5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

Dövmüş ama ÖZÜR DİLEMİŞ YALVARMIŞ YEMİN ETMİŞ.Olsun affet.Bu çok önemli.zaten affetmişsinAileni de boşver saf saf kızları okul okuyor sanır.Dayağın dibine vurmuş ama sen hala yapacaklarından korkuyorum demişsin.Kork,sin,pısırık kal daha çok dayak yersin.Çünkü elin oğlunun seni dövmeye hakkı var.

Siz dayak yemekten kafayımı bozdunuz...
Karakola gidin darp raporu alın.
O kim oluyor çek git onun yanından
En başından neden onun evine taşındınız.
Hadi taşındınız.. ilk dayakta neden terketmediniz.
Neden niçin soruları için artık çok geç..
Daha fazla geç olmadan o hayvanı terkedin.

Söyleyin ailenize herşeyi bence.. bu pislikten dayak yiyeceğinize babanızdan yersiniz en kötü ama hiç değilse sizi o hayvandan kurtarır..

Ayrıca çok merak ettim aileniz bulunduğunuz yere hiç mi gelmiyor. Ne biliym kaldığın yurda bi götür bizi demiyor mu hiç? Nasıl cesaret ettiniz onlardan habersiz ewe çıkmaya?

Sizi hiç yanlış anlamadım ben.
Genellemelerdi onlar üniversite okuduğunu zannedenlere. Diğerleri de direk size söylediklerim.
Siz anladığım kadarıyla sevgilinizle aynı evde yaşıyorsunuz.
Şiddet görüyorsunuz ve babanızın korkusundan şikayetçi bile olamıyorsunuz.
Zamanlamanız yanlış çünkü bunları yaşamak için çok erken.
Size olan kızgınlığım anne yüreğimden.
Haddim değil belki ama annenizin yerine koydum kendimi.
Bütün bunları duysaydı yine sizi bağrına basardı ama siz onun bütün hayallerini yerle bir ediyorsunuz şu anda.
O sizinle kızım üniversite okuyor diye gururlanırken, siz kendinize yapılabilecek en büyük kötülüğü yapıyorsunuz.

bahanem falan yok bugun ailemin yanına dönüyorum. yanımdaki şahısa da kendimi yeterince belli ettim zaten.

bahanem falan yok bugun ailemin yanına dönüyorum. yanımdaki şahısa da kendimi yeterince belli ettim zaten.

iyi bari keşke buraya konu açmadan sana uygulanan şiddetin sayısı biri geçmeden bu kararı verseydin.

bir kızım var daha çok küçük 10 aylık inan onun yerine koydum seni içim acıdı.biz sizleri öyle zorluklarla büyütüyoruz ki lütfen en azından annelerinizin hatrı için kendinize değer verin.

Alın size yine hayatını çıkmaza sokan bir genç kızımız, kimsenin kimseye vurma hiç bir koşulda kabul edilemez.Lütfen kendinize çeki düzen veriniz.Bir defa yapan her zaman yapar, ailenizin sizi okumaya mı dayak yemeyemi gönderdi.

yani 5-6 kez yüzün gözün morarana kadar dayak yemişsin.
hala ne yapacağını bilmiyorsun, ayrılmaktan korkuyorsun.
korkunun ecele faydası yok.
böyle devam edersen kolunu bacağını da kırar, adli bir vakaya karışırsın zaten ailenin bir şekilde haberi olur.

bir çok kadın 1 tokat için eşlerini boşarken tekme tokat dayak yiyip "sevgili"sini bırakamayanları anlayamıyorum.

bu konuyu tavsiye için açtıysan sana verilecek tavsiye belli.
3 kuruş etmeyecek adamlara kendinizi kullandırtmayın, ne sevgi anlamında, ne cinsel anlamda, sözlü ya da fiziksel şiddete maruz bırakmayın kendinizi.

yazık ailelerin emeklerine gerçekten.

Malesef bu durumu kabul edebilecek bi babam yok. Babamdan da korkuyorum aslında beni geri tutan biraz da bu..
Babanla ne ilgisi var olayın anlamadım. Bakire olmadığını mı biliyor baban sanki. Hayatını mahvediyosun farkında mısın. Bu adam hep böyle olacak. Evlendikten sonra değişir sanma

ben gerçekten burda ayrılma kararını veremicek kadar aşık olsaydım ki bu durumda kimde aşk kalır bilmiyorum buraya yazmazdım. inanın. ben bunu yazdığım için bana cephe alınmasını istemiyorum. evet çok yanlış yaptım çok büyük hatalar yaptım. ama dönmeye çalışıyorum. şimdi istanbula döndüğümde anneme nasıl anlatıcağımı bilmiyorum.. annem her türlü fedakarlığı yaptı bu zamana kadar bizim için yeri geldi tuvalet bile temizledi. bilmiyorum ya kendime şuan her türlü hakareti etmek istiyorum.. yerin dibine girmek istiyorum...

neden dönüyorsun peki?
okulu mu bırakıyorsun anlamadım?

elin yüzün morluk içinde demiştin geçti mi onlar?

yarin yine icki icecek yine dayak yiyeceksin ve yine ozur diliyip kendini affettirmeye caliscak..ve sana soyleyim mi ileri seviyesini..daha sonra karsina gecip biz beraberken baskalariyla beraber olmadigini nerden bileyim diye ustune yurumeye kalkicak..
ne zamana kadar gider bu boyle sence? Tamam hata yapmissin ama duzeltilmeyecek bisey degil.Ayril o adamdan okulunu dondurup ailenin yanina don bi sureligine.babandan cekiniyorsun ama anne yuregi evladina kiyamaz..bu sure zarfinda kesinlikle gorusme onunla,unuttur kendini..sonra kaldigin yerden devam edersin okumaya madem o adamdan ve yapabileceklerinden korkuyorsun..1 sene ders yili kaybet su dengesizin yaninda tedirgin yasayip dayak yiyene kadar..
lutfen kendine bu muameleyi yaptirma..

Yurda geri dön.O hayvandan uzaklaş.Sakın korkma arkadaşlarınla birlikte ol, onlara durumunu anlat.
Bu hatalarından ders çıkarmak zorundasın.Sen degerlisin ve canının kıymetini bil.

Yerin dibine girseniz ya kendinizi öldürseniz ya da buna benzer bişey yapsanız..
Bu sadece etrafınızdakileri üzmekten başka bi işe yaramaz.
Hata hatayla telafi edilemez.
Size cephe almamız çok normal değil mi.
Hele bir de şu yazdığınızdan sonra..
Evlatları, ailesi için tuvalet temizleyebilen bir anneniz var sizin.
Bundan sonra sizin kendinize gelip okulunuzdan başka birşey düşünmemeniz lazım.
Ailenizin yüzünü güldürün.
Hataydı pişmanım deyin bundan sonra da kendinize çeki düzen verin. Olanları da unutun.

Kendimi öldürebilirim diyorsunuz ama o adam bosuntusunun yapacaklarından korkuyorsunuz. En fazla ne yapabilir ki.

Neden korkuyorsunuz, ayrılmanıza karşı mı geliyor ?
Toparlanın, kendinize azıcık saygınız varsa, onur önemliyse sizin için kurtarın kendinizi bu adamdan.

....

Aynı evde mi yaşıyorsunuz ? Sizi ilk tanıdığında bakire değildiniz, o buna taş kafasıyla önem verseydi sizinle birlikte olmazdı. Bunu kullanmak için devam etmiş zavallı beş para etmez o adam ve onun gibi diğer kendini adam sana kişiler. Guçleri ancak bir kadına yeter.

neden dönüyorsun peki?
okulu mu bırakıyorsun anlamadım?

elin yüzün morluk içinde demiştin geçti mi onlar?

ben şuanda ygs ye tekrar hazırlanıyorum biyoloji okuyorum 2.sınıfım edirnede. ve bu kararımı daha önce bana yaşattığı olay dan sonra aldım. erkek arkadaşıma da biyoloji de iş imkanı yok çok kötü iki yıl sağlık okurum vs dedm. annemlere de söyledim o zaman. kararıma saygı duydular. ama bu bölüme de ygs sonucu açıklanmadan bırakma dediler. bu olayı yaşayalı 3-4 gün oldu kolum kabuk tuttu burnumda kanamıyo sadece çenemde morluk var onuda fondötenle kapatırım artık napıyım ????

Ailenizin yanına diye dönüyorsunuz ? Okulu mu bırakıyorsunuz?

hala o herifle berabersen senin canın dayak istiyordur!

canının, onurunun kıymetini bil ve kendine gel!

Elin eşşooğlusu gelip senin ağzını burnunu dağıtacak sen hala yok öyle yok böyle. Keşke babadan yesen o dayağı hatta git anlat babandan ye o dayağı nefsin torpulensin madem dayağın dibine vurmuşsun. Ara tatil bitince gitmeyesin yine elin eşşoģlusuna baba dayagi seni nefsini kendine getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…