5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

1 ay kaldı doguma 60 ile hamıle kaldım suAN 80 i ordum 85 le kapatırım heraLde ama çok kilo aldım

31.haftadayım 4 kilo aldım toplamda
Bravo valla :) 31 haftada o kadar az kilo almayi nasil basardin? Eger yanlis anlamazsan gebelik onceki kilon nasildi? Yazabilir misin lutfen. Ben 52 ile hamile kaldim 56 oldum bile :) 20 haftalik ikizlere gebeyim.

Bravo valla :) 31 haftada o kadar az kilo almayi nasil basardin? Eger yanlis anlamazsan gebelik onceki kilon nasildi? Yazabilir misin lutfen. Ben 52 ile hamile kaldim 56 oldum bile :) 20 haftalik ikizlere gebeyim.

Fazla kilolu hamile kaldım başarmak diyemeyeceğim çünkü özel bişey yapöadım aksine sürekli tatlı yedim sadece bende aşırı yeme isteği hiç olmadı
seninde cok değil bence ayda 1 kilo normal diyorlar sende 2 bebiş var birde :)

69la hamile kaldım. 23üncü haftadayız ve 1kilo almışım

yıkıldım yaaaaaaa ben 52 kiloydum şimdi 22 haftalık hamileyim 62 olmuşum bana nolmuş böyle

kızlar bende 75le başladım 3 kilo verdim kusmalardan simdi 22.haftada tekrar 75 oldum.

61 ile başladım 67 olmuşum - 5. aydayım

Kızlar günaydın ben ilk 4 ay cok kustum 3 kilo verdim 75 ile baslamıstım 72 ye düştüm simdi 23. haftadayım yine 75 oldum

valla nasıl kilo almadınız ilginç.ben çok az yiyen birisi olarak nasıl bu kadar şiştim ama ben işim gereği hep oturduğum için galiba kilo aldım

valla nasıl kilo almadınız ilginç.ben çok az yiyen birisi olarak nasıl bu kadar şiştim ama ben işim gereği hep oturduğum için galiba kilo aldım

Al benden de o kadar canım ben bu millete şaşırıyotum walla psikolojim bozulmak üzere... bende çalışıyorum ve sürejkli masa başındayım dengeli besleniyorum ama yok nasıl kilo alıyorum anlam weremedim. 47,5 ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum hiç kusma vs olmadı bende... herkes bana nasıl kilo aldın böyle, ayy çok şişmişsin falan diyor iyice sinirlerim bozuluyor.. doktora en son gittiğimde 23 eylül de 51 kiloydum şimdi 61 kafayı yicem bu millet hiç mi yemiyor nasıl besleniyor anlamadım. artyık diyetisyene gidesim war

sakın diyetisyene gitme boşver.nasılsa bünyemiz kiloya alışık değil ya doğumdan sonra veririz o kiloları

sakın diyetisyene gitme boşver.nasılsa bünyemiz kiloya alışık değil ya doğumdan sonra veririz o kiloları

ewet orası doğru canım benim bünyem kiloya alışkın değil. ben yıllardır 47 yi hiç geçmedim. 45-47 oldum hep.. her istediğimi de yiyordum aynı şekilde yemek düzebim aynı değişik bşy yok.. belki vitaminler etkiliyordur diye düşünüyorum. e boyumda kısa 155 boyum. dolayısıyla çabuk ortaya çıktı. çok şükür çatlamadımda sürekli su içiyorum meyvemi yoğrdumu cevizimi hiç eksik etmem..

kendimi teselli ediyorum "her güzel şeyin bi bedeli var" diyerek. ama insanlar öyle şeyler söylüyorki (yani iş arkadaşlarım) çok kilo aldın çok yiyorsun, bu kadar herşeyden yemene gerek yok çocuk zaten alcağını senden alır senin çok da yemene gerek yok diyorlar. ama zaten çok yemiyorumki gayet yemem gerkenleri yiyorum. hamur işi yemiyorum sadece bazen günde 1 dilim tatlı öğlende yiyorum o kadar..

inanki napcağımı şaşırdım. şirkette bi hamile daha var ve benden 3 hafta önde.. ama hala zayıf küçücük ni karnı war yemiyor mu ne hiç anlayamıyorum... kafayı yicem sonunda

benim yanımda da var biri aramızda 6 hafta var onun karnı çok düz:) salla yemene bak ya kilo alınca nolcakki

benim yanımda da var biri aramızda 6 hafta var onun karnı çok düz:) salla yemene bak ya kilo alınca nolcakki

hahahah onlar dikkat ediyor galiba çok yemiyor sanırım

yiyorum walla napim yemicem desemde tutamıyorum kendimi napim yemezsemde çocuk huysuz olur canının çektiğini ye diolar kimi de herseyi yeme diyor ayy aman ye gitsin

millet bebek yapmak için dünya paralar döküyor biz de ayy kilo almayalımın derdine düşüoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…