aynen benim de karnim kocaman...
tahminim ben dogum yapana kadar 3-4 kilo daha alirim...
ne kadar da dikkat etsem de elimd edegil
neyse bebisler iyi olsun da biz bi sekilde veririz kilolari....
ben de 7.ayıma girdim yaklaşık 5-6 kilo aldım hayatımda ilk defa 63 kiloyu gördüm..çatlaklarım yok ama selülitim çok fazla tatlıya aşerdiğim için çikolatayı da çok yiyiorum ne olcak halim bilmiyorum bazı zaman psikolojim bozuluyor eski halime dönmek istiyorum diye haykırıyorum..çok şükür ki bebeğimin durumu da gayet iyi..peki kızlar gögüsleriniz ne durumda süt geliyor mu yoksa erken mi daha benimkilerin ucu beyaz beyaz oldu..bazen çok büyüyor bazen de eski haline dönüyor..
merhaba kıslar bende 22 haftaya girdim ve 66 la başladım şuan 69 um herşey iyi gidiyormuş şükür doktor çok memnun benden tabi bende kendimden böyle iyi yani boyumda var benim 182 yim ama umarım hep böyle gider ilk 3 ay 1 kilo aldım sonra her ay 1 kilo böyle gidiyo bakalım çatlakta karnımda yok ama göğüs ve bacaklarımda var malesef beyaz beyaz birde evden dışarı çıkmıyorum pek yürüyüş yapsam çok iyi olucak birde çikolata yiyiyorum hep
ben 16. haftamdayım, hiç kilo almadan tamamlıyoruz 4. ayımızı, bakalım 5. ayda ne olacak,,
arkadaşlar , ilk 4 ay insan iştahsızlık ve bulantıdan kilo bile veriyor diyorsunuz ya, ben gayet iştahlıyım maşallah, ne bulursam yiyorum ama yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum, ben kesin bu ay kilo aldım diye tartıya bir çıkıyorum, tık yok, hep aynı... sıcaklardan yürüyüş falan da yapamıyorum, yatarak geçirdim neredeyse yazı, herlade bir de hareketli olsaydım, ben kesin kilo verirdim,,,
Bende 32 haftalık hamileyim ve 5 kilo aldım sadece biraz göbüşüm var 49 kiloyla kalmıştım ve bebişimde 10 gün önde gidiyor dr.um sadece bebişine almışsın dedi mutluyum bu yüzden. Hamilelikte bünye çok önemli sanırım ben normalde de çok yiyip alamayanlardanım.
24 cı haftamdayım ve 5 kılo almısım .ama bana bakan herkes zayıfladıqımı soylıyor ( hamılelıkden oncede zayıfdım) gobeyımde cok bellı deyıl ama bebısımın kılosu haftama gore qayet guzeldı.
bende15 haftalığım 59 kilo ile hamile kaldım halada aynıyım yani kilo almadım hayret ediyorum normalde biraz dikkat etmesem hemen kilo alırdım şimdi işler tersine döndü halbuki aşermem falanda yok canımın istediğini yiyorum bakalım zaman neyi gösterecek
Arkadaşlar, tebrik ederim hepinizi ne kadar az kilo almışsınız.Kendimden utanıyorum.25+1 hamilyim 12 kg aldım.Çatlağım falan yok görünüyor Tatilde 1 haftada 4 kg aldım
ya yemeyip minnacik cocuk dogurmak mi istiyorsunuz. sutle gidiyor zaten. bosuna eziyet ediyorsunuz kendinize ve bebeginize. catlayana kadar yiyin ama yuruyun.