Merhaba aynı gün transferden olmuşuz süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim sanki regli olacakmışım gibi ağrılarım var ve reglıme 4 gün var inşallah olmam çok tedirginim bugun aşırı derecede başım ağrıyorEvet. Rabbim emeklerimizi karşılığını verir inşallah
Benim başından beri vardı ağrım bugün midem ağrıdı biraz ve belli belirsiz göğüs hassasiyetim. Korkmayın eğer dondurulmuşsa zaten ilaçlar reglimizi bastırıyorMerhaba aynı gün transferden olmuşuz süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim sanki regli olacakmışım gibi ağrılarım var ve reglıme 4 gün var inşallah olmam çok tedirginim bugun aşırı derecede başım ağrıyor
Merhaba aynı gün transferden olmuşuz süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim sanki regli olacakmışım gibi ağrılarım var ve reglıme 4 gün var inşallah olmam çok tedirginim bugun aşırı derecede başım ağrıyor
Amin inşaaAmin herkes için hayırlısı olsun inşallah
Benım dondurulmuş değil direk transferdi umarım olmam bilmiyorum çok stres yaptımBenim başından beri vardı ağrım bugün midem ağrıdı biraz ve belli belirsiz göğüs hassasiyetim. Korkmayın eğer dondurulmuşsa zaten ilaçlar reglimizi bastırıyor
İnşallah olmayız reglide mutlu habere ulaşırızMerhaba cnm benim emriyolarım 3.gündü.. benimde reglime 5 gün var. Adet ağrısı hep vardı ilk günden beri ama bazen hafifliyor. Dün çok az sürüntü şeklinde kan geldi. Kabızlığım bugğn daha iyi ilaç aldım onun için çünkü çok kötüydü. Onun haricinde pek bişeyim yok. Bel ağrısı baş ağrısı benim rutin hayatımda varolduğu için hiç anlamıyorum
Ay umarım her şey gönlünüzce olur. Bende yapıyorum ister istemez insanın elinde değil bugün mesela kaşık batmam ve ağrım daha az oldu üzüldüm hala üzgünüm bilmiyorumAmin inşaa
Benım dondurulmuş değil direk transferdi umarım olmam bilmiyorum çok stres yaptım
Evet anlıyorum ıkı gun önce bende de hiçbişey yoktu bnde aşırı endişelenmiştim ama sonra anladım gelip gidiyor ağrılar hoş normal mı onuda bilmiyoruz ama inşallah normaldir ne diyelimAy umarım her şey gönlünüzce olur. Bende yapıyorum ister istemez insanın elinde değil bugün mesela kaşık batmam ve ağrım daha az oldu üzüldüm hala üzgünüm bilmiyorum
Evet aynen öyle ben sürekli ağlıyorum çok saçma şeylere bile gerçekten zor ama inşallah değecekEvet anlıyorum ıkı gun önce bende de hiçbişey yoktu bnde aşırı endişelenmiştim ama sonra anladım gelip gidiyor ağrılar hoş normal mı onuda bilmiyoruz ama inşallah normaldir ne diyelimüzülmeyin diyoruz hepte birbirimize ama elimizde olmuyor işte umut ediyoruz bişeyler için uğraşıyoruz en ufak bişey nile aşırı derecede etkiliyor bizi
Allahım lütfenn Aminn inşallahhEvet aynen öyle ben sürekli ağlıyorum çok saçma şeylere bile gerçekten zor ama inşallah değecek
İnşallah olmayız reglide mutlu habere ulaşırızbenim hiç kan veya lekelenmem olmadı göğüs hassasiyetıde hissetmiyorum sadece karın ve bal arısı ara ara kasık ağrısı oluyor . Bugun bi ara çok acayip üşüdüm bu havada yarım saat geçmeden aşırı şekilde terlemeye başladım nasıl bi süreçmiş bu yaa
Ozaman hiçbişeyi tutunmaya bağlamamak gerekiyor herşey ilaçlardan oluyormuşHihihi hormanlardan işte bacımmmlekelenme zaten kesin bir belirti değil. Göğüs ağrısıda genelde çatlatma iğnesi kullananlarda oluyor.. kasık ağrısı progesterondan eminim çünkü transfer öncesinde başladı ben asla belirti bulamıyorum yaa. Tabiki umut hep var zamanı geldiyse emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah
Ozaman hiçbişeyi tutunmaya bağlamamak gerekiyor herşey ilaçlardan oluyormuşAllahım sonumuzu hayretsin inşallah
Ozaman hiçbişeyi tutunmaya bağlamamak gerekiyor herşey ilaçlardan oluyormuşAllahım sonumuzu hayretsin inşallah
Evet onlar için hamile kalmak çok kolay keşke bizde onlardan olsaydık ama bunada şükür neyseki tedavimiz yolumuz var inşallah bizde kısa zamanda güzel sonuçlara ulaşırız bu çektiğimiz çileler unuturuzAy evet yaa normal yolla hamile kalanlar asla bunları yaşamıyor eminim adet günleri geçiyor hala daha test yapana kadar anlamıyorlarr
Evet onlar için hamile kalmak çok kolay keşke bizde onlardan olsaydık ama bunada şükür neyseki tedavimiz yolumuz var inşallah bizde kısa zamanda güzel sonuçlara ulaşırız bu çektiğimiz çileler unuturuz
Günaydın ben bugunde şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım ve sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum siz nasılsınızAmin canım inşallah biz de kıymet bilen ailelerden oluruz böylece belkide. Herşeyin sebebi vardır sonuçta
Benim göğüs hassasiyetim var daha belirginleştiGünaydın ben bugunde şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım ve sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum siz nasılsınız
Dokununca mı agrıyor hanı yada acıyor bn göğüs hassasıyeti yaşamıyorum zaten normal regli donemlerimdede yaşamam anormal mi bilmiyorumBenim göğüs hassasiyetim var daha belirginleşti
Günaydın ben bugunde şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım ve sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum siz nasılsınız
Evet bugün biraz hareket edince de ağrıyor ben yaşıyordum ama bu kadar hafif değildi regli zamanıDokununca mı agrıyor hanı yada acıyor bn göğüs hassasıyeti yaşamıyorum zaten normal regli donemlerimdede yaşamam anormal mi bilmiyorum
Ya acaba neye göre tek veya çift embriyo oluyorAyyyy inşallahbana çift embriyo nakledildi sizin ki de çift yoksa tek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?