- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi EU1
-
daha çok yeni anneyim tam 2 haftamız bitti ikiz annesiyim
allahın izni ile iki erkek evlat yetiştireceğim şuan bile çok yoğun başlayan
bakım tempomuz var .....çalışmıyorum ama yardıma ihityacım var
bakıcı asla tutamam güvenemem yanımda dahi olsa ben odadayken ne yapar mamasını verirmi benim gibi sabırla beslermi altını açarmı? hep bu sorular var annem yanımda gözümün önünde bakıyor
onu yaptınmı bunu yaptınmı diyorum.........ki birine bırakıp asla gitmem
birine bişeymi oldu birini sırtıma bağlarım ötekini kucağıma alır giderim gideceğim yere
ama asla akrabama ve komşuma asla bırakmam devir çok kötü babama bile güvenmem ben
cok yazık bırakın kız çocugunu ben oğlumu bıle teslım etmem kımselere artık böyle bır devıre geldık ne yazıkkı
yabancılar bile böyle öğütlüyrsa ....Yurt disinda yasiyorum. Bakin burada cocuklara ne ogutluyorlar. Kiz cocugu, erkek farketmez. Eger kaybolurlarsa, erkek bir guvenlik gorevlisine degil, bayan olanina gitmelerini tembihliyorlar. Paranoyak oldum bu insanlar yuzunden, birak kiz cocugunu, oglumu bile emanet edemem bir erkege sanirim.
Hic te gaddar degilsin Tatli Cadi. Bence kisirlastirilmaktan bile fazlasini hakediyor bu gibi pislikler, hasta bir ruhlari var cunku, boyle bir adam her firsatta zarar verecektir etrafina. Hem sallandiracaksin ucbes tanesini, diger pislikler de korksun, cesaret edemesin.
Malesef saka gibi tecavuz ile ilgili cezalar ulkemde. Hem kucucuk cocuklarin psikolojisi de bozulmuyor biliyorsunuz, 70 yasinda dede taciz edince.
Burda fisliyorlar bu insanlari, herkes te ya yasadigi adresi ya da cevreyi biliyor, bocek gibi yasiyorlar.
Acıkçası ben annede hiç suç görmedim.
Neden suçlu olsunki
Ve neden suçlar gibi konuşuyorsunuzki
İnsanlık hali , komşusu olan kadına bırakıyormuş hem
Ama bu sefer bu pislik herife denk gelmiş
Nerden bilsin anne , bu adamın şe.... olduğunu
Ahh canım ya o küçücük çocuğa yazık gunah
Anneside istermiydi böyle olsun , çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?