- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 35
yani ilk seanstan dökülüyor mu tamamı? 2 hafta demişssin mesela evlenmeden iki hafta önce lazere gitsem onlar dökülür sonra 1 ay çıkmaz mı? nolur öyle olsun yaaaa
İlk seanstan sonra 2 hafta içinde 4/3ü dökülür benim öyle olmuştu. Bol bol kese yapmalısın gerçi lazere gittiğin yerde de söylerler.
Bazı kısımlarda kalabilir ama o kısımlara da jilet yapabilirsin sadece..Lazere başladıktan sonra kökten almamalısın. Zaten kıl kökleri zayıfladığı için jilet yapsan da eskisi gibi sert ve çabuk çıkmıyor.
Bu arada her yere de güvenme bu lazer konusunda. İyice araştır. Yüksek atış yapılırsa 2 hafta içinde dökülür ama yüksek olmazsa ilk seansta dökülmeyebilir.
lazer şöyle yapılıyor.
2 hafta öncesinden ağda felan yapmamanız lazım. sonra lazere giderken 1 cm felan uzunlukta felaan olmalı tüyleriniz. daha sonra lazer yapacak kişi önce bakıyor tüylere. sonra jiletle alıyor tüyleri sonra. ultrasonda kullanılan jeli yapacağı yere yayıp. tarama yöntemiyle lazere başlıyor.
normalde ağdayla aldığımızda bi zaman sonra çıkmaya başlıyor ya tüylerimiz. işte lazerden sonra yeni tüyler çıkarken dökülüyor. (tıraşladığı tüyler yani) daha sonra atıyorum bi ay sonra felan çıktığında tekrar gidiyorsunuz lazer yaptırmaya yine aynı şekilde ama her defasında tüyler azalıyor umarım anlatabilmişimdir
anladım çok teşekkür ederim uğraştırdım:)
ya meraklı olduğumdan değil mecbur olduğumdan biliyorsun ozmn tekrar sana da sorayım 1.seansta tüm tüyler dökülüyormu bir arkadaş 2 hafta snra dökülüyor demiş sende de öyle mi oldu
çok teşekkür ederim bende öyle yaparım artık inşallah napıyım tamamının çıkmasından iyidir 3/4
Bak arkadaşım,olayı anlatayım sana. Önce ilk seansta kimlerle kesilir tüyler ve ardından bir jel sürülür,üzerinden makineyle epilasyon işlemi gerçekleşiyor. O gün o bölgeye su vurulmamalı. 2,3 gün sonra kıllar çıkacaktır,endişelenme. Çünkü biraz uzandıktan sonra,o kıllar kendiliğinden dökülecek,hatta parmağında çekersen,kökünden çıkacağını göreceksin. Bir ay keyfine bak:) bebek poposu gibi olacak. Daha sonralar,yavaş yavaş azalacak tüyler. Ornegin ben,yıllardır artık tüylerden kurtuldum. Elbette 100/100 denen bir şey yok.100/ 90 kurtulma şansınız yüksek. Kalan ince tüyleri,jilet yardımıyla ayda,iki ayda bir kesin vesselam:)
Bu arada diğer arkadaşların yazdıklarını da okudum benim girdiğim makinada jel sürülüp jilet yapılmadı.
Çok kısaydı ilk seansa girdiğimde direk atış yapıldı.
Bir de gittiğin merkezde muhakkak doktor olmalı. Ben seanslara başlamadan önce hormon testi istedi.
Eğer hormanlarında bozukluk varsa ömür boyu gelsen dökülmez bu tüyler demişti.
Hormon testide adetinin 3. günü yapılıyor.
ben razıyım ya her ay gideyim hiç azalmasın bir ay boyunca tüysüz olabilceksem heleli hoş olsun yani:) tmm teşşekkür edrim
Yalnız benim tavsiyem, aleksandrit lazer yaptırmaaldanma o makineye
aa niyeki bende en iyi o diye duydum tüylerim çok siyah tenimde beyaz bana o uygun olurmuş araştırdığım kadarıyla sen niye beğenmiyorsunki?
makinalar farklı sanırım seninki aleksanrdate olabilir araştırdığım kadarıyla onu çok öneriyorlar zaten bende şu tedaviyi bir bitireyim direk o alete gitcem.saol dediğin gibi düzgün bir merkez bulmadan gitmem zaten korkarım bende
Birde hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama ütüleme diye yeni bir sistem var. Makinenin adını bilmiyorum.
Gerçi İstanbul'da 3 senedir falan uygulanıyormuş da İzmir'e yeni geldi :)
Arkadaşım son seanslarını o makineyle tamamladı.
Hiç acı hissetmemiş ve kalan küçük tüylerden de kurtulmuş o makine sayesinde.
Onuda bir araştır istersen.
O nasıl bir yöntem? Ilk kes duyuyorum.
Ben Istanbul'da Nişantaşı Mioplast'a gidiyorum,orada bile duymadım. Bir sormam gerek. Siz ismini öğrenirseniz,bir zahmet paylaşın.
Arkadaşım 2 sene önce İstanbul'da yaptırdı. Jel sürüp üzerinden ütü yapılıyormuş. Yarın arar öğrenirim mutlaka. Acısız bir yöntemmiş bunu duyunca çektiğim acılar için kendime acıdım :)
Eğer makinenin kendi soğutma sistemiyle yapılıyorsa,bu benim dediğim diod lazerdir,ki o da ağrısızdır.
Ismini öğrenirseniz lütfen yazın,kızım için merak ettim.
Şimdi internetten baktım reklam olmasın diye link veremiyorum ama ütüleme cihaz modelleri şu şekilde, Soprano Accord, Soprano XL diode lazer, Harmony XL lazer ve Spa SHR olarak adlandırılıyor.
Ayrıca bir blog yazarının deneyimini paylaştığı yazıyı okudum. Orada da acısız ve soğuk üflemeli bir cihaz olduğundan bahsetmiş.
Sanırım sizin girdiğiniz makina zaten buymuş.
Aynen,odur. Ben çok memnunum. Teşekkür ederim,zahmet ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?