5 ağustosta transfer olanlar birlikte bekleyelim.

Amin inşallah. Güzel habere okdr ihtiyacımız var ki bütün hayatımız çok güzel değişecek

Ya evet bende uzanmaya çalışıyorum bazen kalkıp hafif yürüyorum çok sıkıldım bunaldım zaman hiç geçmiyo umarım bu diğerleri gibi olmsuz olmaz o güzel haberi alırsınız inşallah

Beklemek zor sürekli ağlama atağı geçiriyorum ben ya bir de kaşık ağrım ara sıra yokluyor ve batma da oluyor . Hafif göğüs hassasiyetim var
Benimde aynısı dün akşam ağlama isteği geldi tutamadım kendimi inşallah olumlu olur da bu sefer mutluluktan ağlarız

Kızlar az önce bi sancı karnıma girdi bütün rahmimde bi ağrı hissetim ve sonra geçti bu ne şimdi adet ağrısı gibi değil di ama şimdi geçti

Ya evet bende uzanmaya çalışıyorum bazen kalkıp hafif yürüyorum çok sıkıldım bunaldım zaman hiç geçmiyo umarım bu diğerleri gibi olmsuz olmaz o güzel haberi alırsınız inşallah
Teşekkür ederim inşallah zaman kolaylıkla geçer siz de iyi haberler alırsınız

Evet devamlı ağrı olunca yatıp sıkılıyorum kalkıyorum bende. Kaç defa opu oldun bu 4. Deneme hepsi tek doplamada oluşan embriyolarmı? Doktor neden tutmadığıyla ilgili bişey dedi mi?
Hayır 3 ayrı tedavi sonucu empriyo 1. Kalite deniyordu ama negatif oldu hep en son hormon yetersiz geliyo tutunmuyo deyip iğne ekledi açıklama yok başka nasip diyorlar

Hayır 3 ayrı tedavi sonucu empriyo 1. Kalite deniyordu ama negatif oldu hep en son hormon yetersiz geliyo tutunmuyo deyip iğne ekledi açıklama yok başka nasip diyorlar

Bu sefer inşallah tutar yaa doktorlarda olmayınca açıklayamıyorlar zaten. Rabbim imtihanı verenlerden eylesin müjdelendirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…