Ben o hastaneyi çok geç duydum hep novafertile gittim pişmanım medova nasıl sizceKonya da medova hastanesinde
Ben doktorundan memnunum 2 doktor var tüp bebekle ben Fuat demire gidiyorum sadece çok yoğunBen o hastaneyi çok geç duydum hep novafertile gittim pişmanım medova nasıl sizce
Bilmiyorum ki benimki 3-4 dakika içinde çıktı ama atın belki yorumlarlarBenim testimde 3 saat sonra ikinci çizgi çıkmış kuruma çizgisidr ve dikkate almamalıyım değil mi
Amin çok teşekkür ederizzzz. Kaçıncı günde öğrendinizKizlar haziranda transfer oldu gebeyim rabbim sizlere hayirlisini nasip etsin insallah
Ben 6.gunumde erken gebelik testinde ogrendimAmin çok teşekkür ederizzzz. Kaçıncı günde öğrendiniz
Bende bugün kaset test yaptım sabah belli belirsiz çok hafif silik çizgi çıktı zor gözüküyordu ama şu an strese girdim yoksa diye herkes kan verme diyor gününü bekle diyor keşke yapmasaydım testiBen 6.gunumde erken gebelik testinde ogrendim
Aaa benimde oyleydi belli belirsizBende bugün kaset test yaptım sabah belli belirsiz çok hafif silik çizgi çıktı zor gözüküyordu ama şu an strese girdim yoksa diye herkes kan verme diyor gününü bekle diyor keşke yapmasaydım testi
Laboquick yanıltmıyor var Allahın izniyle hayırlı olsun çok küçük değeri bile yakalayan bir test çok kullanmıştım önceden bende. Kan testi ile teyit edin bence Sağlıkla gelsin Allah analı babalı büyütsünYok saymadım transferi benim 13.30 da gerçekleşti ailik çıktı bilmiyorum var mı sizce ilk 5 dakika da çıktı ama off çok karmaşığım çok silik ama ilk defa yaşıyorum
Görebildiniz mi resimde teşekkür ederim inşallah vardır. Eşimle iyice konuştuk bu bile strese aoktuğu için 3 gün kaldı kana yükselecek mi stresine girmeyip gününde verelim dedikLaboquick yanıltmıyor var Allahın izniyle hayırlı olsun çok küçük değeri bile yakalayan bir test çok kullanmıştım önceden bende. Kan testi ile teyit edin bence Sağlıkla gelsin Allah analı babalı büyütsün
Gerçekten mi çok mutlu oldum eşim sabah gördü kuruyunca o siliklik çok gitti üzüldüm. Hatta dedim ki sonra önemli olan zaten 5 dakika da çıkması kuruması değilAaa benimde oyleydi belli belirsiz
Eşim daha neler gebe diilsin demisti
Hergun yeniledim sabah ilk idrarla daha da belirginlesti
Evet canım gördüm resimde gözükenden daha nettir gözle bakıldığında nasıl için rahat ederse öyle yap ben sabırsızdım o yüzden hemen kana yönlendirdimGörebildiniz mi resimde teşekkür ederim inşallah vardır. Eşimle iyice konuştuk bu bile strese aoktuğu için 3 gün kaldı kana yükselecek mi stresine girmeyip gününde verelim dedik
Benimde gitmisti hic oyle dusunme her sabah yap.yine senGerçekten mi çok mutlu oldum eşim sabah gördü kuruyunca o siliklik çok gitti üzüldüm. Hatta dedim ki sonra önemli olan zaten 5 dakika da çıkması kuruması değil
Ohhh içim çok rahatladı sağolun Allah razı olsun gerçektenBenimde gitmisti hic oyle dusunme her sabah yap.yine sen
Senden de canim benimOhhh içim çok rahatladı sağolun Allah razı olsun gerçekten
Kızlar benim 1 saatir belim adet olmuşum gibi ağrıyor normal mi iyi bir Şey mi
Ya hayırlı olsunnnnBen dayanamayıp test yaptım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?