merhaba bende 6 aylık hamileyim ve 1 kilo aldım..çatlakta yok şükür..ama son 3 ay ne olur bilemem..umarım aynen devam eder..
bu arada bebişin kilosu iyi...
bu arada ben 40 kiloyla hamile kaldım sadece 40 kilo şimdi 22 haftalık hamileyim 49 kilo oldum bebişim 500 gr :ecrin_bebek:ben çok memnunum daha fazla kilo almak istiyorum hayatımda en fazla 42 olmuştum şimdi rekorum 55 inşallah onuda olurumcokacimcoook kilo alıyorum diye en çok sevinen benimdir galibakaydirigubbakcemile3:sm_cool:
Ben 28 haftalık hamileyim 7 kilo aldım 50 kiloyla başlamıştım 57 kilo oldum benim biraz kalçam ve göbeğim var doğuma kadar bakalım kaç kilo olacağız
çok şaşırıyorum :1no2:bebeğin sağlıklı olduğuna şükretmiyosunuz da bu çok bencilce bence ayyy şöle oldu ayyy şu kadar aldım 6. aya kadar 2 kilo alımı tıp'da imkansız bişiy o zaman rejim yazıp zayıflamaya çalışıyosunuz ki bebeğin ağırlığı suyu, kordonu bilmem neyi nereye gidiyor, sağlıklı bir hamile değilsiniz o zaman çünkü 6.aydan sonra bebek hızla kilo alıyor haftada 500gr ortalama nereye gidiyor o zaman bu yanlış bilgiler vermeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?