Malesef bu durumu kabul edebilecek bi babam yok. Babamdan da korkuyorum aslında beni geri tutan biraz da bu..Sen de diyorsun ya ailen seni orda okuyo saniyorken senin su durumun.
Yazik bir de farkindasin. Okulu birakmak bile bir secenek olabilir ama bu adamla seviyesiz iliskiyi devam ettirmek asla!.
Uhde Çok teşekkür ederim öncelikle. Uzun zamandan sonra kendimi değerli hissetmeme sebep olduğunuz için. Ben yurtta kalıyordum bu senenin başında erkek arkadaşımın evinde kalmaya başladım bu durumlardan bi habersiz tabikide aileme de söylemedim bunu. Şimdi çıkıp gidersem de kalabileceğim yer yok. Bu sefer okul hayatım biter. Kısacası ben bile bile lades oldum.
Zaten dönemin bitmesine az kalmadı mı? Git bir kız arkadaşının yanında kal; 2. dönem için de yurda başvurursun?Uhde Çok teşekkür ederim öncelikle. Uzun zamandan sonra kendimi değerli hissetmeme sebep olduğunuz için. Ben yurtta kalıyordum bu senenin başında erkek arkadaşımın evinde kalmaya başladım bu durumlardan bi habersiz tabikide aileme de söylemedim bunu. Şimdi çıkıp gidersem de kalabileceğim yer yok. Bu sefer okul hayatım biter. Kısacası ben bile bile lades oldum.
Yaşadığım duygular bunlardan ibaret değil düşünmem gereken çok fazla şey olduğu için ne yapıcam diyorum kırıcı olmaya çalışıcaksan benim buna ihtiyacım yok büyüklerimden yaşıtlarımdan fikirlere ihtiyacım var insanlar bazen kendilerine yetemeyebiliyor çünküEvli degilsin bisey degilsin hala korkuyom deyip sende oturup dayak yiyip napcam diyorsan anca devam et derim okadar bu kafayla daha basina cok seyyyyyy gelir zaten
Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...
Yurda yanlızca yeni seneye başlamadan önce yazın başvuruluyor. Yoksa ilk işim yurttu zaten.Zaten dönemin bitmesine az kalmadı mı? Git bir kız arkadaşının yanında kal; 2. dönem için de yurda başvurursun?
Bi kızım var ne zorluklarla büyütüyorum. Ağlamasın üşümesin terlemesin bi lokma daha yesin iyi uyusun diye kırk takla atıyoruz, tüm anneler de böyledir. Anne kılına zarar gelmesin der, hödüğün biri gelir bunları yapar. Yazık değil mi size. Ne işiniz var boyle insanlarla yaa..
Allah aşkına okulun varken, geleceğin varken, neden bir erkeğin kölesi oluyorsun.. cahilde değilsin nasıl böyle adama kanarsın nasıl geleceğini bitirirsin anlamıyorum...Uhde Çok teşekkür ederim öncelikle. Uzun zamandan sonra kendimi değerli hissetmeme sebep olduğunuz için. Ben yurtta kalıyordum bu senenin başında erkek arkadaşımın evinde kalmaya başladım bu durumlardan bi habersiz tabikide aileme de söylemedim bunu. Şimdi çıkıp gidersem de kalabileceğim yer yok. Bu sefer okul hayatım biter. Kısacası ben bile bile lades oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?