5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

25+4 haftalik hamileyim ve 12 kilo aldim..catlak olusmadi henüz ama

olusmamais icinde elimden geleni yapiyorum..

bende 3,5 aylık hamileyim 1,5 kg verdim.henüz kilo almadım insallah 5 ayı atlattıktan sonra alırım.

çilekk catlak olmasın diye ne yapayorsun yada arkadaslar ne yapıyorsunuz

canim hamileligimin 11.haftasindan buyana her sabah dus alip bacaklarima,göbegime ve gögüslerime krem sürüyorum..ayrica gece göbegime bukezde badem yagi sürüyorum..simdiye kadar catlak olusmadi.insl.olmazda.

nasıl bu kadar az kilo alarak 6. aya kadar geldiniz anlatır mısınız lütfen... ben çok korkuyorum fazla kilo alıcam diye... lütfennn biraz anlatır mısınız?

kızlar çatlak oluşmasın diye doktorum bana balmandol diye birşey verdi. içeriğinde badem yağı varmış. ben de 3. aydan beri onu kullanıyorum.

canım günaydın bende 7 ayıma girdim 3 kilo aldım toplamda henüz çatlaklarım yok ama asıl bu aydan itibaren başlıyormuş zaten önlemini almak lazım anlayacağın.

aslında yememde sorun yok sürekli yiyiyorum fakat abur cubur yemedim hiç kuruyemiş falan yeni başladım doktorum dedi diye onuda günde 1 avuç falan yiyiyorum.çok fazla peynir tükettim ve halende yiyiyorum ama sanırım kilo almamamı yürümeye borçluyum günde 1-2 km yürüyorum bebişte iyi maşallah 1-2 hafta önden gidiyor hep.

Ben de günde en az 2-3 km yürüyorum, hatta bazı zamanlar evdeki koşu bandında yürüyüş yapıyorum, karnımı resmen otlarla ve sebze, meyve ile doyuruyorum. sadece haftada bir dondurma yeme izni verdim kendime, bunun dışında kilo yapacak birşeyler hemen hemen hiç yemiyorum ama 5.5 ayda 6 kilo aldım. İşin enteresan kısmı görünürde birşey yok, doktorum da hayret ediyor, karnını saymazsak hiç hamile bir bayan gibi durmuyorsun diye. Şimdiye kadar daha çatlak falan oluşmadı çok şükür, tabi bundan sonra ne olur bilmem. Yalnız ben 2. ayımdan itibaren lierac ın phitolastil diye bir ürününü kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine. onun dışında da sürekli nemlendiriciler sürüyorum, umarım böyle devam eder ama olursa da herşey bebişim için :)

slm,bende 4 uncu ayin icindeyim ve nerdeyse 6 kilo vermisim,dr bebek gayet iyi diyor,sasiyorum nasil besleniyor yavrucak:sm_confused:

ilk 4 ay kilo alımından çok kilo veriliyor arkadaşım endişelenme. bulantılar, iştahsızlık olduğu için.

canlarım bende 12+4 hamişim ortalama 4 kilo aldım.benim cildim çok kuru çatlaklarda oluşmaması için sürekli her gece bazen sabahlarıda bebe yağı sürüyorum karnıma bacaklarıma ve göğüslerime.

ilk 3 ya da 4 ay kilo bile veriyor insan ama 5. ayda bir anda beş kilo aldım ben. şuan ise tam 7 aylık hamileyim ve 14 kilo almış bulunmaktayım
Benim en büyük sorunum hareketsizlikti arkadaşlar sıcaklardan eve kapandım anlayacağınız kedi gibi yatarak geçiriyorum hamileliği, eh bittabii aldım 14 kiloyu da bu şekilde :icecream:
Bu arada 2 tane paralel şekilde minik çatlağım var bu ay oluştu. Çatlaklarda 7. aydan sonra oluşuyo kiminin çok oluyo kiminin ise az, genetik sanırım (bkz. annenizin karnına)
Ama selülit görmemiştim ömrümde onlarda var artık hormonlardan sanırım...

bende yarın 25 haftalık olcam 10 kilo aldım çatlağım yok ama vücudum normal sadece karnım çıktı diğer yerlerimde bişey yok

21 haftalik oldu bebisim hamileligimin basindan beri toplam 7 kilo almisim
ilk 4 ayda 3 kilo almistim ama sonra hizli almaya basladim....

Ben 26 haftalik hamileyim sağlik ocağina gittiğimde 7 kilo almişsin dedi hamilelikten buyana. Ama benim de karnim çok şiş bakalim doğumdan sonra nasil vercez kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…