5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

Sena2122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
20
2
3
30
Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...

Aman Allahım durumun içler acısı, sen kendini öldürtmek falan mı istiyorsun.. kendine değilse bile ailenin bu durumları öğrendiğinde ne hal alacaklarını düşün ve bu adamdan kurtul...

korkmana gerek yok o adamdan yanında daha fazla kalırsan kork bence... hay Allah şoktayım ne diyeceğimi bile bilemedim...

Ne yaparım diye gelin tabi buralara...
Şunu yapın diyincede ama beni cok seviyor..ama bana cok deger veriyor.

Arkadaşım hiçmi? kendine saygın yok...sevgilin olcak zattan dayak yiyosun...
Üstüne hala onlasın...
Ailende kızımız üni okuyo diye beklesin dursun...
Kızlar ne yüdüğü belirsiz bi adamdan dayak yemekle meşgul...

aılene daha fazla zarar vermek ıstemıyorsan o adamdan uzak dur ,
hıcbırsey yapamaz merak etme

Ise ondan ayrilmakla baslayabilirsin. .
Gazetenin 3 sayfasindna mi yer almak istiyorsun? Bu insanla ilèrde nasik evlenip bide boyle bi insani baba yapabilirsin?
Insan kelimesi icin ozur dilerim yanlis oldu

kendine guven kendine saygi duy. ..gerekirse ailenle paylas durumu

Uhde Çok teşekkür ederim öncelikle. Uzun zamandan sonra kendimi değerli hissetmeme sebep olduğunuz için. Ben yurtta kalıyordum bu senenin başında erkek arkadaşımın evinde kalmaya başladım bu durumlardan bi habersiz tabikide aileme de söylemedim bunu. Şimdi çıkıp gidersem de kalabileceğim yer yok. Bu sefer okul hayatım biter. Kısacası ben bile bile lades oldum.

Sen de diyorsun ya ailen seni orda okuyo saniyorken senin su durumun.

Yazik bir de farkindasin. Okulu birakmak bile bir secenek olabilir ama bu adamla seviyesiz iliskiyi devam ettirmek asla!.
Malesef bu durumu kabul edebilecek bi babam yok. Babamdan da korkuyorum aslında beni geri tutan biraz da bu..

Okudugun bolumden baska bir bolume yatay gecis imkani yokmu. .
polise gidip sikayet edebilirsin sonrada okul mudurune olayi aciklayabilirsin. .
gerekirse okulda birak git

DARP RAPORU AL VE HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUN DAHA FAZLA BATAĞA BATMADAN KURTUL ONDAN

Zaten dönemin bitmesine az kalmadı mı? Git bir kız arkadaşının yanında kal; 2. dönem için de yurda başvurursun?

Evli degilsin bisey degilsin hala korkuyom deyip sende oturup dayak yiyip napcam diyorsan anca devam et derim okadar bu kafayla daha basina cok seyyyyyy gelir zaten
Yaşadığım duygular bunlardan ibaret değil düşünmem gereken çok fazla şey olduğu için ne yapıcam diyorum kırıcı olmaya çalışıcaksan benim buna ihtiyacım yok büyüklerimden yaşıtlarımdan fikirlere ihtiyacım var insanlar bazen kendilerine yetemeyebiliyor çünkü

ailene karşı vicdan azabın varsa okuluna bakacaksın. sevgiliyken seni öldüresiye döven adam evlendikten sonra öldürür. neyine katlanıyorsun ya da neden korkuyorsun bu kadar. ne demek seni bu halinle kimse almaz. senin aklın başında değil arkadasım. madem yardım istiyorsun fikir soruyorsun cok net AYRIL

Bi kızım var ne zorluklarla büyütüyorum. Ağlamasın üşümesin terlemesin bi lokma daha yesin iyi uyusun diye kırk takla atıyoruz, tüm anneler de böyledir. Anne kılına zarar gelmesin der, hödüğün biri gelir bunları yapar. Yazık değil mi size. Ne işiniz var boyle insanlarla yaa..

çok doğru..

Allah aşkına okulun varken, geleceğin varken, neden bir erkeğin kölesi oluyorsun.. cahilde değilsin nasıl böyle adama kanarsın nasıl geleceğini bitirirsin anlamıyorum...
Akıllı ol biraz, ev arkadaşı arayan kızlar yokmu oralarda onlarla irtibata geç, o adamın yanından kurtul lütfen..

evli değilsin, dayak yiyorsun, adam içki içiyor.
bunun düşünülecek bi tarafı yok.
kendine yazık ediyorsun.
yatmayın şu adamlarla. kendinizi küçük düşürmekten başka bişeye yaramıyor.
ne hakkı var sana bunları yapmaya bi düşün bakalım.

Yav Allah akıl fikir versin yahu kocanda degıl dayak yediğin herif.nıye gozyumuyorsun vur tekmeyi.hayatını düzene sokmak için ne yapman gerekıyorsa onu yap okulunu güzelce bitir.yapmayın ya aile emegı bir kenara atıyorsun kendi emegıne hayatına yazık lütfen ya çok üzülüyorum böyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…