Canim bende lazer epilasyona gidiyorum. Alexander makinanin isimi..
1 seanstan sonra bacaklarımdaki tüğler bir ay sonra anca cıkmaya başlamıştı...
4 seanstan sonra iki ay sonra çıkmaya başladı.
Yani lazerin hemen faydasini gösterdiğini düşünüyorum.
Fakat sunuda soyleyim epilatörün acısı lazerin yanında hiçbirşey.:))
kızlar benim bi derdim var kimseye açamıyorum soramıyorum ne yapıcam bilmiyorum belki çok basit gelebilir ama nolur yardım edin
5 ay snra evlenicem Allah'ın izniyle lakin nasıl anlatsam offff
ben şuan raucutan tedavisi görüyorum bu yüzden lazer epilasyona gidemiyorum yasak! ben zaten kendimi bildim bileli ağda kullanıyorum ama sağolsunlar kıllarım o kadar güçlüki ağda ile almama rağmen 2-3 güne tekrar küçük küçük çıkmaya başlıyor çok kötü sanki jiletle almışım gibi hem tekrar alamıyorum mecbur biraz uzatıyorum sonra alıyorum.
evlenince ne yapıcam hiç bilmiyorum böyle olmazki ben o küçük küçük çıkanları alamam.
benim sorum raucutan tedavim 3-4 aya bitecek acaba ondan sonra lazer epilasyona gitsem olur mu? yani hepsi dökülür mü ben duymuştum ilk seanstan hepsi dökülüyor 1 ay fln hiç çıkmıyor diye doğru mu? yoksa olmaz mı bilen cevap versin nolur valla aklım çok takılıyor buna
o ilacı bitirdikten sonra 6 ay geçmesi lazım lazer için.
bu hafta ben de lazere başlıyorum inşallah. bakalım ne kadar acıycak
ben bornovadayım ama zaten lazer yaptırsam en temız merkez olarak ya Bornova ya Narlıdere dıye duymuştum uzak ama gıderım yeterkı kurtulayım :) araştırma ıcındeyım bornovadada utulme teknolojısı buldum bır yer bakım orayı arastırcam bıde
kızlar benim bi derdim var kimseye açamıyorum soramıyorum ne yapıcam bilmiyorum belki çok basit gelebilir ama nolur yardım edin
ben şuan raucutan tedavisi görüyorum bu yüzden lazer epilasyona gidemiyorum yasak! ben zaten kendimi bildim bileli ağda kullanıyorum ama sağolsunlar kıllarım o kadar güçlüki ağda ile almama rağmen 2-3 güne tekrar küçük küçük çıkmaya başlıyor çok kötü sanki jiletle almışım gibi hem tekrar alamıyorum mecbur biraz uzatıyorum sonra alıyorum.
evlenince ne yapıcam hiç bilmiyorum böyle olmazki ben o küçük küçük çıkanları alamam.
benim sorum raucutan tedavim 3-4 aya bitecek acaba ondan sonra lazer epilasyona gitsem olur mu? yani hepsi dökülür mü ben duymuştum ilk seanstan hepsi dökülüyor 1 ay fln hiç çıkmıyor diye doğru mu? yoksa olmaz mı bilen cevap versin nolur valla aklım çok takılıyor buna
Biliyorum çılgınca gelecek ama ben orayı da onunla alıyorum
Kabul ilkinde çok acıtıyor yalan değil
Ama alıştın mı o kadar rahat ki ya
Ne kuaföre gitmeye gerek var ne başka şeylere
Yahu nedir hu ağda yapma hevesi sizlerde? Yanlış anlamayın ,biz artık 21. Yüzyıldayız,birileri hamamotu,birileri jilet traş,ya da ağda...kuzum,ağda elbette gürleştirir,lazer yaptırın. Hem ağda yapılan bölgede sarkmalar oluşur,o bölgenin rengi kararır. Evet lazer ayda bir yapılır ve bir kaç seansta tamamen kurulursunuz tüylerden. Unutmayın,tüy kökü ne kadar kalın olursa,lazer tedavisi daha başarılı olur.
Buarada çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşma dileğiyle.
Yahu nedir hu ağda yapma hevesi sizlerde? Yanlış anlamayın ,biz artık 21. Yüzyıldayız,birileri hamamotu,birileri jilet traş,ya da ağda...kuzum,ağda elbette gürleştirir,lazer yaptırın. Hem ağda yapılan bölgede sarkmalar oluşur,o bölgenin rengi kararır. Evet lazer ayda bir yapılır ve bir kaç seansta tamamen kurulursunuz tüylerden. Unutmayın,tüy kökü ne kadar kalın olursa,lazer tedavisi daha başarılı olur.
Buarada çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşma dileğiyle.
Bornova tarafını pek bilmiyorum ama şunu söyleyeyim. Ütülüme makinesini üreten ana firmanın cihazı olmasına özen göster.
İnternetten araştırdım. Sende yazarsan çıkar muhakkak. Firma sadece kendi makinesini üretiyormuş diğer ütüleme cihazları
yan sanayi gibi birşeymiş. Gittiğin merkezde cihazın adı orjinal cihaz adıysa gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin :)
evlenince kıllı halınede alısıyo kocalar..
önce sinekkaydı olarak tanıyolar..
sonra kırlı sakal olduğunda sankı sen bılmıyomussun gıbı bunu vurguluyolar..
sende kırmızı bı suratla tebessüm edıyosun..
derken ataturk orman cıftlıgı bıle olsa umurlarında olmuyo..
bu konuyu kocandan dolayı kasma yani....hatta kımısı o halını sever..
Epiderm'e gittim ben memnun kaldım. Tabi ilaç tedavisinden ne kadar zaman sonra yapılabiliyor bilmiyorum ama ön görüşme yapabilir ya da telefonla bilgi alabilirsin diye düşünüyorum ben. Doktor yapıyor zaten epilasyonu , onun için bütün sorularını sorabilirsin.kızlar benim bi derdim var kimseye açamıyorum soramıyorum ne yapıcam bilmiyorum belki çok basit gelebilir ama nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?