5 ay sonra evlenicem ama:(

Arkadaslar bu lazer cok acitiyomu.bu hafta yalan dunya dizisinde konusunu yapmislar lazer epilasyona giriyodu erkekler bayagi aciyo falan diyolardi.tabi o dizi ama gercekte aciyomu

Canim bende lazer epilasyona gidiyorum. Alexander makinanin isimi..

1 seanstan sonra bacaklarımdaki tüğler bir ay sonra anca cıkmaya başlamıştı...

4 seanstan sonra iki ay sonra çıkmaya başladı.

Yani lazerin hemen faydasini gösterdiğini düşünüyorum.

Fakat sunuda soyleyim epilatörün acısı lazerin yanında hiçbirşey.:))

Son düzenleme:

oleeey valla çok sevindim saol:)))

o ilacı bitirdikten sonra 6 ay geçmesi lazım lazer için.

Bornova tarafını pek bilmiyorum ama şunu söyleyeyim. Ütülüme makinesini üreten ana firmanın cihazı olmasına özen göster.
İnternetten araştırdım. Sende yazarsan çıkar muhakkak. Firma sadece kendi makinesini üretiyormuş diğer ütüleme cihazları
yan sanayi gibi birşeymiş. Gittiğin merkezde cihazın adı orjinal cihaz adıysa gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin :)

ilk seansı olduktan bir hafta 10 gün içinde hepsi dökülüyor ama tabiki de geri çıkıyor ,3 hafta falan temiz kalıyor ancak kesin sonuc almanız için bir seneden fazla süre ile uygulama yaptırmanız gerekli

bende dıoa lazere gıdıyorm hepsını denedım cok guclu benımde dıod utuleme yontemıyle azaldı baya
bode agdadan sonra her gun hurrem hamam otu yagı ıyı dıyorlar denedın mı hıc

Biliyorum çılgınca gelecek ama ben orayı da onunla alıyorum
Kabul ilkinde çok acıtıyor yalan değil
Ama alıştın mı o kadar rahat ki ya
Ne kuaföre gitmeye gerek var ne başka şeylere

ben de epilatörle alıyorum valla her yerimi, ama ben sarışınım jilette hiç kullanmadım o yüzden canım çok acımıyo elimle bile çekince geliyo tüyler

Neden bu kadar katı yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum.
her şeyden önce herkes buna bütçe ayıramayabilir aynı zamanda herkes aynı oranda gerekli görmeyebilir.
Misal ben, yıllarca klasik yöntem kullandım ne sarkma nede kararma yaşamadım.
Yaklaşık 10-12 yıl önce aldığım epilatörüm var ki zamanında çok para vermiştim.
Son yıllarda da onu kullanıyorum, zamandan tasarruf sağlıyor.
Bu arada bu makinelerin her bölge için ayrı başlığı var, çok şaşıranlar için yazıyorum.
Bir dönem bioder kullandım, çok büyüleyici bir sonuç olmadı ama genel anlamda sonuçtan memnunum.
Lütfen yorumlama yaparken herkesi bir kefeye koymayın.

herkesin bütçesi müsait olmadığı için olabilir mi
insanlarda bayılmıyodur heralde sürekli bunlarla uğraşmaya

ayrıca bazı bölgelerde de lazer güzel sonuç vermiyo karın göbek vs sürekli aldırmak zorunda olan bi sürü bayan var
bunlarla da mecbur uğraşıyolar

Son düzenleme:
canım öncelikle tedavinin ardından 6 ay geçmeden lazer epilasyona giremezsin ((((
ama ilk seanstan sonra kullanılan lazerin tipine göre hepsi dökülüyor evet

ütüleme diye bir sistem var genelde bu kullanılıyor ama bu hepsini dökmüyor
alexandrayt lazerde ise tüm tüylerin dökülüyor ancak seanstan 10 gün sonra filan
ve dökülenlerin bir kısmı yeniden çıkmaya başlıyor
yanlız öyle 1 ay sonra filan değil
1 hafta 10 gün sonra,
yanlız çıkanlarda incelmiş oluyorlar

evlenince kıllı halınede alısıyo kocalar..

önce sinekkaydı olarak tanıyolar..
sonra kırlı sakal olduğunda sankı sen bılmıyomussun gıbı bunu vurguluyolar..
sende kırmızı bı suratla tebessüm edıyosun..
derken ataturk orman cıftlıgı bıle olsa umurlarında olmuyo..

bu konuyu kocandan dolayı kasma yani....hatta kımısı o halını sever..

daha gıtmedım gıdcem evet gıdıp makıne adına ve sertıfıkalarına bakmak ıstıcem.nettende arastırıp öyle gıtcem .bır kere kandırıldım bır dahası olmucak boşu bosuna olan benım parama ve 14 ayıma oldu sonucsa sıfır.söyle 5 ayda hepsınden kurtulsam ne guzel olur

mrb ..sana bu konuda deneyimli biri olarak cevap vermek istiyorum ve gittiğim yere başka kişileride yönlendirdim çok memnunlar..birincisi epilasyon gercekten kalıcı bir çözüm..yanlız kullanılan makina ve makinayı kullanan kişi bu durumda inanılmaz önemli..verilen ışın derecesinden senin ten rengine herşey bağlantılı calışıyor..üzülmene hiç mi hiç gerek yok sadece yapacağın şey gercekten iyi güvenilir bir yer bulmak.. faydasını göreceksin benim gibisonunda sadedec ayva tüylerin kalıyor onlarda bebiş tüyü :)

öncelikle geçmiş olsun. ben evlenmeden 3 ay önce lazere başlamıştım, iki ayda bir seans alıyordum zaten lazerden sonra 15 gün içinde tüyler dökülüyordu ve diğer seansa 1 hafta kalana kadar çıkmıyorlardı bende, ama gebe kalınca bırakmak zorunda kaldım ve sanki hiç gitmemişim gibi oldu eski halime geri döndüm lazere giderken çıkmayan yerlerden tüy çıkmaya başladı sinirlendim yeni epilatör aldım kendime bi daha da gitmem dedim ama belli de olmaz tabi eşine gelince her daim seni pürüzsüz manken gibi görecek diye bir kural yok hasta oluyosun işin oluyo vakit bulamayabiliyosun vs vs bunun insanın doğası gereği olduğunu bilmeli bence yadırgamamalı.

aynen durum arkadaşımızın dediği gibi hiiiç takma erkeğin kıl tüğ pek umrunda olmayabiliyor

Epiderm'e gittim ben memnun kaldım. Tabi ilaç tedavisinden ne kadar zaman sonra yapılabiliyor bilmiyorum ama ön görüşme yapabilir ya da telefonla bilgi alabilirsin diye düşünüyorum ben. Doktor yapıyor zaten epilasyonu , onun için bütün sorularını sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…