5 ay sonra evlenicem ama:(

optimize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
158
28
118
kızlar benim bi derdim var kimseye açamıyorum soramıyorum ne yapıcam bilmiyorum belki çok basit gelebilir ama nolur yardım edin
5 ay snra evlenicem Allah'ın izniyle lakin nasıl anlatsam offff
ben şuan raucutan tedavisi görüyorum bu yüzden lazer epilasyona gidemiyorum yasak! ben zaten kendimi bildim bileli ağda kullanıyorum ama sağolsunlar kıllarım o kadar güçlüki ağda ile almama rağmen 2-3 güne tekrar küçük küçük çıkmaya başlıyor çok kötü sanki jiletle almışım gibi hem tekrar alamıyorum mecbur biraz uzatıyorum sonra alıyorum.
evlenince ne yapıcam hiç bilmiyorum böyle olmazki ben o küçük küçük çıkanları alamam.
benim sorum raucutan tedavim 3-4 aya bitecek acaba ondan sonra lazer epilasyona gitsem olur mu? yani hepsi dökülür mü ben duymuştum ilk seanstan hepsi dökülüyor 1 ay fln hiç çıkmıyor diye doğru mu? yoksa olmaz mı bilen cevap versin nolur valla aklım çok takılıyor buna

Lazeri bilemem de ben ağda zamanla sarkmaya yol açıyor diye biliyorum
Bunun en kolay çözümü bence epilasyon
Ben şahsen ufak çıkanlara bile tahammül edemiyorum
Haftada bir mutlaka yaparım
Hem elinin altında istersen 3 günde de yaparsın her gün de
Hem de bir kez satın aldı mı bedava

ya epilasyon aletim var ama ben genital bölgeden müzdaribim oralar alınmazki epilatörle bacak fln halledilirde

ya epilasyon aletim var ama ben genital bölgeden müzdaribim oralar alınmazki epilatörle bacak fln halledilirde

Biliyorum çılgınca gelecek ama ben orayı da onunla alıyorum
Kabul ilkinde çok acıtıyor yalan değil
Ama alıştın mı o kadar rahat ki ya
Ne kuaföre gitmeye gerek var ne başka şeylere

ayyyyy yaaa kapar götürür valla o alet korkarım ben keşke yapabilsem:s

hehe yok çeker gerginleştirirsen bir şey olmaz
tabi herkes cesaret edemiyor ama en rahatı o her zaman elinin altında
en azından lazere kadar öyle yapabilirsin ya da jilet falan ama o ertesi gün çıkartıyor :/

merak ettim ilk defa duyuyorum bahsettiğiniz rahatsızlığı bakayım bi neymiş:26:

offf yaaaa tek ümidim oydu

canım ben yaptırmadım henüz benim çok az zaten.
kuzenim yaptırdı ki sizin gibi onunki de kalındı kökleri felan ilk seansını oldu ama tamamı yok olmadı, ama tabi fark var arada.
mesela bazı yerlerinde hiç yok bazı yerlerinde çıkmışlar vardı hala.

hangi rahatsızlık yaaaaa hastalıkmı benim ki anlamadım tüylerim erken çıkıyo sadece

uykum geldi şaşı şaşı bakıyorum etrafa. raucutan tedavisi ni rahatsızlık olarak görmüşüm. neden lazer yasak ki diye düşünüyodum:)

lazerde şöyle ilk seansta tüyler çıkarken dökülüyor sonra ki seanslarda tüyler çıktıkça gidiyorsunuz.

tabi aradan bi kaç sene geçtikten sonra tek seans olarak gitmeniz gerekebiliyo . arada küçük küçük çıkıyor

İlk seanstan yaklaşık 2 hafta sonra dökülmeye başlıyor. Duşa girdiğinde de keselersen daha çabuk dökülülür.
Benim öyle olmuştu ondan sonra da anca 1 ayda çıktı ki zaten 2. seansında o zamana denk gelir.
Bi sıkıntı yaşamazsın ama yaz dönemine denk geliyor eğer lazer epilasyon yaptıracaksan o bölgelerin güneş görmemesi gerekiyor.

"justholdmetight

Biliyorum çılgınca gelecek ama ben orayı da onunla alıyorum

Kabul ilkinde çok acıtıyor yalan değil
Ama alıştın mı o kadar rahat ki ya
Ne kuaföre gitmeye gerek var ne başka şeylere "

kusura bakmazsan oooohaaa demek istiyorum koltuk altımda bile canım acıyor yahu ne cesaret maşallah

yani ilk seanstan dökülüyor mu tamamı? 2 hafta demişssin mesela evlenmeden iki hafta önce lazere gitsem onlar dökülür sonra 1 ay çıkmaz mı? nolur öyle olsun yaaaa

Yahu nedir hu ağda yapma hevesi sizlerde? Yanlış anlamayın ,biz artık 21. Yüzyıldayız,birileri hamamotu,birileri jilet traş,ya da ağda...kuzum,ağda elbette gürleştirir,lazer yaptırın. Hem ağda yapılan bölgede sarkmalar oluşur,o bölgenin rengi kararır. Evet lazer ayda bir yapılır ve bir kaç seansta tamamen kurulursunuz tüylerden. Unutmayın,tüy kökü ne kadar kalın olursa,lazer tedavisi daha başarılı olur.
Buarada çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşma dileğiyle.

Son düzenleme:

ya tam anlamadım çok pardon ama ilk seansta tamamiyle dökülüyor mu yani?
snra istediği kadar çıksın yine giderim ama 1.seanstan dökülmesi lazım tamamiyle bana

ya meraklı olduğumdan değil mecbur olduğumdan biliyorsun ozmn tekrar sana da sorayım 1.seansta tüm tüyler dökülüyormu bir arkadaş 2 hafta snra dökülüyor demiş sende de öyle mi oldu

yani ilk seanstan dökülüyor mu tamamı? 2 hafta demişssin mesela evlenmeden iki hafta önce lazere gitsem onlar dökülür sonra 1 ay çıkmaz mı? nolur öyle olsun yaaaa

İlk seanstan sonra 2 hafta içinde 4/3ü dökülür benim öyle olmuştu. Bol bol kese yapmalısın gerçi lazere gittiğin yerde de söylerler.
Bazı kısımlarda kalabilir ama o kısımlara da jilet yapabilirsin sadece..Lazere başladıktan sonra kökten almamalısın. Zaten kıl kökleri zayıfladığı için jilet yapsan da eskisi gibi sert ve çabuk çıkmıyor.
Bu arada her yere de güvenme bu lazer konusunda. İyice araştır. Yüksek atış yapılırsa 2 hafta içinde dökülür ama yüksek olmazsa ilk seansta dökülmeyebilir.

ya tam anlamadım çok pardon ama ilk seansta tamamiyle dökülüyor mu yani?
snra istediği kadar çıksın yine giderim ama 1.seanstan dökülmesi lazım tamamiyle bana

lazer şöyle yapılıyor.

2 hafta öncesinden ağda felan yapmamanız lazım. sonra lazere giderken 1 cm felan uzunlukta felaan olmalı tüyleriniz. daha sonra lazer yapacak kişi önce bakıyor tüylere. sonra jiletle alıyor tüyleri sonra. ultrasonda kullanılan jeli yapacağı yere yayıp. tarama yöntemiyle lazere başlıyor.
normalde ağdayla aldığımızda bi zaman sonra çıkmaya başlıyor ya tüylerimiz. işte lazerden sonra yeni tüyler çıkarken dökülüyor. (tıraşladığı tüyler yani) daha sonra atıyorum bi ay sonra felan çıktığında tekrar gidiyorsunuz lazer yaptırmaya yine aynı şekilde ama her defasında tüyler azalıyor umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…