5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

Ben 28 haftalık hamileyim 7 kilo aldım 50 kiloyla başlamıştım 57 kilo oldum benim biraz kalçam ve göbeğim var doğuma kadar bakalım kaç kilo olacağız

22 haftalığım
55 başladım. şu an 65 im.
ilk üç ay 1-2 kilo almıştım!

ve inanın ki, öyle hamur işi, tatlılar falan yemiyorum.
bünye işte... hamilelikten önce de kilo almaya çok müsaittim, şimdi de öyleyim ne var ki hamilelik öncesi 2 kilo alsam 2 gün dikkat edip veriyordum, şimdi, onların hepsi kalıyor.

23 haftalığım.
55 ile başladım 64 oldum.
Ne fazla ne az normal yiyorum ama işim masa başı
sanırım hareketsizlikten alıyorum.
Çok şükürki bebeğimede gidiyo oda olması gereken kiloda şuan.
Evet emzirince çabuk kilo veriliyomuş,sağlıklı olsunda kızım
kiloları veririm dert etmiyorum...

kızlar ben ilk dört ay hiç kilo almadım 5. aya geçişimde 4 kilo birden aldım, 6. aya girdiğimde toplam 5 kilo falan almıştım

şimdi 35 haftalık gebeyim 10 kilo aldım

son ay çok alınıyor 8. aya kadar dikkat edebildiğiniz kadar edin, çünkü 8. aydan sonra ne kadar dikkat etseniz de kilo alıyorsunuz ve bu kilo alımı sizi şaşkına çeviriyor,

merhaba bende 6 aylık hamileyim ve 1 kilo aldım..çatlakta yok şükür..ama son 3 ay ne olur bilemem..umarım aynen devam eder..
bu arada bebişin kilosu iyi...

maşallah diyorum ve bu suyunsa bebek nerde bebekse su nerde göbeğin çıktımı bari allah allah çok şaşırdım bebişinde iyiymiş ama sen biraz ye bence arkadaşım cokacimcoookboşver kiloyu falan verirsin nasılsa seni duyunca acaba ben patlıcammı doğana kadar diye düşünnüyrum:roflol:

bu arada ben 40 kiloyla hamile kaldım sadece 40 kilo şimdi 22 haftalık hamileyim 49 kilo oldum bebişim 500 gr :ecrin_bebek:ben çok memnunum daha fazla kilo almak istiyorum hayatımda en fazla 42 olmuştum şimdi rekorum 55 inşallah onuda olurumcokacimcoook kilo alıyorum diye en çok sevinen benimdir galibakaydirigubbakcemile3:sm_cool:

hep o anne kilo cetvelinin ortasına göre gidiyorum yani bu gidişe 12 kilo almış olcam .ben hiç dikkat etmiyorum.meyve sebze et ve kalsiyum içeren kaşar beyaz peynir süt alıyorum.hamurişinide çok yedim.bazen isteyerek bazen de mecbur kalarak.28haftada şimdi 8kilo aldım.jhayret ediyorum.nasıl kilo almdımaşırı diye.kimine göre çok ama...

kızlar benden size tavsiye ben de son 1 aya kadar nornal sınırlardaydım ve 14 kilo ile maksimum tamamlarım diyordum ama ne olduysa son 1 ay içinde oldu son aya aman dikkat edin. sonunda 17 kilo ile tamamladım

ben 48le basladim. simdi 25 haftalik hamileyim ve 55 kiloyum. son iki ayda aldim aldiklarimi. ama sanki ne yesem yariyor gibi. bi de isin ilginc tarafi sadece karnima aliyorum. baska yerlerimde cok fark yok. 7 kilo oraya gidemez di mi? hangi aylarda kacar kg almami gerektigine dair bir bilgisi olan var mi?
ya bi de doktorum 60a kadar normal dedi. ben cok gecicem gibi o kiloyu. 15 haftam var ve sadece 5 kg hakkim var(

doktorum da dahil, herkes bol bol yürü diyor ama...
malum kar kış...
hareketi arttırmak için koşu bandı veya eliptik bisiklet almak istiyorum. Acaba hangisini tavsiye edersiniz?? kullananlar var mı? hem bebek olunca da evde spor yapmak daha bir kolay olur sanki?

Ben 19+0 ım 5 kilo almışım çok sinirim bozuk. Ekmek çok yiyorum azaltsam mı acaba. Doktorum kilomu falan ölçmüyor.

kızlarrr bende 21 haftalık hamileyim ve şuana kadar 4 kilo aldım.
ama hangi doğrultuda gitmem gerek bilmiyorum iştahım çok açık değil önceden nasılsa şuanda aynıyım. umarım fazla almadan hamileliği bitiririm aksi taktirde yatma gerekecek. malesef bel fıtığı rahatsızlığım varda

o zaman 49 muşum demekki bak şimdi 52 oldum az kaldı 55 e şimdi 25 haftalığım 60 kilo ile gebeliği sonlardırcam bu gidişle toplam 20 kilo banada yaradı bu hamilelikdelikafadulden

kıslar valla süpersiniz ben ilk hamileliğimde 52 yle hamile kaldım.6.ayımda 7 kilo aldım 9 aylıkken tam 22 kilo almışdım.korkuçtu her yanım selülit olmuşdu.Ama doğumdan 9 ay sonra ayni kiloma geri döndüm ben dahl tanıdığım herkes şok olmuşdu.bence sadece tatlı kilo aldırıyo ve selülit yapıyo kilo verince hiç bişi kalmıyo.Çatlaklar hariç onlar kalıyo...hiç takmayın siz hamilesiniz tabiki alıcaksınız.

Ben 28 haftalık hamileyim 7 kilo aldım 50 kiloyla başlamıştım 57 kilo oldum benim biraz kalçam ve göbeğim var doğuma kadar bakalım kaç kilo olacağız

bende şuan 35haftamdayım ve 62 kilo oldum 7 haftada 5 kilo almışım doktorum çok diyor ama elimde degil alıyorum ne yapabilirim doğuma 5 hafta var bakalım ne kadar olacagım

ayyy kızlar ben 5 ayda 10 kilo aldım :CüvCüv: gün geçtikçe daha çok yemeye başladım allahtan boyum uzun fazla göstermiyom 9. ayda bakalım kaç kilo olcam çok merak ediyom :uhm:

çok şaşırıyorum :1no2:bebeğin sağlıklı olduğuna şükretmiyosunuz da bu çok bencilce bence ayyy şöle oldu ayyy şu kadar aldım 6. aya kadar 2 kilo alımı tıp'da imkansız bişiy o zaman rejim yazıp zayıflamaya çalışıyosunuz ki bebeğin ağırlığı suyu, kordonu bilmem neyi nereye gidiyor, sağlıklı bir hamile değilsiniz o zaman çünkü 6.aydan sonra bebek hızla kilo alıyor haftada 500gr ortalama nereye gidiyor o zaman bu yanlış bilgiler vermeyin bence

bu herkeze göre göre değişiyor tatlım hemen yargılama ben çok mutluyum kilo almaktancokacimcoook bu arada yaşasııııın 53 oldumm:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…