oturmuş değildir yanımısda yatmalarına asla izin vermem.burdaki konuda arkadaşımız bir tek adammı suçlu diye yazmış.ama bir düşün arkadaşım çok sevdiğin güvendiğin bir arkadaşına çocuğunu güvenip bırakıyorsun.işte buda güvenip bırakmış.nerden bilsin böyle bir şerefsizlik yapacak yoksa bırakırmı. o adamı assalar taşlar altında ezseler yetmez.klava: klava:

Anne de suçlu tabi ki...zaten vicdanen bitmiştir su an...

Çok kötü ya Allah korusun evlatlarımızı kadın suçlu olabilir ama düşünememiştir ama o adama diyecek söz bulamıyorum beter olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…