5 ay sonra evlenicem ama:(

yaptırdığım lazerın lazer olmadığını anlayan mağdur bende ızmırın neresınde arkadaşınızın yaptırdığını bilmek ıstıyorum bende gıdıp yaptırayım memnunsa arkadasın kurtulmak ıstıyorum ınsallah fıyatıda uygundur.

Bence de epilatörü denemelisin.. Bir markanın iyi bir ürününü al her gün yapsan yarım saatini almaz. Ağda biraz büyümeden tutmaz. Lazer sanıldığı kadar kolay iş değil kılların çok güçlüyse ilk seansta filan hayatta bişey bekleme, hele cilt yanıklarına hiç girmiyorum ki genital bölge derisi çok hassas, sonra birde onlarla uğraşma. Tüy dökücü ve jiletle alınması ortada zaten. En iyisi epilatör derim ben, elinin altında, iyi olanların fiyatı biraz pahalı ama bi kere alıyosun, bir senedir kullanıyorum ben daha bir sorun çıkarmadı.

tek seansta hepsi dökülmez .. yine çıkarlar ikinci seansa kadar . ama büyük ölçüde dökülür . ben kol altı yaptırıyorum 4 . seansa gidicem bir ay sonra nerdeyse bitti gibi ..

CAnım o ilacın etkisi hemen geçmiyor ki kardeşim de kullandı tedavisi biteli 2 ay oldu hala dudakları burnu kuruyor ve kanıyor. Ilk zamanlara göre daha iyi tabi. HIçbirşey sağlığından önemli değil önce doktorunla konuş bence. Olmadı tüy döken kremlerden al ağda bile kuruyan üst deriyi tamamen söküyor diye biliyorum kızıl elma gibi kalıyor her yerin

Ben isterseniz kendimden örnek vereyim,ocakta lazere basladim (koltuk alti ve bikini bölgesi)bir seans gittim ve ilk seanstan 10 gün sonra kontrol icin(cikmayanlara da lazer yapmak icin)..O gün hepsi gitti ve su zamana kadar 1 bucuk ay olacak nerdeyse hicbirsey yapmadim tek tük 2-3 kil var ama okadar inceki belli bile etmiyorlar..Evlenmeden önce yaptirmadigima pisman oldum,inanin 1 kez bile gitmek o kadar fayda etti ki anlatamam..Ben lazerden 1 gün sonra dus aldim kese yaptm belki ondan cabuk döküldü bilmiyorum..Umarim yardimci olabilmisimdir

o ilaç deriyi çok incelttiğinden zaten ilaç bittikten sonra toparlanana kadar ağda yapmamalısın.(kulanırken de tabii, üst deriyi alır götürür ağda) lazerde kullanamıyosun sanırım. sen mutlaka doktoruna bir danış

İlk seansda dökülmüyor cnm ben 4 5 seans gördüm öyleyolunmus tavuk gibi biraz sonra hamile olunca ara verdim doğumdan 6 ay sonra dediler 3 ayım var daha yani dicegim o lazer epilasyona gitama hemen dökülmüyor yani yine makinesi farklı olan yerler vardır farkedermi bilmiyorum tbi:44:

ya epilasyon aletim var ama ben genital bölgeden müzdaribim oralar alınmazki epilatörle bacak fln halledilirde

ben lazer yokken epilatörle alıyordum genital bölgemi de. Püf noktası epilatörle almadan önce bebe pudrası var ya ondan dök. Kuru olsun o zaman ağrı olmuyor.

Yaptıran arkadaşım İstanbul'da yaptırmıştı 2 sene önce. Şimdi başka bir arkadaşım İzmir'de başlıyacak.
Ne tarafta oturuyosun? Narlıdere'de bir merkezle görüştü ütüleme sistemi varmış.
Ama henüz başlamadığı için ne derece memnun kalır bilemiyorum.

Lazer uzun zaman alan bir işlem 1 seansta birden kurtulma gibi bir şansınız yok ama söylediğiniz şey doğru aldırdığınız zaman lazerle 1 ay bazen 1 buçuk ay çıkmıyor tabiki ilk randevudan 10-18 gün sonra kontrole gidiyorsunuz sonra 1 ay üzerine sayıyoruz bazen uzayabilirde sonra tekrar bir anda beliriyorlar birkaç güne tekrar gitmeniz gerekiyor 10 yıl giden biri olarak tecrübeyle sabitdirPko hastası olduğum için benim bitmedi artık zaten bir fayda vermiyor oldukça azaldılar sarı çok çokta inceler artık lazer çözüm değil dedilerde öyle bıraktım iğneliye başlıycam ben en kesin çözümün iğneli olduğunu söylüyorlar o da birkaç seans sürüyor sanırım ama senelerden bahsetmiyorlar tabiki iğneliyi araştırabilirsiniz lazerin kesin çözümü yok avuç içiniz kadar hiçbirzaman temizlenmez tekrar benim gibi iğneliye başlamanız gerekir Bende 1-2 aya başlıycam nasipse İstanbulda iyi bir yer bakıyorum eğer buralardaysanız bulursam sizede yardımcı olurum lazer içinde önereceğim bir yer var yine İstanbul avrupa yakasındaysanız

Son düzenleme:

ben bornovadayım ama zaten lazer yaptırsam en temız merkez olarak ya Bornova ya Narlıdere dıye duymuştum uzak ama gıderım yeterkı kurtulayım :) araştırma ıcındeyım bornovadada utulme teknolojısı buldum bır yer bakım orayı arastırcam bıde

Kıllarınız ne kadar sertse okadar hmn yok olurkar ama ılk seansta degıl tabıkı.. Ilk seansınızı dugunden bı kacgun once yaptırın ogune kadar yakma sonucu hepsı dokulurr

Valla biraz garip gelebilir ama sana doktor eldivenini onericem. Daha önce agda yapiyordum. Sonrra agda yuzunden genital bolgemde kararna oldu. Cok rahatsiz oldum. Tam o donemde bi saglik problemi gecirdim agdayla yapamadim. Mecburen bir kac ay jiletledim. Annem uzun zamandir eldivenle aliyor hertarafini ve inanilmaz az. Ve bazen 1,5 ayda 10 tane cikiyor. Simdi bende yapiyorum. Ve 3 ayda inanilmaz azaldi.

Son düzenleme:
Batik yapiyor o da.

Onu da keseliyorum artık ne yapayım ağda da rengini koyulaştırıyor sarkma yaptırıyormuş. Lazer de deri rahatsızlığım vardı çekiniyorum. Tüy dökücü krem ve jilet zaten bir opsiyon değil

Fiyatlarla ilgili de bilgi verseniz cok guzel olacak.. ornegin kople vucut yaptiran arkadaslara ne kadara mal oldu merak ediyorum
. Konu sahibi arkadasim sana da mutluluklar dilerim...

çokk takılma tatlım ya
çıktıkça alırsın ağdanla gene
olmadı lazere gidersin cnm
hepimizde var o kadar kılll

yorum yapan herkese çok teşekkür ederim baya baya içim rahatladı sayenizde valla şu kadınlar kulübü olmasa napcaktık bilmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…