- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Dövmüş ama ÖZÜR DİLEMİŞ YALVARMIŞ YEMİN ETMİŞ.Olsun affet.Bu çok önemli.zaten affetmişsinAileni de boşver saf saf kızları okul okuyor sanır.Dayağın dibine vurmuş ama sen hala yapacaklarından korkuyorum demişsin.Kork,sin,pısırık kal daha çok dayak yersin.Çünkü elin oğlunun seni dövmeye hakkı var.Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...
siz beni yanlış anladınız galiba ben burda içip içip eğlenmiyorum. ikincisi sizin şuan örnek olarak yazdığınız insan tiplerinin benimle çokta alakası yok. ben bu yaşadıklarımı zevk olsun diye yapıp yaşamadım aptallıktan ve saflıktan. içmedim de her gün başka biriyle de birlikte olmadım. Sadece yanlış zamanda yanlış insanlara güvendim teşekkürler yine de
bir kız nasıl sevgilisi olacak adamdan dayaklar yiyip de susabilir anlamıyorum.hem de okuyan bilinçli bir insan.bazen acaba insanlar başlarına gelenleri kendi elleriyle mi hazırlıyo acaba diye düşünüyorum.
konu sahibinin ayrıl cevaplarına bile ek bir bahanesi var.
nasıl bir belirginlik sömestır boyunca mı sürecek bir belirginlik ;/bahanem falan yok bugun ailemin yanına dönüyorum. yanımdaki şahısa da kendimi yeterince belli ettim zaten.
bahanem falan yok bugun ailemin yanına dönüyorum. yanımdaki şahısa da kendimi yeterince belli ettim zaten.
Babanla ne ilgisi var olayın anlamadım. Bakire olmadığını mı biliyor baban sanki. Hayatını mahvediyosun farkında mısın. Bu adam hep böyle olacak. Evlendikten sonra değişir sanmaMalesef bu durumu kabul edebilecek bi babam yok. Babamdan da korkuyorum aslında beni geri tutan biraz da bu..
Sizi hiç yanlış anlamadım ben.
Genellemelerdi onlar üniversite okuduğunu zannedenlere. Diğerleri de direk size söylediklerim.
Siz anladığım kadarıyla sevgilinizle aynı evde yaşıyorsunuz.
Şiddet görüyorsunuz ve babanızın korkusundan şikayetçi bile olamıyorsunuz.
Zamanlamanız yanlış çünkü bunları yaşamak için çok erken.
Size olan kızgınlığım anne yüreğimden.
Haddim değil belki ama annenizin yerine koydum kendimi.
Bütün bunları duysaydı yine sizi bağrına basardı ama siz onun bütün hayallerini yerle bir ediyorsunuz şu anda.
O sizinle kızım üniversite okuyor diye gururlanırken, siz kendinize yapılabilecek en büyük kötülüğü yapıyorsunuz.
ben gerçekten burda ayrılma kararını veremicek kadar aşık olsaydım ki bu durumda kimde aşk kalır bilmiyorum buraya yazmazdım. inanın. ben bunu yazdığım için bana cephe alınmasını istemiyorum. evet çok yanlış yaptım çok büyük hatalar yaptım. ama dönmeye çalışıyorum. şimdi istanbula döndüğümde anneme nasıl anlatıcağımı bilmiyorum.. annem her türlü fedakarlığı yaptı bu zamana kadar bizim için yeri geldi tuvalet bile temizledi. bilmiyorum ya kendime şuan her türlü hakareti etmek istiyorum.. yerin dibine girmek istiyorum...
ben gerçekten burda ayrılma kararını veremicek kadar aşık olsaydım ki bu durumda kimde aşk kalır bilmiyorum buraya yazmazdım. inanın. ben bunu yazdığım için bana cephe alınmasını istemiyorum. evet çok yanlış yaptım çok büyük hatalar yaptım. ama dönmeye çalışıyorum. şimdi istanbula döndüğümde anneme nasıl anlatıcağımı bilmiyorum.. annem her türlü fedakarlığı yaptı bu zamana kadar bizim için yeri geldi tuvalet bile temizledi. bilmiyorum ya kendime şuan her türlü hakareti etmek istiyorum.. yerin dibine girmek istiyorum...
neden dönüyorsun peki?
okulu mu bırakıyorsun anlamadım?
elin yüzün morluk içinde demiştin geçti mi onlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?