evlenince kıllı halınede alısıyo kocalar..
önce sinekkaydı olarak tanıyolar..
sonra kırlı sakal olduğunda sankı sen bılmıyomussun gıbı bunu vurguluyolar..
sende kırmızı bı suratla tebessüm edıyosun..
derken ataturk orman cıftlıgı bıle olsa umurlarında olmuyo..
bu konuyu kocandan dolayı kasma yani....hatta kımısı o halını sever..
bende dıoa lazere gıdıyorm hepsını denedım cok guclu benımde dıod utuleme yontemıyle azaldı baya
bode agdadan sonra her gun hurrem hamam otu yagı ıyı dıyorlar denedın mı hıc
yok hiç denemedim yaaaa zaten ilk seansta dökülcek üç hafta çıkmaz diyolar baksana o bana yeter ztn snra bida giderim bnm derdim hemen çıkmasıydı
evlenince kıllı halınede alısıyo kocalar..
önce sinekkaydı olarak tanıyolar..
sonra kırlı sakal olduğunda sankı sen bılmıyomussun gıbı bunu vurguluyolar..
sende kırmızı bı suratla tebessüm edıyosun..
derken ataturk orman cıftlıgı bıle olsa umurlarında olmuyo..
bu konuyu kocandan dolayı kasma yani....hatta kımısı o halını sever..
Neden bu kadar katı yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum.
her şeyden önce herkes buna bütçe ayıramayabilir aynı zamanda herkes aynı oranda gerekli görmeyebilir.
Misal ben, yıllarca klasik yöntem kullandım ne sarkma nede kararma yaşamadım.
Yaklaşık 10-12 yıl önce aldığım epilatörüm var ki zamanında çok para vermiştim.
Son yıllarda da onu kullanıyorum, zamandan tasarruf sağlıyor.
Bu arada bu makinelerin her bölge için ayrı başlığı var, çok şaşıranlar için yazıyorum.
Bir dönem bioder kullandım, çok büyüleyici bir sonuç olmadı ama genel anlamda sonuçtan memnunum.
Lütfen yorumlama yaparken herkesi bir kefeye koymayın.
herkesin bütçesi müsait olmadığı için olabilir mi
insanlarda bayılmıyodur heralde sürekli bunlarla uğraşmaya
ayrıca bazı bölgelerde de lazer güzel sonuç vermiyo karın göbek vs sürekli aldırmak zorunda olan bi sürü bayan var
bunlarla da mecbur uğraşıyolar
Bizim kimseyi aynı kefeye koyma gibi bir niyetimiz olmadı ve olamaz da. Lütfen yorum yaparken yazdığımız tüm yorumları inceleyip,öyle alıntı yapın. Tanımadığınız insanın kişilik ve karakterine nalayik bir yorum yapmak ne çok heves uyandırıyor buradaki hatunlarda,bir türlü anlamış değilim.
Konu sahibine yardımcı ola bilecek bir bilgiye sahipseniz,direkt kendisine ya da ortaya genel bir yorum yapmak daha bir mantıklı bence.
Gelelim bütçe meselesine; bir kadının her şeyden önce bakımlı ve temiz olması imandandır. Bunun için zengin olmaya gerek yok. Ki arkadaşımızın otlara agdalara vs verdiği paraları biriktirip,ayda,2 ayda bir epilasyon yapmasını önerdik,bu da yüz bölgesi için 50-100 tl arası bir masraf.
Umarım bundan sonra birbirimizi kırmadan yorumlarımızı konuya uygun ve konu sahibine faydalı ve saygılı şekilde yaparız.
Hayırlı geceler.
Kırıcı bir şey yazdığımı sanmıyorum, ancak ayda 50-100 demişsiniz ya bu bazıları için fazla bir rakam olabilir bence, hemde sadece yüz bölgesi için.
Lazer hakkında bir bilgim yok hiç tecrübe etmedim, ancak lazer yaptırmayanlar da pasaklı değillerdir kanımca.
Ayrıca bir kavanoz ağda 2,5 tl olup en az 2 ay kullanılabilir, sir ağda ise 4-5 TL olup yine en az 2 ay kullanılabilir.
Epilasyon makinesi 50 tl den başlayıp 400-500 e kadar gider ve yılarca kullanılabilir.
Eğer lazerle ilgili tereddüt varsa kendisine bir makine alıp evde uygulayabilir ve bu makineler oldukça kısa tüyleri bile kökünden alır. Bununla beraber bioder serum kullanabilirsiniz, ben kullandım kısa vadede çok mucizevi bir etki yapmadı ama 6 aylık kullanımda oldukça seyrelme oldu. Bu aralar tekrar 6 aylık kullanmayı düşünüyorum.
Tedavinin bitmesine çok mu var?
Cnm bende bir dönem roactune kullandım 6 ay kadar senin cildin yine agdayı kaldırıyor iyi benim onuda kaldırmamıştı o dönemler agda yaptırdıgım yer kabuk baglıyorduAma lazere tepki verir cildini mafedersin ilacı kullanıp gidersen.Ve benım bıldıgım kadarıylada roacctune kullanımı bittikten sonra 4 5 ay daha etkisini surduruyor.Agdaya devam etmeni öneririm kendi adıma dugunden 1 gun önce aldırırsın kurtarır seni.Dediğin 2 3 gun sonra cıkan ufak tuylerı bılıyorum onlar kırılıp uzayan tuyler bence senden kaynaklı degıl alınırken kırılıyor dıye dusunuyorum.Onlarıda cımbızla hallediverirsin Tedavi esnasında deneme derim kötü sonuclar dogurabılır.
Bende senin gibi dsunuyrdum. Alti ay oldu evleneli her yeri epilasyonun bick kismiyla aliyorum. Esimden cekiniyrdum ilk bslarda ama srun olmadi bnde....bilmiyorum
Allah mesut etsin:) ne güzel çok sevindim yaaa gece gecede çok duygusalım çok mutlu oldum evlenmene sende belki çok bekledin özledin fln sonunda kavuştun darısı başıma:) ayyy konuyu dağıttım saol canım yorum için inşallah bende sorun yaşamam
Yasamazsin cnm sknti yapma olur mu. Mecbur cikick ordan o tuyler esindede olack unutma grmezden geleceksinizama lazer konusunda dgrgnligi azaltiyrmus diye dydum yumurtaliklra zarar veriyrmus
ya onu da sormuştum ben kadın doğumcuya gitmiştim bi ara o da öyle bişey yok derinin altına bile gitmeyen ışınlar yumurtalıklarına nasıl ulaşsın demişti valla benimde içim rahat ettti ondan snra yaptrıyım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?