- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Bravo valla :) 31 haftada o kadar az kilo almayi nasil basardin? Eger yanlis anlamazsan gebelik onceki kilon nasildi? Yazabilir misin lutfen. Ben 52 ile hamile kaldim 56 oldum bile :) 20 haftalik ikizlere gebeyim.31.haftadayım 4 kilo aldım toplamda
Bravo valla :) 31 haftada o kadar az kilo almayi nasil basardin? Eger yanlis anlamazsan gebelik onceki kilon nasildi? Yazabilir misin lutfen. Ben 52 ile hamile kaldim 56 oldum bile :) 20 haftalik ikizlere gebeyim.
desene ikimizde kıyasıya yarışıyoruz27 haftalık hamileyim. 57 ile hamile kaldım. Şuan 70 kiloyum.
desene ikimizde kıyasıya yarışıyoruz
valla nasıl kilo almadınız ilginç.ben çok az yiyen birisi olarak nasıl bu kadar şiştimama ben işim gereği hep oturduğum için galiba kilo aldım
sakın diyetisyene gitme boşver.nasılsa bünyemiz kiloya alışık değil ya doğumdan sonra veririz o kilolarıAl benden de o kadar canımben bu millete şaşırıyotum walla psikolojim bozulmak üzere... bende çalışıyorum ve sürejkli masa başındayım dengeli besleniyorum ama yok nasıl kilo alıyorum anlam weremedim. 47,5 ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum hiç kusma vs olmadı bende... herkes bana nasıl kilo aldın böyle, ayy çok şişmişsin falan diyor iyice sinirlerim bozuluyor.. doktora en son gittiğimde 23 eylül de 51 kiloydum şimdi 61 kafayı yicem bu millet hiç mi yemiyor nasıl besleniyor anlamadım. artyık diyetisyene gidesim war
sakın diyetisyene gitme boşver.nasılsa bünyemiz kiloya alışık değil ya doğumdan sonra veririz o kiloları
benim yanımda da var biri aramızda 6 hafta var onun karnı çok düz:) salla yemene bak ya kilo alınca nolcakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?