- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi musmutlu8787
-
Canım ogretmenden once insaniz surada :) mizahina mizahla karsilik verdim. Bir mesaja bile bu kadar tepki veriyorsaniz...
Ay evet biraz etki tepki olusturdunuz bende. Aman canım fena mi oldu gulduk biraz :)mizahla cevap vermene karşılık bende mizahla cevap vereyim dedim ama sende pek bı tepki verdin canım :)
Ayy gitti yazık bağlaçlara.mizahla cevap vermene karşılık bende mizahla cevap vereyim dedim ama sende pek bı tepki verdin canım :)
Ayy gitti yazık bağlaçlara.
Sağlık meslek miydi senin?
Yalniz arkadas ogretmen ayrimi yapiyor.sevmedigim ogretmenin dersini dinlemem diyor. Bu tarz ogrenciler kendilerine yazik ediyor.Neyse canım kendisi bilir.Ayy gitti yazık bağlaçlara.
Sağlık meslek miydi senin?
Bravo ilk 100 bine falan mı girdin?Hacettepe :) :)
Bravo ilk 100 bine falan mı girdin?
Ben de ilk 1000'e girmiştim olsun.
Neyse takmayin kafaniza, bende sizin ginbi birine birsey soyledikten sonra dusunuyorum acaba alindi.mi kustu mu vs. Aslinda cokta takmamak lazim. Herkes bizim kadar ayrintili dusunceli olmuyor malesefBenim kiz kardesim 2 3 yaslarindayken sari sacli mavi gozlu oyuncak bebegini sevmezdi benden guzel diye. Hep ayiciklarla oynardi :) tabi biz gulerdik cocuk diye ama buyudukce de ic guzelligin daha onemli oldugunu dile getirdik hep. O yuzden cocuk da olsa tatli tatli izah etmek lazim diye dusunuyorum. Annesi telefonda bana x boyle boyle soyluyor begenmemis saclarini bebegin diye. Ben de o an geldi aklima soylemis bulundum konus diye.
Cocuklarin bu tarz takilar takmasina da, vucudunda kalici bir degisiklik yapilmasina da karsiyim.
Ancak bu noktada cocugun istek ve iradesine saygi duymali mi? Yoksa o daha cocuk diyip ebeveyn kendi dogru bildigini yapmali mi?
Cocuklarin bu tarz takilar takmasina da, vucudunda kalici bir degisiklik yapilmasina da karsiyim.
Ancak bu noktada cocugun istek ve iradesine saygi duymali mi? Yoksa o daha cocuk diyip ebeveyn kendi dogru bildigini yapmali mi?
Geçen yaz yaşadığım bir şey aklıma geldi. Kulağımı deldirmeye gittim. Çokkkk tatlı bir kız çocuğu geldi anneannesi ile birlikte. Kulağımı deldireceğim dedi. Bir kulağını deldiler. Tabii canı yandı; başladı ağlamaya. Neyse zor bela ikinci kulağını da deldiler. Tabii ki fıstık ağlamaya devam etti. Neyse ayna da küpelerini gösterdiler. Hanımın ağlaması saniyede kesildi. Çok beğendi küpelerini. Güle oynaya da çıktı.
Vallahi ben 6 yaşında falan deldirdim kulağımı. Pişman olmadım. Hatta ikinciyi, üçüncüyü deldirdim. Pişman olacağını sanmıyorum. Küpe pek abartılı değil bence. Benim zamanımda da o yaşlarda kızlarda küpe vardı. Yoksa benim canım çok kıymetlidir. Mümkünatı yok deldirmezdim aksi olsaydı. Oje de sürerdim ki onu da herkes sürerdi. Bunun fazlası olmamalı ama. Yalnız şu anda kızım olsa oje sürsün istemezdim sağlıksız diye. Bir de annesi sizde küpe var mı? Oje sürüyor musunuz? Bunları yapıyorsanız zor ikna edersiniz miniği bunların zararlı olduğuna. Anneler yanlış yapar mı? Hayır. Anne bunları yapıyorsa doğrudur. Onun başı kel mi? Niye yapmasın?şu an beğeneceği kesin :)
ben ileride pişman olmasından korkuyorum,
bir de bu yaşta bir kız çocuğunda küpe, yüzük, kolye vs takılar yakıştıramıyorum ben, onların elleri yüzleri, saçları, doğal haliyle öyle güzel ki, küpe abartılı bir süs olacak sanki...
Vallahi ben 6 yaşında falan deldirdim kulağımı. Pişman olmadım. Hatta ikinciyi, üçüncüyü deldirdim. Pişman olacağını sanmıyorum. Küpe pek abartılı değil bence. Benim zamanımda da o yaşlarda kızlarda küpe vardı. Yoksa benim çok kıymetlidir. Mümkünatı yok deldirmezdim aksi olsaydı. Oje de sürerdim ki onu da herkes sürerdi. Bunun fazlası olmamalı ama. Yalnız şu anda kızım olsa oje sürsün istemezdim sağlıksız diye.
çok teşekkür ederim,
genel bir fikir almak istedim faydalı da oldu, ben hoşlanmıyorum çocukta takıdan, ama çocuğu bu konuda reddetmek ne kadar doğru, o noktada kararsızım işte.
ojeye, parfüme gerekçe açıklamak kolay ama küpe herkeste olunca, bi de ananesi küpeler alınca bende nedenler tıkandı :)
havuz sezonumuz bitsin bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?