- 20 Temmuz 2024
- 411
- 233
- 23
- 32
Evet biraz öyle oluyor bende olup olmadık şeylere ağlıyorum sürekli birden orada yoklar diye ağlamaya başlıyorum falan. Sorunum yok ama ister istemez buna odaklanınca öyle oluyor. Umarım alacağımız bu mutlu haber bütün bunlara değecek
Ya evet bende uzanmaya çalışıyorum bazen kalkıp hafif yürüyorum çok sıkıldım bunaldım zaman hiç geçmiyo umarım bu diğerleri gibi olmsuz olmaz o güzel haberi alırsınız inşallahAyakta kalınca ağrı oluyo ilaçların etkisiyle oluyormuş kaslar yumusadığı için baskı olunca ağrıya dönüşüyo sanırm yatmak da çok sıkıcı 6. Gün oldu beklemek zor benm 4. Denemem olduğu için heyecan kalmadı hiç bişey hissetmeden öylesine sürecin bitmesini bekliyorum
Benimde aynısı dün akşam ağlama isteği geldi tutamadım kendimi inşallah olumlu olur da bu sefer mutluluktan ağlarızBeklemek zor sürekli ağlama atağı geçiriyorum ben ya bir de kaşık ağrım ara sıra yokluyor ve batma da oluyor . Hafif göğüs hassasiyetim var
Ayyy inşallahBenimde aynısı dün akşam ağlama isteği geldi tutamadım kendimi inşallah olumlu olur da bu sefer mutluluktan ağlarız
Geçiyorsa bence yerleşiyordur inşallahKızlar az önce bi sancı karnıma girdi bütün rahmimde bi ağrı hissetim ve sonra geçti bu ne şimdi adet ağrısı gibi değil di ama şimdi geçti
Teşekkür ederim inşallah zaman kolaylıkla geçer siz de iyi haberler alırsınızYa evet bende uzanmaya çalışıyorum bazen kalkıp hafif yürüyorum çok sıkıldım bunaldım zaman hiç geçmiyo umarım bu diğerleri gibi olmsuz olmaz o güzel haberi alırsınız inşallah
Öyle mi yiaaaaGeçiyorsa bence yerleşiyordur inşallah
Umarım bence pozitif düşünelim hep pozitif olsunÖyle mi yiaaaaumarım dediğiniz gibidir ben biraz fazla panik oldum bişi mi oldu acaba diye
Kahverengi veya pembeyse yerleşme kanaması olabilirKızlar benim bugün çok çok az sürüntü kan geldi. Çamaşırıma çok azıcık bulaşmış
Yerleşme kanaması herhalde bilemedim kiKızlar benim bugün çok çok az sürüntü kan geldi. Çamaşırıma çok azıcık bulaşmış
Kahverengi veya pembeyse yerleşme kanaması olabilir
Yerleşme kanaması olabilirPembeydi ama o kadar azdı ki bilemedim de yaa
Hayır 3 ayrı tedavi sonucu empriyo 1. Kalite deniyordu ama negatif oldu hep en son hormon yetersiz geliyo tutunmuyo deyip iğne ekledi açıklama yok başka nasip diyorlarEvet devamlı ağrı olunca yatıp sıkılıyorum kalkıyorum bende. Kaç defa opu oldun bu 4. Deneme hepsi tek doplamada oluşan embriyolarmı? Doktor neden tutmadığıyla ilgili bişey dedi mi?
Ya umarım bu denemenizde pozitif sonucu alırsınız. Rabbim hepimize evlat nasip etsinHayır 3 ayrı tedavi sonucu empriyo 1. Kalite deniyordu ama negatif oldu hep en son hormon yetersiz geliyo tutunmuyo deyip iğne ekledi açıklama yok başka nasip diyorlar
Hayır 3 ayrı tedavi sonucu empriyo 1. Kalite deniyordu ama negatif oldu hep en son hormon yetersiz geliyo tutunmuyo deyip iğne ekledi açıklama yok başka nasip diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?