5,5 yaşındaki kiz çocugunun guzellik takintisi

Kucuk cocuklar bu tur seyler yapabiliyorlar.benimde kizim var3.5 yasinda kilolu birini gordugunde baksana gobegi ne kocaman yada boyu kucucuk diyebiliyor dilimin yettigince yettigince anlatmaya calisiyorum.siz anneyi uyarmakla iyi yapmissiniz bence ama bundan sonrasina karismayin derim cunku mevzu cocuk olunca bazi insanlar buyuk tepkiler verebiliyor.yarin obur gun ters bi tepki verirler kirilirsiniz.

Kesinlikle gur olsun mantigiyla kazitmadik. Ben de gurlestigini dusunmuyorum. Ama kazittiginda sifira vurdugunda yerine daha guclu kalin bir sac cikiyor. O yuzden gurlesmis gibi geliyor evet. Ki boyle olacak olmasi da sebeplerimden biriydi. Annemgil benim sacima kiyamamis. Saclarim gurdur ama zayif durur hemen elektriklenir, zor sekil alir. Bebek sonucta kafasinin arkasindaki saclar tuy gibiydi dugum oluyordu. Onlar suan sac kili olarak cikiyir. İyi de oldu bu sebebten.

Ama asil sebebim bir mesajda belirtmistim, ensesinde bebek egzamasi vardi ve sicaktan terlemektem yukarilara dogru yayilmaya basladi. Cok kasiyordu. Bu nedenle kestirmek istedim.
Bir de cocuguma guzel olmamis diyen bir kac kisi olmustur inanin. Sokakta goren bile o kel kafasiyla nasil tatli diye seviyor :) koca gozlum minnak agizlim hersey yakisiyor bebisime :)
Tesekkurler cevabiniz icin...

Ne alaka denilecegine her anne babanin her zaman en kotusunu dusunmesi ve gozunu acik tutmasi daha mantikli. Siz ne alaka demeye devam edersiniz

ben bu konunun buralara gelmesine bu kadar saptırılmasına takıldım. normal şartlarda siz benim neye ne diyeceğimi bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…