O bende de akıntı yok ama sancı bende de öncesinde başlamıştı o bugün batmalar hissetim ama sanki gün gün biraz azalıyor mu akşam mı artıyor bilemedimYok canım çok az sarı bir akıntı geldi bugün sadece.. kasık ağrısı var oda transferden önce başladı progestan iğneyle birlikte hala devam ediyor bazen artıp azalıyor hareket etmeye bağlı
O bende de akıntı yok ama sancı bende de öncesinde başlamıştı o bugün batmalar hissetim ama sanki gün gün biraz azalıyor mu akşam mı artıyor bilemedim
Aynen bende fark edemedim bu yüzden herhaldeValla ne azaldı ne arttı odaklanınca ağrıya daha çok hissediyorum bişeye dalınca hiç hissetmiyorum
benim bugün sol kasığıma ani bir sancı saplandı beş dk sonra geçti ama belirt mi bilmiyorum ya belirti aramicam diyorum ama duramıyorum daKızlar var mı belirtiniz. Benim bugün hafiften göğüs hassasiyetim başladı ama regli öncesi de başlardı
Bende öyleyim sancı giriyor üzülüyorum acaba olmadı mı diye sonra girmeyi bırakıyor ya yerleşmiyor mu diyip geri üzülüyorum tuhaf bir his çok duygu karmaşası yaşıyorumbenim bugün sol kasığıma ani bir sancı saplandı beş dk sonra geçti ama belirt mi bilmiyorum ya belirti aramicam diyorum ama duramıyorum da
evet zorlu süreç bu beklemek belirti olsa acaba ilaçtan mı ağrı olsa adet ağrısı mı hiç belirti olmasa tutmadı mı..ama geçecek hepsi nihayetinde kolaylıklar diliyorum sana daBende öyleyim sancı giriyor üzülüyorum acaba olmadı mı diye sonra girmeyi bırakıyor ya yerleşmiyor mu diyip geri üzülüyorum tuhaf bir his çok duygu karmaşası yaşıyorum
Beklemek zor sürekli ağlama atağı geçiriyorum ben ya bir de kaşık ağrım ara sıra yokluyor ve batma da oluyor . Hafif göğüs hassasiyetim varNasıl gidiyo hanımlar durumlar nasıl
Benim iki embriyom vardı biri 5AA iyi kalite demişlerdi zaten diğeri orta dediler ama söylemesinler kalitesiniKızlar merhaba bugün embriyolog arayıp 3. Güne 2 embriyo 8 hücreli 850 kalite olduğunu ve iyi olduğunu söyledi sizde durumlar nasıldı
Daha beklemedeyim evet 5. Gündü 3. Güne ulaşan 3 tane vardı ama garanti olsun diye 5. Güne tamamlayalım demişlerdi o zaman. Transfer günü hariç 5. Günüm umarım bebeklerim benimledir tutunmuşlardırSizin 5. Gün müydü tuttu mu peki
Sizinkileri 3. Gün mü dondurmayı düşünüyorlarİnşallahumarım sizinledir 
Beklemek zor sürekli ağlama atağı geçiriyorum ben ya bir de kaşık ağrım ara sıra yokluyor ve batma da oluyor . Hafif göğüs hassasiyetim var
Ne güzel fazla yumurtanız kalmış benim maalesef kalmadığından bu yolu seçtiler ve ikisini transfer ettilerBugün Opudan sonra 3. Gündü 2 embriyo çok iyi kalitede olduğu için dondurduk dediler Salı günü de 5. Güne ulaşanlar için arayıp bilgi verecekler
Evet biraz öyle oluyor bende olup olmadık şeylere ağlıyorum sürekli birden orada yoklar diye ağlamaya başlıyorum falan. Sorunum yok ama ister istemez buna odaklanınca öyle oluyor. Umarım alacağımız bu mutlu haber bütün bunlara değecekBende sürekli ağlıyorum ya stres yapma dedikçe stres oluyorum. Ailevi sorunlarım çok var düşünmeden edemiyorum asla kafamı dağıtamıyorum. Olumsuzu düşünürken buluyorum kendimi devamlı
Ayakta kalınca ağrı oluyo ilaçların etkisiyle oluyormuş kaslar yumusadığı için baskı olunca ağrıya dönüşüyo sanırm yatmak da çok sıkıcı 6. Gün oldu beklemek zor benm 4. Denemem olduğu için heyecan kalmadı hiç bişey hissetmeden öylesine sürecin bitmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?