Annenin tutumu ne yazık ki çok yanlış..
Benimde 5.5 yaşında bir kızım var, geç yaşta anne ve tek çocuğum olmasına rağmen elimden geldiğince doğru yetiştirmeye çalışıyorum, yanlışlarım illaki oluyordur ama bile bile değil tabiki..
Çalışmaya başladığımda annemin kızımla ilgilenmesine rağmen 3.5 yaşında kreşe başlattım akranlarıyla vakit geçirsin diye,
Evet benim kızımda güzelliğe meraklı, ama annelik içgüdüsüyle ben hep güzel kızım diye sevdim, baktım kızım en güzel benim demeye başladı ve ben takıntı haline getirmesin diye sadece sen değil başka insanlarda güzel olabilir diyorum.
Bazı durumlarda dengede olunması taraftarıyım, yanlışsa yaptığı ağlasa dahi, tabiki doğrusunu anlatırım .
Ben o çocuğa gerçekten çok üzüldüm...
Doğruyu yanlışı bilmeden kendi istekleri doğrultusunda yetişmesi çok üzücü

Oje sürülmesine şok oldum, makyaj yapmama rağmen hiç kızımı özendirmedim sadece nemlendirici sürmesine izin verdim, tablet de hala almadım sadece arada telimden bir kere oyun oynar.
Bu arada da engelliye ayrımcılık yapmadan nasıl davranılması gerektiğini de kreş ortamında öğretiyorlar uygulamalı olarak.
O çocuk 1. Sınıfa başladığında o zaman görün yaşayacağı sorunları.. bence kuzeninizle konuşun kırmadan etmeden yaşayabileceği sorunları anlatın.