Lazeri bilemem de ben ağda zamanla sarkmaya yol açıyor diye biliyorum
Bunun en kolay çözümü bence epilasyon
Ben şahsen ufak çıkanlara bile tahammül edemiyorum
Haftada bir mutlaka yaparım
Hem elinin altında istersen 3 günde de yaparsın her gün de
Hem de bir kez satın aldı mı bedava
ya epilasyon aletim var ama ben genital bölgeden müzdaribim oralar alınmazki epilatörlebacak fln halledilirde
Biliyorum çılgınca gelecek ama ben orayı da onunla alıyorum
Kabul ilkinde çok acıtıyor yalan değil
Ama alıştın mı o kadar rahat ki ya
Ne kuaföre gitmeye gerek var ne başka şeylere
ayyyyy yaaa kapar götürür valla o alet korkarım ben keşke yapabilsem:s
merak ettim ilk defa duyuyorum bahsettiğiniz rahatsızlığı bakayım bi neymiş:26:
hayır canım ilk seansda hepsi dökülmüyor
offf yaaaa tek ümidim oydu
hangi rahatsızlık yaaaaahastalıkmı benim ki anlamadım tüylerim erken çıkıyo sadece
İlk seanstan yaklaşık 2 hafta sonra dökülmeye başlıyor. Duşa girdiğinde de keselersen daha çabuk dökülülür.
Benim öyle olmuştu ondan sonra da anca 1 ayda çıktı ki zaten 2. seansında o zamana denk gelir.
Bi sıkıntı yaşamazsın ama yaz dönemine denk geliyor eğer lazer epilasyon yaptıracaksan o bölgelerin güneş görmemesi gerekiyor.
kızlar benim bi derdim var kimseye açamıyorum soramıyorum ne yapıcam bilmiyorum belki çok basit gelebilir ama nolur yardım edin
5 ay snra evlenicem Allah'ın izniyle lakin nasıl anlatsam offff
ben şuan raucutan tedavisi görüyorum bu yüzden lazer epilasyona gidemiyorum yasak! ben zaten kendimi bildim bileli ağda kullanıyorum ama sağolsunlar kıllarım o kadar güçlüki ağda ile almama rağmen 2-3 güne tekrar küçük küçük çıkmaya başlıyor çok kötü sanki jiletle almışım gibi hem tekrar alamıyorum mecbur biraz uzatıyorum sonra alıyorum.
evlenince ne yapıcam hiç bilmiyorum böyle olmazki ben o küçük küçük çıkanları alamam.
benim sorum raucutan tedavim 3-4 aya bitecek acaba ondan sonra lazer epilasyona gitsem olur mu? yani hepsi dökülür mü ben duymuştum ilk seanstan hepsi dökülüyor 1 ay fln hiç çıkmıyor diye doğru mu? yoksa olmaz mı bilen cevap versin nolur valla aklım çok takılıyor buna
uykum geldi şaşı şaşı bakıyorum etrafa. raucutan tedavisi ni rahatsızlık olarak görmüşüm. neden lazer yasak ki diye düşünüyodum:)
lazerde şöyle ilk seansta tüyler çıkarken dökülüyor sonra ki seanslarda tüyler çıktıkça gidiyorsunuz.
tabi aradan bi kaç sene geçtikten sonra tek seans olarak gitmeniz gerekebiliyo . arada küçük küçük çıkıyor
Yahu nedir hu ağda yapma hevesi sizlerde? Yanlış anlamayın ,biz artık 21. Yüzyıldayız,birileri hamamotu,birileri jilet traş,ya da ağda...kuzum,ağda elbette gürleştirir,lazer yaptırın. Hem ağda yapılan bölgede sarkmalar oluşur,o bölgenin rengi kararır. Evet ayda bir yapılır ve devir kaç seansta tamamen kurulursunuz tüylerden. Unutmayın,tüy kökü ne kadar kalın olursa,lazer tedavisi daha başarılı olur.
Buarada çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşma dileğiyle.
yani ilk seanstan dökülüyor mu tamamı? 2 hafta demişssin mesela evlenmeden iki hafta önce lazere gitsem onlar dökülür sonra 1 ay çıkmaz mı? nolur öyle olsun yaaaa
ya tam anlamadım çok pardon ama ilk seansta tamamiyle dökülüyor mu yani?
snra istediği kadar çıksın yine giderim ama 1.seanstan dökülmesi lazım tamamiyle bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?